Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)
Τελικά ξέρει κανείς στα σίγουρα να απαντήσει θα βγει προκύριξη για Εποπ το καλοκαίρι;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 49
Π. έγραψε:Τελικά ξέρει κανείς στα σίγουρα να απαντήσει θα βγει προκύριξη για Εποπ το καλοκαίρι;
Καλημέρα φίλε.
Τώρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με τις πρόωρες εκλογές δύσκολα. Ειδικά για ΕΠΟΠ.
Το πολύ πολύ για ΟΒΑ να βγάλουν, αλλά και αυτό λόγο εκλογών λίγο δύσκολο.
Την στιγμή που θα προκηρύξει ο Τσίπρας εκλογές δεν θα υπάρχουνε προσλήψεις ένα μήνα πριν και ένα μήνα μετά τις εκλογές.
Παιδιά καλησπέρα! υπάρχει περίπτωση μέσα στο 2019 αυτοί οι ακατάλληλοι να βγάλουν καμία προκήρυξη; έχω δώσει 3 χρονιές πανελλήνιες γ το στρατό και δε μου κατσε. και στην ΑΣΟΕΕ π είμαι δεν την παλεύω καθόλου!!!
Καλησπέρα ! Για εποπ είναι δύσκολο για οβα για 5 η 6 χρονιά θητείας είναι σίγουρο ότι θα βγει !
greek army έγραψε:Καλησπέρα ! Για εποπ είναι δύσκολο για οβα για 5 η 6 χρονιά θητείας είναι σίγουρο ότι θα βγει !
πότε θα βγει για οβα
Ρ συ μαρια η ΑΣΟΕΕ εχει πολυ μεγαλυτερη βαση απο τις στρατιωτικες σχολες. Πως το καταφερες αυτο?
-
greek army έγραψε:Καλησπέρα ! Για εποπ είναι δύσκολο για οβα για 5 η 6 χρονιά θητείας είναι σίγουρο ότι θα βγει !
Καλησπέρα φίλε.
Καλά τα λες, αλλά έκατσε η μεγάλη διαφορά των ευρωεκλογών και η κυβέρνηση θα πάει σε πρόωρες εκλογές. Με αποτέλεσμα εκεί που ήταν για να βγάλουν για ΟΒΑ τώρα να μην μπορούν να το προχωρήσουν.
Άργησε πολύ το ΥΠΕΘΑ και έπρεπε να προχωρήσει πιο γρήγορα την προκήρυξη για να βγει.
Εγώ προσωπικά πιστεύω προς Σεπτέμβρη θα βγει κάτι.
Υπομονή φίλε.
Κανονικά ήταν για τώρα άλλα επειδή έχασε η σημερινή κυβέρνηση της ευρωεκλογές και θα γίνει η προκήρυξη Μεta της ενθικες εκλογές τώρα ποιος θα βγει δεν θα υπάρξει πρόβλημα σε αυτα τα Θεματα (ΥΠΕΘΑ)
Πήρα μεταγραφή για ΑΣΟΕΕ.. δε λέω είναι πολύ καλή σχολή. αλλα δεν έδωσα τρεις χρονιές για εκει
Ποιά είναι η σχολή σου;
-
greek army έγραψε: Κανονικά ήταν για τώρα άλλα επειδή έχασε η σημερινή κυβέρνηση της ευρωεκλογές και θα γίνει η προκήρυξη Μεta της ενθικες εκλογές τώρα ποιος θα βγει δεν θα υπάρξει πρόβλημα σε αυτα τα Θεματα (ΥΠΕΘΑ)
Όπως και να έχει, όταν ο στρατός έχει ανάγκη από προσωπικό έστω και για ΟΒΑ δεν γίνεται να πουν όχι. Δεν έχει να κάνει με το ποιος θα βγει.
Εγώ πιστεύω ότι ασχέτως το ποιος θα κυβερνήσει, κάτι θα βγει γιατί έχουν να βγάλουν ΟΒΑ από το 2017.
Σωστά αλλά πολύ φοβάμαι η νέα δημοκρατια στο τέλος της 4αετιας θα κάνει προσλήψεις για να πάρει ψήφους
Νικος έγραψε:Σωστά αλλά πολύ φοβάμαι η νέα δημοκρατια στο τέλος της 4αετιας θα κάνει προσλήψεις για να πάρει ψήφους
Στο πρόγραμμα της ΝΔ περιλαμβάνονται περικοπές δαπανών στο Δημόσιο (με ότι αυτό συνεπάγεται), συνεπώς αναμένουμε να δούμε πως θα διαχειριστεί τα όποια ζητήματα το νέο κυβερνητικό σχήμα.
Το θετικό για όσους περιμένετε προκήρυξη, είναι ότι στηρίζει παραδοσιακά το ένστολο προσωπικό (έστω σε ιδεολογικό επίπεδο).
Πάντως, όποιος και αν είναι στο κυβερνητικό "τιμόνι", θα αναγκαστεί σε βάθος χρόνου να κάνει προσλήψεις (το σε πόσο βάθος χρόνου δεν το γνωρίζει κανείς φυσικά).
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες