Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
- xelistas25
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Επίσης δεν δικαιούνται επιδομα ειδικον συνθηκων... και το άλλο εξωφρενικό όσοι υπηρετούν παραμεθόριο δεν περνούν επίδομα παραμεθορίου!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 198
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
xelistas25 προσωπικά δεν γνωρίζω ακριβώς τι γίνεται με παραμεθόρια κλπ. Πάντως ΕΔ πληρώνονται ασκήσεις. Λίγα βέβαια αλλά από το τίποτα καλύτερα.
Δύσκολο να είσαι ΟΒΑ, όποιος το γουστάρει όμως είναι ένα καλό ξεκίνημα.
Όσο έκανα την θητεία μου γνώριζαν τα στελέχη ότι θέλω να μπω ΟΒΑ και μου είπαν, αν το γουστάρεις και θες αξίζει γιατί θα είσαι ευνοημένος για ενδεχόμενη προκήρυξη ΕΠΟΠ και θα έχεις ήδη μια εκπαίδευση.
Αν όμως μπαίνεις μόνο για τα λεφτά, είσαι νωχελικός και περιμένεις με το ρολόι πότε θα πάει 2 για να σχολάσεις τζάμπα θα μπεις.
Όπως και να έχει, αν βγει για ΟΒΑ, γουστάρετε την φάση με στρατό επαγγελματικά και έχετε την ευκαιρία παδιά μπείτε. Μην περιμένετε μόνο για ΕΠΟΠ.
Δύσκολο να είσαι ΟΒΑ, όποιος το γουστάρει όμως είναι ένα καλό ξεκίνημα.
Όσο έκανα την θητεία μου γνώριζαν τα στελέχη ότι θέλω να μπω ΟΒΑ και μου είπαν, αν το γουστάρεις και θες αξίζει γιατί θα είσαι ευνοημένος για ενδεχόμενη προκήρυξη ΕΠΟΠ και θα έχεις ήδη μια εκπαίδευση.
Αν όμως μπαίνεις μόνο για τα λεφτά, είσαι νωχελικός και περιμένεις με το ρολόι πότε θα πάει 2 για να σχολάσεις τζάμπα θα μπεις.
Όπως και να έχει, αν βγει για ΟΒΑ, γουστάρετε την φάση με στρατό επαγγελματικά και έχετε την ευκαιρία παδιά μπείτε. Μην περιμένετε μόνο για ΕΠΟΠ.
-
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
https://www.armynow.net/prokhryxh-oba-prasino-fvs-apo-ypoyrgeio-oikonomikvn-gia-2000-proslhpsheis/
Άντε να δούμε...
Άντε να δούμε...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Αντε να δούμε. Πάντως δε βρήκα κάποιο αλλο αρθρο καπου αλλού να το λέει. Αν ηταν ετσι δε θα έπρεπε να γινει λιγος χαμός?
ΕΛ. ΔΥ. Κ
-
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Εδώ αν έρθει η ώρα και βγει προκήρυξη δεν θα γίνει ιδιαίτερος χαμός. Εκτός και αν τροποποιήσει λίγο την προκήρυξη για να υπάρξει πιο πολύ ενδιαφέρον.Πάντως αν βγει για ΟΒΑ θα πέσει μεγάλο κράξιμο. Είπαμε όμως, όποιος θέλει μπαίνει και δεν ακούει κανέναν.
Όπως και να έχει αναμένουμε...
Όπως και να έχει αναμένουμε...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/erchontai-2-000-proslipseis-ova/
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Για να δούμε στο επόμενο χρονικό διάστημα
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Άντε λοιπόν το πρώτο βήμα έγινε, μακάρι να προχωρήσουν σε προκύρηξη σιγά-σιγά

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Μάγκες εμείς που κλείνουμε 3 χρόνια σαν ΟΒΑ θα μπορέσουμε να πάρουμε καμία μετάθεση; Δεν εννοώ ευνοϊκή διότι σαν ΟΒΑ μόνο παραμεθόριο υπηρετούμε, εννοώ από παραμεθόριο σε παραμεθόριο. Το λέω γιατί ένα πράγμα που δεν μπορώ είναι την ρουτίνα και το όλο σύστημα των μεταθέσεων για εμένα είναι ότι καλύτερο εκτός του οικονομικού σκέλους βεβαιος.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Πριν το νεο ετος να βγει αυτη η προκύρηξη ελπίζουμε ώστε οι έφεδροι να μπόυν με την εσσο του φλεβάρη
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Μακάρι να βγεί μέχρι νοέμβρη/δεκέμβρη του 2019...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Μη σου πω και Ωκτόβριο, γιατί έτσι όπωε είναι πια οι εσσο κάθε 4 μήνες μπορεί να κάνει κάποιος να μπεί μισό χρονο μέχρι να τελειώσουν τις διαδικασίες επιλογής. Παιδιά όσοι έφεδροι επιλεχθούν ξέρουμε που πάνε; Πως αρχίζει η πορεία τους?nakos7 έγραψε: Μακάρι να βγεί μέχρι νοέμβρη/δεκέμβρη του 2019...
ΕΛ. ΔΥ. Κ
-
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
brorouk ισχύει αυτό που λες. Αν δούμε τώρα και από βδομάδα ότι και επίσημα δίνει το υπουργείο οικονομικών το οκ, στάνταρ τον Οκτώβρη θα βγει. Διότι είναι και οι ΕΣΣΟ που ανέφερες.
Για το που πάνε οι έφεδροι αν εννοείς σε πια μονάδα, συνήθως πάνε εκεί που υπηρέτησαν την θητεία τους. Βέβαια θα υπάρχει και υπεύθυνη δήλωση και μπορείς με προτεραιότητα να βάλεις μέχρι και 4 μονάδες.
Για το που πάνε οι έφεδροι αν εννοείς σε πια μονάδα, συνήθως πάνε εκεί που υπηρέτησαν την θητεία τους. Βέβαια θα υπάρχει και υπεύθυνη δήλωση και μπορείς με προτεραιότητα να βάλεις μέχρι και 4 μονάδες.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Φάνη εγώ απολύθηκα πριν δύο χρόνια από την ΣΣΕ λόγω ΕΛΔΥΚ οπότε δεν νομίζω ούτε Κύπρο ούτε βάρη ν με στείλουν άπαξ κ με πάρουν, συν ότι μετά από δύο χρόνια όσο να ναι θες κ κάποια εκπαίδευση. Οπότε το ερώτημα μου είναι αν μετά την επιλογή οι έφεδροι πάνε σε κάποιο κέντρο όλοι μαζί για εκπαίδευση κ μετά στην μονάδα τους ή κατευθείαν στην μονάδα τους κ από κει τα υπόλοιπα;
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες