Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 198

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Fanis K. »

ποιπ έγραψε:ποιο δύσκολα αθλήματα πρέπει να έχει και από την εισαγωγή στην σχαλ, ουκ και εποπ στις ειδικές δυνάμεις μου φαίνεται

Ειδικά για τα ΟΥΚ τα αθλήματα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Μετά είναι το παλούκι που τρως στην εκπαίδευση.

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Γιωργος έγραψε: ευχαριστω πολυ φιλε στους οβα πεζικο δεν εχει τιποτα αθληματα ; ξερουμαι κατα ποσο συγουρο εινσι οτι θα βγαλει για οβα;

Στο πεζικό δεν έχει αθλήματα.

Εγώ πιστεύω υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βγει για ΟΒΑ γιατί ουσιαστικά η προκήρυξη έχει προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί όπως πρέπει.

Όπως έχω ξαναπεί γενικά υπάρχουν προκυρήξεις που θα έβγαιναν τώρα αλλά λόγο πρόωρον εκλογών θα τις προχωρήσουν μετά τις εκλογές.

Τώρα που μάλλον θα βγει ο Μητσοτάκης δεν ξέρουμε τι σχέδια θα έχει.

Θα δούμε, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Γιωργος »

Εγινε φιλε ευχαριστω πολυ
ποιπ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από ποιπ »

Fanis K. έγραψε:
ποιπ έγραψε:ποιο δύσκολα αθλήματα πρέπει να έχει και από την εισαγωγή στην σχαλ, ουκ και εποπ στις ειδικές δυνάμεις μου φαίνεται

Ειδικά για τα ΟΥΚ τα αθλήματα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Μετά είναι το παλούκι που τρως στην εκπαίδευση.

μου φαίνονται πολύ δύσκολα τα όρια για τους οβα, αποκλείεται να είναι αυτά

για εσένα μπορεί να είναι εύκολα σε εμένα δεν είναι

@Fsasa ενας είμαι δεν γράφω με άλλο name

1ΗΣΕΙΡΑΟΒΑ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από 1ΗΣΕΙΡΑΟΒΑ »

Μάγκες μου 1η σειρά ΟΒΑ εδώ να σας πω και εγώ δύο τρία πράγματα θα κάνετε όλες της δουλειές τον ΕΠΟΠ για να μην κάνουν τίποτα αυτοί ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων εδώ κάνεις όλες τις δουλειές τον ΕΠΟΠ πίνουν 7 με 2κ30 καφέ και θα πουν και την μαλακιά μπροστά σε λοχαγό η φαντάρους να το παίξουν ανώτεροι χαχα να μπείτε οβα μια χαρά αλλά κοψτέ τα αυτά από τους ΕΠΟΠ είναι η δουλειά τους είμαστε εποχιακοί και κυριολεκτικά δεν κάνουν τίποτα χαχα! Κάνεις όλες τις δουλειές τους αυτοί τον παίζουν και παίρνουν τα μπράβο και τις τιμητικές ΕΠΟΠ ο'τι χειρότερο έχω γνωρίσει στην ζωή μου.
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

1ΗΣΕΙΡΑΟΒΑ έγραψε:Μάγκες μου 1η σειρά ΟΒΑ εδώ να σας πω και εγώ δύο τρία πράγματα θα κάνετε όλες της δουλειές τον ΕΠΟΠ για να μην κάνουν τίποτα αυτοί ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων εδώ κάνεις όλες τις δουλειές τον ΕΠΟΠ πίνουν 7 με 2κ30 καφέ και θα πουν και την μαλακιά μπροστά σε λοχαγό η φαντάρους να το παίξουν ανώτεροι χαχα να μπείτε οβα μια χαρά αλλά κοψτέ τα αυτά από τους ΕΠΟΠ είναι η δουλειά τους είμαστε εποχιακοί και κυριολεκτικά δεν κάνουν τίποτα χαχα! Κάνεις όλες τις δουλειές τους αυτοί τον παίζουν και παίρνουν τα μπράβο και τις τιμητικές ΕΠΟΠ ο'τι χειρότερο έχω γνωρίσει στην ζωή μου.

Καλά τα λες, όπως το δει κανείς.

Εγώ που έκανα την θητεία μου στην Ρεντίνα υπήρχαν αυτά που λες, αλλά μπορώ να πω ότι στην μονάδα που ήμουν συγκεκριμένα κάποιοι ΟΒΑ ήταν όπως περιγράφεις εσύ τους ΕΠΟΠ.

Αλλά επειδή είχαμε καλούς ΕΜΘ(λέω ΕΜΘ γιατί αυτοί νοιαζόταν περισσότερο), τα έβλεπαν αυτά , δίνανε μετά εγκαλητήρια και έστρωναν.

Παντού θα βρεις καλά και κακά στελέχοι.

Τα ξέρεις καλύτερα από εμένα.

Αν επιτρέπεται, είσαι ειδικές δυνάμεις?

ποιπ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από ποιπ »

1ΗΣΕΙΡΑΟΒΑ έγραψε:Μάγκες μου 1η σειρά ΟΒΑ εδώ να σας πω και εγώ δύο τρία πράγματα θα κάνετε όλες της δουλειές τον ΕΠΟΠ για να μην κάνουν τίποτα αυτοί ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων εδώ κάνεις όλες τις δουλειές τον ΕΠΟΠ πίνουν 7 με 2κ30 καφέ και θα πουν και την μαλακιά μπροστά σε λοχαγό η φαντάρους να το παίξουν ανώτεροι χαχα να μπείτε οβα μια χαρά αλλά κοψτέ τα αυτά από τους ΕΠΟΠ είναι η δουλειά τους είμαστε εποχιακοί και κυριολεκτικά δεν κάνουν τίποτα χαχα! Κάνεις όλες τις δουλειές τους αυτοί τον παίζουν και παίρνουν τα μπράβο και τις τιμητικές ΕΠΟΠ ο'τι χειρότερο έχω γνωρίσει στην ζωή μου.

περνάτε τα σχολεία που περνάνε και τα στελέχη; απο μισθό;

μπορείς να μας πεις την διαδικασία που πέρασες για να μπεις;

αν έβγαινε για εποπ θα επερνες συμμετοχή;

Ηλίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Ηλίας »

Καλησπέρα παίδες, τώρα μ νέα ηγεσία μήπως άκουσε κανένας αν θα προχωρήσει αυτή η ρημάδα η προκυρηξη;
Ξιφίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Ξιφίας »

Από του χρόνου και βλέπουμε...
ποιπ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από ποιπ »

Ξιφίας έγραψε:Από του χρόνου και βλέπουμε...

το λες σίγουρα ή έτσι;

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Ηλίας έγραψε:Καλησπέρα παίδες, τώρα μ νέα ηγεσία μήπως άκουσε κανένας αν θα προχωρήσει αυτή η ρημάδα η προκυρηξη;

Καλησπέρα φίλε.

https://www-armyvoice-gr.cdn.ampproject.org/c/s/www.armyvoice.gr/2019/07/proslipsis-epop-ke-ova-stis-enoples-dynamis-teleftea-nea/amp/

Το καλό είναι όπως θα δεις και στο άρθρο ότι το αίτημα για 1200 ΟΒΑ είναι σε πλήρη ισχύ.

Απ'όσο γνωρίζω τα νομοσχέδια θα αρχίζει να τα βλέπει η Βουλή από τις 22 Ιουλίου και μετά γιατί τώρα είναι κλειστή.

Θα δείξει. Για την ώρα υπομονή.

Γιωργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Γιωργος »

Με τα ηλικιακά τη γίνεται αν βγει προκηρύξει Εγώ είμαι γεννημένος 11/9/1993 μέχρι ποτε θα μπορώ;
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Γιωργος έγραψε:Με τα ηλικιακά τη γίνεται αν βγει προκηρύξει Εγώ είμαι γεννημένος 11/9/1993 μέχρι ποτε θα μπορώ;

Για ΟΒΑ και για ΕΠΟΠ το όριο ηλικίας είναι μέχρι 28 χρονών, αλλά στα ΟΒΑ δεν πρέπει να έχουν περάσει 3 χρόνια από την οριστική ημερομηνία απόλυσης της στρατιωτικής θητείας σου.

Νικητας.Κ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Νικητας.Κ »

Καλησπερα, χρειαζομαι την βοηθεια σας, που μπορω να απευθυνθω για να κανω αιτηση για την ερχομενη προκυρηξη ΟΒΑ φετος το 2019. Με ενδιαφερει να υπηρετισω Ειδικες δυναμεις. Δεν εχω την παραμικρη ιδεα, τι χαρτια χρειαζομαι, σε ποιο γραφειο πρεπει να παω να ενημερωθω, ποιος ανθρωπους να ενοχλησω, κ. Τ. Λ. Οποιαδηποτε απαντηση ειναι εκτιμητη και σας Ευχαριστω παρα πολυ, ειμαι απλα τοσο χαμενος και Νεος (ειμαι 20 χρονων) που δεν ξερω τι να πρωτοκανω.

Περιττη Πληροφορια οποιος θελει την διαβαζει: Υπηρετησα ΕΛΔΥΚ Λευκωσια 356 Σειρα Γ' εσσο (θα υπηρετουσα 35ΜΚ στα λοκ αλλα εγινε ενα μπερδεμα και δεν με εστειλαν εκει) απολυθηκα φετος στις 25 Φεβρουαριου, και εχω μια με δυο εβδομαδες εμπειριας απο ειδικες δυναμεις απο το στρατοπεδο της Ναουσας Β' μοιρα καταδρομων (ειμουν αορκιστος αλλα το περιβαλλον εκει περα ητανε πολυ εχθρικο με αποτελεσμα να παρω μια γευση απο ειδικες δυναμεις) Συγχωριστε με για την ελλειψη τονων.

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Νικητας. Κ έγραψε:Καλησπερα, χρειαζομαι την βοηθεια σας, που μπορω να απευθυνθω για να κανω αιτηση για την ερχομενη προκυρηξη ΟΒΑ φετος το 2019. Με ενδιαφερει να υπηρετισω Ειδικες δυναμεις. Δεν εχω την παραμικρη ιδεα, τι χαρτια χρειαζομαι, σε ποιο γραφειο πρεπει να παω να ενημερωθω, ποιος ανθρωπους να ενοχλησω, κ. Τ. Λ. Οποιαδηποτε απαντηση ειναι εκτιμητη και σας Ευχαριστω παρα πολυ, ειμαι απλα τοσο χαμενος και Νεος (ειμαι 20 χρονων) που δεν ξερω τι να πρωτοκανω.

Περιττη Πληροφορια οποιος θελει την διαβαζει: Υπηρετησα ΕΛΔΥΚ Λευκωσια 356 Σειρα Γ' εσσο (θα υπηρετουσα 35ΜΚ στα λοκ αλλα εγινε ενα μπερδεμα και δεν με εστειλαν εκει) απολυθηκα φετος στις 25 Φεβρουαριου, και εχω μια με δυο εβδομαδες εμπειριας απο ειδικες δυναμεις απο το στρατοπεδο της Ναουσας Β' μοιρα καταδρομων (ειμουν αορκιστος αλλα το περιβαλλον εκει περα ητανε πολυ εχθρικο με αποτελεσμα να παρω μια γευση απο ειδικες δυναμεις) Συγχωριστε με για την ελλειψη τονων.

Καλησπέρα φίλε.
Αρχικά όταν βγει με το καλό για ΟΒΑ θα κοιτάξεις κριτήρια που θέλει για να προχωρήσεις.

Τα δικαιολογητικά θα τα λέει και μέσα στην προκήρυξη. Το καλύτερο για μένα, για να είσαι και σίγουρος είναι να πάρεις τηλέφωνο στην μονάδα που απολύθηκες. Θα τους πεις τα δικαιολογητικά που έχεις, και θα σου πουν αναλυτικά αν λείπει κάτι για να είσαι σίγουρος. Θα σε βοηθήσουν.
Στο λέω αυτό γιατί την ημέρα της απόλυσής μου τους είπα ότι ενδιαφέρομαι και μέχρι και ο διοικητής μου είπε να αφήσω τηλέφωνο στο γραφείο και ότι θα με βοηθήσουν.

Μην ανησυχείς, ας βγει με το καλό και όλα θα γίνουν. Θα τα λέμε και από΄δω.
Ελπίζω να σε βοήθησα.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες