Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Έφ.Λοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Έφ.Λοχίας »

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Πρόσφατα απολύθηκα από τις ΕΔ και θα ήθελα πάρα πολύ στο μέλλον να μπω σε κάποια προκήρυξη ΜΟΝΟ του στρατού φυσικά .. ούτε αστυνομίες κτλπ ούτε τπτ αν ένα σώμα για εμένα προσωπικά αξίζει είναι ο στρατός μας.. μέρα πυροσβεστική-λιμενικο... Μακάρι να βγάλει έστω ΟΒΑ θα ήθελα πάρα πολύ να μπω άσχετα αν στην θητεία μου είδα κάποιους να μην αγαπάνε αυτό που είχαν μπει να κάνουν... Καλή καρδιά στην τελική... πριν τον στρατό αλλά και τώρα δουλεύω σαν προσωπικό ασφαλείας αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι περιμένω πως και πώς την προκήρυξη... Αυτή η χώρα χρειάζεται ανθρώπους που πραγματικά θέλουν και αγαπάνε την αντίστοιχη δουλειά ... αυτό πιστεύω
letsman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από letsman »

Τόσο λίγο; Μάλλον μόνο για τους ΟΒΑ είναι τόσο σύντομο, για τους ΕΠΟΠ είναι 6 μήνες μου είπαν.
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 13

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από δημητρης98 »

coca_cola έγραψε:Μην μπαίνεις καν στη διαδικασία καλυτερα φίλε μου. Θα χάσεις και ευκαιρίες εξω και στην τελική η αποζημίωση που θα πάρεις δεν καλύπτει τα έξοδα του χρόνου που θα έχεις ήδη υπηρετήσει.Το ξαναλέω με την καλύτερη πρόθεση για όλους. Αν ο σκοπός σας είναι μόνο τα χρήματα, μην κάνετε ούτε την αίτηση.

Οι μισοί και παραπάνω ΟΒΑ έχουν ήδη παραιτηθεί γιατί μπήκαν με αυτές τις αντιλήψεις.

'Η μπαίνεις επειδή το γουστάρεις και αντέχεις η δεν ασχολείσαι με το άθλημα.

ΟΒΑ πρώτη σειρά εδω,36 μήνες παραμεθόριο μαζί με τη θητεία.

τι μεταχειρηση ειχες απο τα υπολοιπα στελεχη;

και οι αποζημειωση που κυμαινεται;

coca_cola

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από coca_cola »

Είμαι ακόμα εν ενεργεία φιλε μου. Η μεταχείριση είναι μια χαρά. Υπάρχει προθυμία από τους μεγαλύτερους να σου δείξουν πράγματα στη δουλειά και να βελτιωθείς. Προσωπικά έχω πέσει σε πολύ καλά στελεχη. Απτήν πρώτη μέρα είχα διπλανό ο οποίος με βοήθησε ώστε να μάθω καλύτερα την ειδικότητα μου και να ενταχθω όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Είχα ξαναγράψει, ότι εικόνα δείξεις , τέτοια μεταχείριση θα έχεις. Αν είσαι πρόθυμος και εργατικός θα έχεις καλή μεταχείριση. Αν το παίζεις ιστορία και αδιαφορείς για όλα τότε μην περιμένεις και πολλά.

Η αποζημίωση είναι κοντά στα 7000 στο τέλος της 3ετιας.

Ξαναλέω, αν έχετε σκοπό να μπείτε μόνο για χρήματα η για αποζημίωση μην το κάνετε. Θα χάσετε το χρόνο σας.

Όπως είπε κ ο συνάδελφος πιο πάνω , αν δεν είσαι στα μέρη σου είναι δύσκολα. Αλλά αντί να ρωτάτε για αυτά , ασχολειστε με οτιδήποτε άλλο πλην του πως θα είναι η ζωή και πως θα γίνετε καλύτεροι στις αρμοδιότητες που θα σας αναθέσουν.

Τέλος πάντων, εύχομαι με το καλό όταν βγει η προκήρυξη να μπείτε όσοι το θέλετε και να έχετε μια καλή σταδιοδρομία. Για οτιδήποτε άλλο θα υπάρχουμε και οι αρχαιότεροι για βοήθεια.

letsman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από letsman »

Έχεις δίκαιο στα περισσότερα που λες. Τα περισσότερα στελεχοι είναι κομπλέ, δεν υπάρχουν τόσα πολλά καψονια και άσχημες συμπεριφορές όπως παλαιότερα. Το βασικό ειναι να δουλεύεις, αν δουλευεις δεν σε ζαλίζει κανένας με βλακείες τύπου αγιαλιστος κλπ. Ακομα και ειδικές δυνάμεις που μιλάω με ΟΒΑ τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα όπως παλιά, κάνουν δύο υπηρεσίες τον μήνα ενώ άλλοι 7 και 5. Σχετικα με την αποζημίωση ξέρεις πόσα είναι αν φύγεις νωρίτερα από τα τρία χρόνια; Επισεις ξέρεις αν ισχύει το ότι σου λένε τι θες να επιλέξεις, την αποζημίωση η τα ένσημα;
Νικος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Νικος »

Καθημερινά εκτός από σκοπός τη άλλο κανετε ;
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

coca_cola έγραψε:Είμαι ακόμα εν ενεργεία φιλε μου.Η μεταχείριση είναι μια χαρά. Υπάρχει προθυμία από τους μεγαλύτερους να σου δείξουν πράγματα στη δουλειά και να βελτιωθείς. Προσωπικά έχω πέσει σε πολύ καλά στελεχη. Απτήν πρώτη μέρα είχα διπλανό ο οποίος με βοήθησε ώστε να μάθω καλύτερα την ειδικότητα μου και να ενταχθω όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Είχα ξαναγράψει, ότι εικόνα δείξεις, τέτοια μεταχείριση θα έχεις. Αν είσαι πρόθυμος και εργατικός θα έχεις καλή μεταχείριση. Αν το παίζεις ιστορία και αδιαφορείς για όλα τότε μην περιμένεις και πολλά.

Η αποζημίωση είναι κοντά στα 7000 στο τέλος της 3ετιας.

Ξαναλέω, αν έχετε σκοπό να μπείτε μόνο για χρήματα η για αποζημίωση μην το κάνετε. Θα χάσετε το χρόνο σας.

Όπως είπε κ ο συνάδελφος πιο πάνω, αν δεν είσαι στα μέρη σου είναι δύσκολα. Αλλά αντί να ρωτάτε για αυτά, ασχολειστε με οτιδήποτε άλλο πλην του πως θα είναι η ζωή και πως θα γίνετε καλύτεροι στις αρμοδιότητες που θα σας αναθέσουν.

Τέλος πάντων, εύχομαι με το καλό όταν βγει η προκήρυξη να μπείτε όσοι το θέλετε και να έχετε μια καλή σταδιοδρομία. Για οτιδήποτε άλλο θα υπάρχουμε και οι αρχαιότεροι για βοήθεια.

το προθυμος που ανεφερεις πολυ το εκμεταλευονται και μπορει να σε χωνουν σε δουλειες και υπηρεσιες τους

προσωπικα εγω δεν μπαινω για τα λεφτα αλλα για την αγαπη που εχω ωστε να παω ειδικες δυναμεις και να φορεσω τον πρασινο μπερε και να βγαλω και τα σχολεια που το θελω τοσο πολυ

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από ARN »

Τα σχολεία για την ώρα τα ξεχνάς...
Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

Σχολεία περνάς κανονικά, όπως Tccc, τεχνικής αναρρίχησης, ΣΒΕΚ κλπ ακόμα και ΜΥΚ. Μόνο σβεα δεν μπορούμε ακόμα γτ εκεί πέφτει το κασέρι και γι αυτό δεν στέλνουν. Μη λέτε βλακειες.
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

ΟΒΑ17 έγραψε:Σχολεία περνάς κανονικά, όπως Tccc, τεχνικής αναρρίχησης, ΣΒΕΚ κλπ ακόμα και ΜΥΚ. Μόνο σβεα δεν μπορούμε ακόμα γτ εκεί πέφτει το κασέρι και γι αυτό δεν στέλνουν. Μη λέτε βλακειες.

ενδιαφεροντα σχολεια μου φαινονται, εχω απορια πως και εβαλαν των ουκ και οχι τις σχαλ, αλλα τι ρωταω επειδη τα αλεξιπτωτα ειναι ποιο ευκολα να τα περασεις και αρα θα περνεις και τα λεφτα ενω τον ουκ ειναι δυσκολο

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 4

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αν εχεις τελειωσει απο Ε. Δ τοτε πας στη μοναδα σου σαν ΟΒΑ. Αν τελειωσες πεζικο δεν μπορεις να πας Ε. Δ. Αυτο μπορει να γινει μονο σαν ΕΠΟΠ. Σχολεια πλεον πρεπει να εισαι πολυ κωλοφαρδος για να σε στειλει το 1ο γραφειο. ΣΧΑΛ δεν πας πλεον.
Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

Lefteris 2mal Ποιος σου είπε ότι κόπηκαν τα σχολεία αγόρι μου; Η ΜΥΚ είναι ανοιχτή όπως και τα υπόλοιπα σχολεία. Σχαλ δεν στέλνουν λογω οικονομικού. Όσοι δεν είστε οβα μην γράφετε αερολογίες χωρίς να γνωριζεται και επηρεάζεται παιδιά που ενδιαφερονται.
Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

δημητρης98 Αυτό ακριβώς φίλε μου. Σχαλ αν στείλεις 100 κι οι 100 θα γίνουν αλεξιπτωτιστες, στη ΜΥΚ όμως; 1-2 αντε 10 με θαύμα. Ξέρουν τι κάνουν
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 4

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

1Ο) Δεν ειμαι αγορι σου.
2ο) ΟYK πας μονο αν εισαι ΟΒΑ του ΠΝ, τουλαχιστον αυτο ισχυε. Σχαλ δεν ειναι οτι δεν στελνουν λογω οικονομικου, το θεμα με τη σχαλ ειναι οτι θα γινει μονο για μονιμος εποπ/εμθ/αξιωματικους.
Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

Lefteris 2α μαλ... Σχαλ έκλεισε για τους οβα γτ έχει κασέρι. Οι φαντάροι περνάνε κανονικά. Επίσης ΜΥΚ είναι ανοιχτή και για τους οβα στρατού ξηράς. Τι δεν καταλαβαίνεις; Μη λες πράγματα που δεν γνωριζεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες