Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
jimis

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από jimis »

1η Σειρά Οβα έγραψε:Φίλε πάντα περνάνε Οβα στο στρατό ... Και ας έβγαινε για ΕΠΟΠ πάντα έπαιρναν Οβα... Απλά τα τελευταία χρόνια είχε σταματήσει λόγο των συνεχόμενων προκηρύξεων για ΕΠΟΠ.Πραγματικά όμως δεν ξέρω αν αξίζει να μπει κάποιος Οβα... Είμαι Οβα εδώ και 2.5 χρόνια σε μονάδα Ειδικών δυνάμεων. Λόγο το ότι δεν υπάρχει κοσμος καταλήγουν οι Οβα να κάνουν τα πάντα... Οι ΕΠΟΠ πλέον βαρίουντε μετά από τόσα χρόνια λες και δεν πληρώνονται θα μου πεις... Αλλά όπως και να χει δεν έχουν όρεξη για τίποτα...

Και καταλήγουν οι Οβα να κάνουν από αρχηφυλακας φυλακίου μέχρι αρχιλοχίας λόχου αξιωματικός οπλισμού κλπ. Τα οποία σαφώς και δεν προβλέπονται βάση θέσης και βαθμού ... Αλλά και τι να κάνεις ; Αφού μπήκες στο χορό θα χορέψεις... Που θέλω να καταλήξω;

Στο ότι πραγματικά κανουμε τόσα πράματα σαν να είμαστε μόνιμοι καμία διαφορά από ΕΠΟΠ αλλά στην τελική δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα από πλευράς επιδομάτων κλπ κλπ. Αλλά ούτε και την μονιμότητα... Οπότε ουσιαστικά το θεωρώ αποτυχία...

πως και μπηκες τοτε; Ειστε πολλοι οβα;

Greek army

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Greek army »

Όταν θα βγει οβα θα είναι μέσω ΑΣΕΠ. τι χρειάζεται να κάνουμε εκτός από τα αθλήματα γιατί δεν έχω ιδέα
Άβαταρ μέλους
nakos7
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από nakos7 »

Andrkyri έγραψε:Παιδια να ρωτήσω κάτι; παίζει να υπηρετώ ξηράς σε μια ειδικότητα πχ υγειονομικό και να Βγάλει ΟΒΑ για πολεμικό ναυτικό στην ίδια ειδικότητα και να μπορώ να μεταταγω;
Δε νομίζω να γίνεται να πας σε άλλο σώμα...

δημητρης98

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Greek army έγραψε:Όταν θα βγει οβα θα είναι μέσω ΑΣΕΠ. Τι χρειάζεται να κάνουμε εκτός από τα αθλήματα γιατί δεν έχω ιδέα

δεν ειναι σιγουρο αν θα ειναι απο ασεπ

NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από NAVY »

Καλημερα σε ολους! Εαν ανακατευτει το ΑΣΕΠ σε προκηρυξη για ΟΒΑ η ακομα και για ΕΠΟΠ... Θα αποκλεισει πολυ κοσμο και θα τους πεταξει εξω! Δειτε το ΑΣΕΠ και σε αλλους διαγωνισμους! Ειδικα για τις τεχνικες ειδικοτητες η προυπηρεσια που βαζει σαν κριτηριο με μορια... Η ακομα και την οικογενειακη κατασταση οπως π. Χ η ηλικια το αν εισαι παντρεμενος και εχεις παιδια... Τοτε αυτοματως πεταει πρακτικα οσα παιδια ειναι μικροι σε ηλικια! Δηλαδη 18.19.20.21 χρονων τους πεταει εξω! Γιατι δεν γινεται αυτα τα παιδια να εχουν και την προυπηρεσια η το να ειναι παντρεμενοι! Προσωπικη μου αποψη το ΑΣΕΠ ειναι οτι χειροτερο! Ας βρουν αλλον τροπο αξιοκρατικο να κανουν τις προσληψεις!
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 198

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Fanis K. »

Greek army έγραψε:Όταν θα βγει οβα θα είναι μέσω ΑΣΕΠ. τι χρειάζεται να κάνουμε εκτός από τα αθλήματα γιατί δεν έχω ιδέα

ΟΒΑ δεν είναι μέσω ΑΣΕΠ.

Πρώτα πρέπει να βγει η προκήρυξη, μετά κάνουμε τα χαρτιά στην στρατολογική υπηρεσία(νομίζω τώρα γίνεται και στο ΚΕΠ) και εφόσον έχεις όλα τα κριτήρια που ζητάει πας 424 για ιατρικά. Αφου είσαι και εκεί εντάξει θα ορίσουν ημερομηνία για αθλήματα (μόνο για ειδικές δυνάμεις).

Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 18

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από greenalexyo »

Έχουμε κανένα νέο ; Θέλει φίλος να μπει
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από The Marine »

NAVY έγραψε:Καλημερα σε ολους! Εαν ανακατευτει το ΑΣΕΠ σε προκηρυξη για ΟΒΑ η ακομα και για ΕΠΟΠ... Θα αποκλεισει πολυ κοσμο και θα τους πεταξει εξω! Δειτε το ΑΣΕΠ και σε αλλους διαγωνισμους! Ειδικα για τις τεχνικες ειδικοτητες η προυπηρεσια που βαζει σαν κριτηριο με μορια... Η ακομα και την οικογενειακη κατασταση οπως π. Χ η ηλικια το αν εισαι παντρεμενος και εχεις παιδια... Τοτε αυτοματως πεταει πρακτικα οσα παιδια ειναι μικροι σε ηλικια! Δηλαδη 18.19.20.21 χρονων τους πεταει εξω! Γιατι δεν γινεται αυτα τα παιδια να εχουν και την προυπηρεσια η το να ειναι παντρεμενοι! Προσωπικη μου αποψη το ΑΣΕΠ ειναι οτι χειροτερο! Ας βρουν αλλον τροπο αξιοκρατικο να κανουν τις προσληψεις!

Ναι ενω χωρις ΑΣΕΠ να μπαινουν ολα τα βυσματα που η μιση Ελλαδα εχει βυσμα στον Ελληνικο Στρατο ειναι οτι καλυτερο Εικόνα

"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από NAVY »

Δεν λεμε να μπαινουν τα βυσματα! εξ αλλου μην νομιζεις οτι με το ασεπ δεν μπαινουν και παλι βυσματα... απλα να βρουν εναν αλλον τροπο αξιοκρατικο! αυτο το λεω... γιατι τα κριτηρια που μπαινουν με τον ασεπ καποια κατηγορια μεγαλη των πολιτων... τους πεταει απ εξω! η προσωπικη μου γνωμη ειναι να βαζουν καποιον γραπτο διαγωνισμο... εννοειται οχι οπως τις πανελληνιες με τετοιον βαθμο δυσκολιας!
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Κανονικά Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας θα έπρεπε να ήταν μια κατηγορία μόνα τους αλλά τέλος πάντων.

Αν και πιστεύω για την ώρα φίλε NAVY την προκήρυξη θα την βγάλει ως έχει. Ίσως να κάνει κάποιες τροποποιήσεις για να μπορέσουν να μπουν περισσότερα άτομα αλλά μέχρι εκεί.

NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από NAVY »

Στην ουσια κανενα συστημα δεν ειναι αδιαβλητο! τα βυσματα παντα θα υπαρχουν και παντα θα μπαινουν! και αυτο δεν γινεται μονο στην Ελλάδα! πανταχου σε ολα τα κρατη... τα ιδια γινονται... ειτε σε μεγαλο βαθμο ειτε σε πιο λιγο!
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

greenalexyo έγραψε:Έχουμε κανένα νέο ; Θέλει φίλος να μπει

Αναμένουμε.

Από βδομάδα όλο και κάποιο νέο θα έχουμε.

NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από NAVY »

Μακαρι φιλε Φανη να γινουν τροποποιησεις να μπουν πολλα ατομα... Και μακαρι και ολα!
Άβαταρ μέλους
nakos7
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από nakos7 »

Θα πάρουν περισσότερες ειδικότητες αυτή τη φορά, μιας και θέλουν 2000 ατομα, ε; Πως το βλέπετε; Ειναι κρίμα να κόβονται τόσα παιδιά... Π. χ. να έπερναν αμύνης αεροδρομίων στην αεροπορία ή τυφεκιοφόρους στο πεζικό.
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 35

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από brorouk »

Το Workcenter έλεγε τα κλασσικά σχετικά με την κατανομή των ατόμων 400 ειδικες δυνάμεις,400 στα νοσοκομεία και 400 τεχνικες ειδικότητες. Τώρα το τί θα πει το υπουργείο θέλω να δω
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης