Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Tr

Δημοσίευση από Tr »

pezonauths έγραψε:Καλησπέρα. Τώρα θα ανανεωθεί η θητεία για αλλά 3χρονια όσων υπηρετούν ήδη 3. Με τον προγραμματισμο που έχουμε κάνει με το νέο έτους στόχος είναι να γίνουν.
Εφαρμόζουμε το 1 προς 1 πλέον.(οταν ρωτησα τον κ. Ρηγα) και μετα τον ρωτησα αν περαν των ειδη οβα κανουν προσληψεις και μου απαντησε αυτο---Τώρα όχι γιατί για το 2019 έχουν κλείσει οι διορισμοί.
Το 1 προς 1 ισχύει στο σύνολο του δημοσίου. Έγιναν προσλήψεις στην υγεία. Οι υπόλοιπες θα γίνουν στην εκπαίδευση.

Απ' ότι Κατάλαβα μίλησες Προσωπικά με τον Ρήγα.
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Δε καταλαβαινω γτ πρεπει να μπουν μονο οσοι δε εχουν περασει 3 χρονια απο την απολυση τους! Τι λογικη ειναι αυτη; Ας βγαλουν μια προκυρηξη κι ας πουν μεχρι 25 ή 26 χρονων το οριο αν δε θελουν μεγαλους!! Παντως πιστευω οτι καποια στιγμη με τη νεα κυβερνηση θα βγει για εποπ!
pezonauths

Δημοσίευση από pezonauths »

Ναι εστηλα απο αγανακτηση χωρις να περιμενω απαντηση... Το θεμα παιδια ειναι οτι ο καθενας λεει τα δικα του και εχω ακουσει δεκαπεντε διαφορετικες αποψεις. Ελπιζω γενικα να βγαλουν κατι και να μη μας παραμυθιαζουν ολη την ωρα και περιμενουμε αδικα. Αν βγει προεκλογικα οπως λενε ολοι οι στραιτιωτικοι και κ. Σταφανης λογικα ερχεται... Δεν ξερω και τι να πιστεψω γενικα
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ARN »

Φαντάσου ότι για οβα το όριο ηλικίας πλέον είναι στα 32 έτη, με προϋπόθεση έως 3 χρόνια απόλυσης
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Δεν υπαρχει κανεις που να ειναι 28-30 ή 32 και να μην εχουν περασει 3 χρονια απο την απολυση του.. εγω ειμαι 25 και εχουν περασει 4,5 χρονια απο τοτε που απολυθηκα.. δε καταλαβαινω τι εξυπηρετει αυτος ο παραγοντας των τρειων χρονων απο την απολυση.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Δεν υπαρχει κανεις που να ειναι 28-30 ή 32 και να μην εχουν περασει 3 χρονια απο την απολυση του.. εγω ειμαι 25 και εχουν περασει 4,5 χρονια απο τοτε που απολυθηκα.. δε καταλαβαινω τι εξυπηρετει αυτος ο παραγοντας των τρειων χρονων απο την απολυση.

Υπάρχουν και υπηρετούν κιόλας φίλε ως οβα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό, είναι άκυρο κριτήριο

Στρατής νικολιας

Δημοσίευση από Στρατής νικολιας »

Παιδιά είναι σίγουρο αυτό που λέτε για τα 3 χρονια; μήπως πρέπει να βγει η προκυρηξει να το δούμε
Andrkyri

Δημοσίευση από Andrkyri »

Παίζει να βρουν λεφτά για εποπ από το πουθενά; δεν υπάρχει κάπου κάποιος προϋπολογισμός τους έτους
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Στο υπουργειο δεν μπορουν να σκεφτουν οτι τους συμφερει καλυτερα να βγαλει για εποπ παρα για οβα και σκεφτητε τις δαπανες για εκπαιδευση και τα επιδοματα ειδικα οσοι ειναι στις ειδικες δυναμεις (αλεξιπτωτα, ουκ, κλπ)

αν με τα +3 χρονια που λενε για την ανανεωση δωσουν και 300 μορια μιλαμε για 600 μορια δεν ειναι και λιγα για ενδεχομενη προκυρηξη

G1991

Δημοσίευση από G1991 »

Μακαρι να γινει τιποτα φετος...
pezonauths

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα. Αποσα εχουν αρχισει και μου λενε δεν ερχοντε προσληψεις στον στρατο. Ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη αλλα δεν το βλεπω. Αν γνωριζει κανεις κατι περισσοτερο ας πει
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Fanis K. »

Καλησπέρα παιδιά.Τα πράγματα ειναι απλά.

Για ΕΠΟΠ έχουμε ακομα μέλλον.

Τώρα η πιο εύκολη και οικονομική λύση είναι η ΟΒΑ.

Γνώμη μου είναι οτι θα βγει για ΟΒΑ διότι υπάρχει ανάγκη.

Και για να μην ρωτάνε στο forum συνέχεια τα ίδια για το πότε θα βγει προκύρηξη το νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ είπαν θα ψηφιστεί περίπου μέσα Απριλίου και εφόσον πάνε όλα καλά θα βγει πριν το Πάσχα, διοτι Μάιο έχει δημοτικές εκλογές.

Οπότε ότι είναι να γίνει θα γίνει μέσα στον Απρίλιο.

Μέχρι τότε υπομονή.

pezonauths

Ουτε οβα δεν θα βγαλει δεν ειδα πουθενα να εχει αναφερει κατι περαν της επιπλεον 3ετιας των ειδη υπαρχοντων. Δεν λεει για νεους οβα πουθενα και κανενας
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Fanis K. »

pezonauths έγραψε:Ουτε οβα δεν θα βγαλει δεν ειδα πουθενα να εχει αναφερει κατι περαν της επιπλεον 3ετιας των ειδη υπαρχοντων. Δεν λεει για νεους οβα πουθενα και κανενας

http://www.opengov.gr/mindefence/?p=6592#comments

Μια χαρά τα έχουν αναφέρει.

Δες το άρθρο για να καταλάβεις. Δεν λέω ότι είναι κάτι σίγουρο.

Θα δείξει στα μέσα Απριλίου.

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-yp-amynas-pote-kai-pos-nees-proslipseis
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες