Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 66
Παιδια εχω καποιες αποριες
1) γινεται να παρουν οβα και εποπ μαζι; Με τι προυπολογισμο;
2) αν βγει προκυρηξη για τους οβα και μπουμε κανονικα και προκυρηχθει για εποπ μετα απο καποιο Χ διαστημα, θα μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη;
υγ. Σε προηγουμενες προκυρηξεις βρηκα το εξης. Πρώην Υπαξιωματικοί και Οπλίτες (άνδρες - γυναίκες), που ενώ υπηρετούσαν
ως Μόνιμοι ή Εθελοντές στις Ένοπλες Δυνάμεις, παραιτήθηκαν ή απολύθηκαν για οποιαδήπο-
τε αιτία.///αυτο λογικα θα ισχυει και για τους οβα;
2) αν βγει προκυρηξη για τους οβα και μπουμε κανονικα και προκυρηχθει για εποπ μετα απο καποιο Χ διαστημα, θα μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη;
υγ. Σε προηγουμενες προκυρηξεις βρηκα το εξης. Πρώην Υπαξιωματικοί και Οπλίτες (άνδρες - γυναίκες), που ενώ υπηρετούσαν
ως Μόνιμοι ή Εθελοντές στις Ένοπλες Δυνάμεις, παραιτήθηκαν ή απολύθηκαν για οποιαδήπο-
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 36
δημητρης98 έγραψε:Παιδια εχω καποιες αποριες
Οχι δεν ισχύει για οβα αυτό. Εννοεί τους εποπ, επυ, εμθ που παραιτήθηκαν και δεν μπορούν να ξαναδηλωσουν. Αλλά στο κράτος που είμαστε έχει γίνει και αυτό. Παραιτήθηκαν από εποπ άτομα και 2 σειρές μετά ξαναμπηκαν.
Οι οβα μπορούν να δηλώσουν κανονικά για εποπ.
Γίνεται να πάρουν μαζί και εποπ και οβα. Γνώμη μου η προκήρυξη θα είναι εποπ η νέος θεσμός όπως οι ΣΥΟΠ στην Κύπρο.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 49
Οι ΣΥΟΠ(Συμβασιούχοι Οπλίτες) το ίδιο ακριβώς δεν είναι με τους ΟΒΑ?
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 36
Fanis K. έγραψε:Οι ΣΥΟΠ(Συμβασιούχοι Οπλίτες) το ίδιο ακριβώς δεν είναι με τους ΟΒΑ?
Οχι ακριβώς, μπορούν να δηλώσουν και γυναίκες και δεα και άτομα πάνω από 3 χρόνια απολυμένοι. Υπάρχει βαθμολογική εξέλιξη, και στα 10 χρόνια θα γίνουν μόνιμοι.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 49
Π έγραψε:Καλησπέρα σας! Τελικά θα βγει για φέτος προκύριξη για εποπ;
Καλησπέρα φίλε.
Θα δείξει μετά τις εκλογές.
Αν μπω με μια ειδικότητα ως εποπ και στη συνέχεια πάρω πτυχίο πανεπιστημίου, θέλει να έχω κάποια χρόνια με την ειδικότητα που κατατάχτηκα για να αλλάξω ειδικότητα; η το προσκομιζω και με αλλάζουν μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα;
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
Διασωστης31 έγραψε:δημητρης98 έγραψε:Παιδια εχω καποιες αποριες
Οχι δεν ισχύει για οβα αυτό. Εννοεί τους εποπ, επυ, εμθ που παραιτήθηκαν και δεν μπορούν να ξαναδηλωσουν. Αλλά στο κράτος που είμαστε έχει γίνει και αυτό. Παραιτήθηκαν από εποπ άτομα και 2 σειρές μετά ξαναμπηκαν.
Οι οβα μπορούν να δηλώσουν κανονικά για εποπ.
Γίνεται να πάρουν μαζί και εποπ και οβα. Γνώμη μου η προκήρυξη θα είναι εποπ η νέος θεσμός όπως οι ΣΥΟΠ στην Κύπρο.
πως το καταφεραν αυτο, να ηταν εποπ πριν, να παραιτηθηκαν και να ξαναμπηκαν παλι
χοντρο βυσμα σιγουρα, αλλα με τι λογικη;
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
Διασωστης31 έγραψε:Οχι ακριβώς, μπορούν να δηλώσουν και γυναίκες και δεα και άτομα πάνω από 3 χρόνια απολυμένοι. Υπάρχει βαθμολογική εξέλιξη, και στα 10 χρόνια θα γίνουν μόνιμοι.
συοπ και εποπ το ιδιο πραγμα δεν ειναι; Οι εποπ στα 7 χρονια γινονται μονιμοι και μπαινουν και γυναικες
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
Αν με το καλο βγει για εποπ, πιστευεται πως θα εχει την ιδια μοριοδοτηση και ειδικοτητες με την τελευταια του 2009;
καθως κοιταζα για τα καθηκοντα τις καθε ειδικοτητας, παρατηρησα πως καποιες ειδικοτητες δεν ηταν μεσα στην προκυρηξη, αυτο μπορειτε να μου το εξηγησετε; Αλλα μονο για τον στρατο ξηρας βρισκω τα καθηκοντα και οχι του πολεμικου ναυτικου και αεροποριας
σας ευχαριστω, και ας ελπισουμε αν βγει νεα κυβερνηση να βγαλει την προκυρηξη
καθως κοιταζα για τα καθηκοντα τις καθε ειδικοτητας, παρατηρησα πως καποιες ειδικοτητες δεν ηταν μεσα στην προκυρηξη, αυτο μπορειτε να μου το εξηγησετε; Αλλα μονο για τον στρατο ξηρας βρισκω τα καθηκοντα και οχι του πολεμικου ναυτικου και αεροποριας
σας ευχαριστω, και ας ελπισουμε αν βγει νεα κυβερνηση να βγαλει την προκυρηξη
Πιστεύω Γιωτα μακ να βγάλει
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
glock έγραψε:Πιστεύω Γιωτα μακ να βγάλει
γιωτα μακ;
φανταζομαι τι μακελειο θα γινει στις αιτησεις
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
glock έγραψε:Ι ΜΑΚ
τι σχεση εχει το θεμα τωρα με την Ι ΜΑΚ;
Παιδιά υπάρχει τίποτα νεότερο; Λέτε να προχωρήσει κανονικά η προκήρυξη; Ο Στεφανής είναι πάνω, είναι υπέρ ή κατά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες