Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
οβα3η σειρα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από οβα3η σειρα »

Θα εχω μονο τα μορια του ΚΔ-αλεξιπτωτιστη που εκανα σαν στρατιωτης αν δεν εχω τελειωσει απο τον θεσμο του οβα?
Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-eidikoi-froyroi-ta-sos-poy-prepei-na-prosexoyn-oloi-oi-ypopsifioi

Μπορείτε να συμμετάσχετε

Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Γιωργος »

Κανείς τα χαρτιά σου ως πολίτης δεν παράτησε μόνο αν σε προσλάβουν ειδικό φρουρό τότε παρετησε
Έφ.Λοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Έφ.Λοχίας »

Μια ερώτηση.. τον Οκτώβριο γίνομαι 24 έχω ελπίδες να προλάβω κάποια προκήρυξη ΜΌΝΟ για στρατό φυσικά πχ ΟΒΑ, ΕΠΠΟΠ, μέσα σε αυτά τα χρόνια της νεας κυβέρνησης;
Άβαταρ μέλους
xelistas25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από xelistas25 »

Καλησπέρα μια ερώτηση αν γνωρίζετε... Αν κάποιος οβα δεν επιθυμεί να συνεχίσει και σταματήσει στην εκπλήρωση της 3ετιας... Δικαιούται αποζημίωση; Αν ναι για τι ποσο μιλάμε?
coca_cola

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από coca_cola »

Μην μπαίνεις καν στη διαδικασία καλυτερα φίλε μου. Θα χάσεις και ευκαιρίες εξω και στην τελική η αποζημίωση που θα πάρεις δεν καλύπτει τα έξοδα του χρόνου που θα έχεις ήδη υπηρετήσει. Το ξαναλέω με την καλύτερη πρόθεση για όλους. Αν ο σκοπός σας είναι μόνο τα χρήματα, μην κάνετε ούτε την αίτηση.

Οι μισοί και παραπάνω ΟΒΑ έχουν ήδη παραιτηθεί γιατί μπήκαν με αυτές τις αντιλήψεις.

'Η μπαίνεις επειδή το γουστάρεις και αντέχεις η δεν ασχολείσαι με το άθλημα.

ΟΒΑ πρώτη σειρά εδω ,36 μήνες παραμεθόριο μαζί με τη θητεία.

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 198

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Fanis K. »

Έφ. Λοχίας έγραψε:Μια ερώτηση. Τον Οκτώβριο γίνομαι 24 έχω ελπίδες να προλάβω κάποια προκήρυξη ΜΌΝΟ για στρατό φυσικά πχ ΟΒΑ, ΕΠΠΟΠ, μέσα σε αυτά τα χρόνια της νεας κυβέρνησης;

Έχεις αρκετό περιθώριο για να προλάβεις προκήρυξη και κάτι θα βγει και για στρατό. Λίγη υπομονή.

Αν δεν γνωρίζεις το όριο ηλικίας ΕΠΟΠ και ΟΒΑ είναι 28, αλλά στα ΟΒΑ δεν πρέπει να έχουν περάσει 3 χρόνια από την οριστική ημερομηνία της απόλυσης σου όταν υπηρετούσες.

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από ARN »

Για οβα δεν πρέπει να ξεπερνάς τα 31.

https://www.google.com/amp/s/www.armyvoice.gr/2017/10/ova-ti-allazi-gia-tis-proslipsis-oli-i-ipourgiki-apofasi/

Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδιά καλησπέρα ξέρουμε ποτέ θα βγει προκηρύξει; δεν ακούγεται τίποτα έχουν παγώσει όλα
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

ARN έγραψε:Για οβα δεν πρέπει να ξεπερνάς τα 31.

https://www.google.com/amp/s/www.armyvoice.gr/2017/10/ova-ti-allazi-gia-tis-proslipsis-oli-i-ipourgiki-apofasi/

Αυτό το πρόσθεσαν στην συμπληρωματική προκήρυξη που έβγαλαν διότι δεν είχε άτομα, στην αρχή ήταν 28.
letsman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από letsman »

Εγώ σαν πρώτη σειρά ΟΒΑ έχω αρχίσει να σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αποστρατεία, δυστυχώς αυτό που κατάλαβα δύο χρόνια και βάλε στον στρατό, είναι πως αξίζει μόνο για αυτούς που είναι στον τόπο τους και έχουν συμφέροντα, για αυτό και η συμβουλή μου είναι αν δεν γίνεται να πάτε στον τόπο σας μην μπείτε στον στρατό. Υπαρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει αποστρατευτεί να μου πει πόσο κρατάει η διαδικασία; υπερβαίνει του μηνός;
letsman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από letsman »

letsman έγραψε:Εγώ σαν πρώτη σειρά ΟΒΑ έχω αρχίσει να σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αποστρατεία. Δυστυχώς αυτό που κατάλαβα δύο χρόνια και βάλε στον στρατό είναι πως αξίζει μόνο για αυτούς που είναι στον τόπο τους και έχουν συμφέροντα. Η συμβουλή μου είναι αν δεν γίνεται να πάτε στον τόπο σας μην μπείτε ΟΒΑ. Υπαρχει εδώ μέσα κάποιος ΟΒΑ που έχει αποστρατευτεί να μου πει πόσο κρατάει η διαδικασία; υπερβαίνει του μηνός;
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Γιωργος έγραψε:Παιδιά καλησπέρα ξέρουμε ποτέ θα βγει προκηρύξει; Δεν ακούγεται τίποτα έχουν παγώσει όλα

Πιστεύω θα έχουμε κάποια εξέλιξη όταν βγει αυτή η προκήρυξη της αστυνομίας.(από βδομάδα μάλλον).
Έχει και πολύ μεγάλη σημασία πόσο θα πιέσει η στρατιωτική ηγεσία.

Υπομονή φίλε.

Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

Εφ. Λοχιας Δεν υπάρχει περίπτωση στην επόμενη 4 ετια (μέχρι τα 28 σου σε πιάνουν οι προκυρηξεις) να μην έχει βγάλει κάτι. Κατά την γνώμη μου μην ανησυχείς. Μείνε ενήμερος και πίστεψε πολύ σύντομα θα βγει, είτε για οβα είτε για εποπ.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από ARN »

letsman έγραψε:Εγώ σαν πρώτη σειρά ΟΒΑ έχω αρχίσει να σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αποστρατεία, δυστυχώς αυτό που κατάλαβα δύο χρόνια και βάλε στον στρατό, είναι πως αξίζει μόνο για αυτούς που είναι στον τόπο τους και έχουν συμφέροντα, για αυτό και η συμβουλή μου είναι αν δεν γίνεται να πάτε στον τόπο σας μην μπείτε στον στρατό. Υπαρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει αποστρατευτεί να μου πει πόσο κρατάει η διαδικασία; υπερβαίνει του μηνός;

2 -3 μέρες.

Η αποζημίωση στο πεζικό μπαίνει άμεσα, στην αεροπορία κάνει κάνα 3μηνο

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες