Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Π.Α.

Δημοσίευση από Π.Α. »

Καλησπέρα παιδιά!!!

Και γω οπως εσείς περιμένω μ αγωνια. Οσα ειπαν στελέχη ακόμα δ έχουν γίνει δλδ πως θα πάρουν ΕΠΟΠ και ειλικρινά εχω τρελαθεί. Ο ρήγας δ λέει ξεκάθαρα και μας λέει ναι μεν θέλουμε ΕΠΟΠ ναι οκ ισως τώρα γίνουν κάποια στιγμη προσλήψεις αλλά δ λέει ξεκάθαρα. Και σαν οβα εγώ σαν γυναίκα δ μπορω να μπω. Εφτασα σ αμήν κ εστειλα ιμειλ σ γραφείο τ. Ξέρω δ θα τ δει κνς αλλά οκ. Γτ να μην εχω δικαιωμα σαν γυναίκα που αγαπάω τ στρατό και δ μπηκα γ δικο μ λογο τοτε σβρ αλλά τελειωσα μ σχολή ν μ εχω δικαίωμα σ ευκαιρία; είμαι κατα του να μπαίνουν γυναικες π θέλουν αραλικι κ δυστυχώς τ 90% αυτό θέλει. Οχι εγώ μιλάω γ ίσες εκπαιδευσεις ίσα πράγματα οποια νμζ π θ μπει γ καθισιο δ έχει χώρο αλλά έτσι στερουν κ σ μας τ ευκαιρια. Ας πάρουν κάτι ενδιάμεσο σε ΕΠΟΠ κ οβα κ ας δίνουν κ γυναίκες... τέλος πάντων σορρυ γ τ μνμ. αλλά. εσεις εδώ καταλαβαίνετε πως είναι να θες κ να σ λένε όχι.

Στρατής νικολιας

Δημοσίευση από Στρατής νικολιας »

Από ότι ακούγεται έρχεται προκυριξη
Π.Τ.

Δημοσίευση από Π.Τ. »

Για εποπ άκουσες;
pezonauths

Δημοσίευση από pezonauths »

Ναι για οβα αποτι το κοβω απτα λεγομενα τους... Ελεγαν οτι δεν πηγαν καλα οι οβα και τωρα το αλλαζουν και κοιτανε να τους κανουν 6 ετης με την ανανεωση. Εποπ μακρινο ονειρο πλεον
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diasostis31 »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-sto-trapezi-proslipseis-stis-enoples-dynameis

Ο θεσμός των οβα, είναι για γέλια.

Απολυμένοι πάνω από 3 χρόνια, ΔΕΑ και γυναίκες δεν μπορούν να πάρουν μέρος.

1000 φορές να γίνει νέος θεσμός, όπως στην Κύπρο με τους ΣΥΟΠ, που είναι πάλι συμβασιούχοι αλλά μπαίνουν κανονικά με μοριοδότηση και δηλώνουν όπου θέλουν, οχι εκεί που υπηρέτησαν.

pezonauths

Συμφωνω απολυτα... Αλλα για να κοιτανε να ανανεωνουν οβα και να τους αντιμετωπιζουν ως στελεχη αποτι λεει ο υπεθα μαλλον οβα εχουν σκοπο να προσλαβουν παλι...
KlainmainGR
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από KlainmainGR »

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά, για ρίξτε μια ματιά στο άρθρο:https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/article/579832/proeklogikes-eksaggelies-riga-gia-ayksiseis-misthon-se

Ερικ

Δημοσίευση από Ερικ »

Ρε παιδιά μην είστε απελπησμενη να μπείτε στον στρατό. μπορεί να είναι όνειρο ζωής σας αλλά αν πάτε οβα θα κάτσετε 6 χρόνια και θα πεταχτείτε στην ανεργία χωρίς κανένα προσόν.. Για να βγει εποπ δεν πρέπει κανείς να πάει οβα!!!
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Αν βγει για οβα παλι τα ιδια κριτηρια θα χει; Δλδ να μην εχουν περασει 3 χρονια απο την απολυση?;
pezonauths

Μια ερωτηση το 1 προς 1 τι ενοει; Εγιναν προσληψεις στη Υγεια θα γινουν και στην εκπεδευση οποτε οι διορισμοι μηπως εκλεισαν και δεν βγει ουτε καν οβα;
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ARN »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Αν βγει για οβα παλι τα ιδια κριτηρια θα χει; Δλδ να μην εχουν περασει 3 χρονια απο την απολυση?;

Ναι

Οβα

Δημοσίευση από Οβα »

Παιδιά εμένα ένας φίλος Μ είχαν περάσει 3 χρόνια και μπήκε οβα
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ARN »

Οβα έγραψε:Παιδιά εμένα ένας φίλος Μ είχαν περάσει 3 χρόνια και μπήκε οβα

Δεν ισχύει

pezonauths

Καλησπέρα. Τώρα θα ανανεωθεί η θητεία για αλλά 3χρονια όσων υπηρετούν ήδη 3. Με τον προγραμματισμο που έχουμε κάνει με το νέο έτους στόχος είναι να γίνουν.
Εφαρμόζουμε το 1 προς 1 πλέον.(οταν ρωτησα τον κ. Ρηγα) και μετα τον ρωτησα αν περαν των ειδη οβα κανουν προσληψεις και μου απαντησε αυτο---Τώρα όχι γιατί για το 2019 έχουν κλείσει οι διορισμοί.
Το 1 προς 1 ισχύει στο σύνολο του δημοσίου. Έγιναν προσλήψεις στην υγεία. Οι υπόλοιπες θα γίνουν στην εκπαίδευση.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες