Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 198

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Fanis K. »

Οβας έγραψε:Ρε παιδιά λέει πουθενά για προσλήψεις, γιατί ζείτε με ψευδής εντυπώσεις ; εδώ δεν ανανέωσαν τους προηγούμενος οβα ακόμα, σιγά μην πάρουν νέους.. Ηρεμία συνιστώ, εάν ανανεώσουν τους παλιούς θα πάρουν και νέους

Καλησπέρα φίλε.

Αν πας άρθρο 20 με 21 θα το δεις. Το αναφέρει.

Θα δείξει αύριο.

Οβας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Οβας »

Faniks K αρχίζω να πιστεύω ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις... Πες μου επιγραμματικα τι λέει για νέους οβα... Αναφέρει ότι θα πάρει νέους οβα; μην δίνεις ψεύτικες ελπίδες στον εαυτό σου και στους άλλους.. Καταλαβαίνω το νεαρό της ηλικίας σου αλλά μην μπερδεύεσαι και άλλα διαβαζεις άλλα καταλαβαίνεις... Λυπάμαι... Καλή τύχη σε όλους μας..
Πάνος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Πάνος »

Οβα1σειρα έγραψε:Καλημέρα στα 2 έτη θα φύγω ο λόγος είναι απλώς μπήκα με το σκεπτικό ότι κάτι θα γίνει με οβα δεν γίνεται τίποτα αν μπείτε εσείς όλοι οβα που θέλετε θα καταλάβετε πρέπει να βγει προκυρηξη, εάν πάει στραφεί η προκυρηξη τον οβα που λένε να ξαναβγαλουν. Τοτε θα βγει για μόνιμους αλλιώς έτσι θα παειιιι... σκεφτειται πάντα πριν κάνετε εγώ μπήκα με αυτό το σκεπτικό όπως είπα και πάνω μετά από από 2 χρόνια φεύγω για αυτό το πράγμα δεν υπάρχει εξέλιξη [που όλοι όσοι είμαστε μέσα για αυτό το πράγμα ελπίζαμε].

Προκυρηξη για ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΜΌΝΟ ΕΤΣΙ...

με αυτές τις βελτιώσεις τις πιάνουν τις προηγούμενες σειρές;

Για πες μας πως είναι τα πράγματα ως οβα?

οβαστρ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από οβαστρ »

τελικα η ανανεωση υπάρχει μεσα στο νομοσχεδιο η οχι;
Οβα1σειρα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Οβα1σειρα »

Δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τους μόνιμους αυτο φτάνει αλλά και η αντιμετώπιση είναι όταν τους συμφέρει μας θεωρούν στελέχη άλλοτε φαντάρους... Δεν αξίζει αν δεν βγει για μόνιμους προκυρηξη αλλά όπως τα βλέπετε όλα προς το χειρότερο πάνε... Και να ψηφιστεί τι θα γίνει νομίζετε...
Πάνος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Πάνος »

Οβα1σειρα έγραψε:Δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τους μόνιμους αυτο φτάνει αλλά και η αντιμετώπιση είναι όταν τους συμφέρει μας θεωρούν στελέχη άλλοτε φαντάρους... Δεν αξίζει αν δεν βγει για μόνιμους προκυρηξη αλλά όπως τα βλέπετε όλα προς το χειρότερο πάνε... Και να ψηφιστεί τι θα γίνει νομίζετε...

από υπηρεσίες πόσες είναι και τι κάνετε;

σε τι μονάδα είσαι;

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Οβας έγραψε:Faniks K αρχίζω να πιστεύω ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις... Πες μου επιγραμματικα τι λέει για νέους οβα... Αναφέρει ότι θα πάρει νέους οβα; Μην δίνεις ψεύτικες ελπίδες στον εαυτό σου και στους άλλους. Καταλαβαίνω το νεαρό της ηλικίας σου αλλά μην μπερδεύεσαι και άλλα διαβαζεις άλλα καταλαβαίνεις... Λυπάμαι... Καλή τύχη σε όλους μας.

«1. Οι οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων μπορούν, μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων, να ανακατατάσσονται εθελοντικά για βραχεία περίοδο ενός (1) μέχρι τριών (3) ετών, με το βαθμό που φέρουν. Η παραπάνω τριετής περίοδος μπορεί να παραταθεί για τρία (3) επιπλέον έτη. Οι ρυθμίσεις των προηγούμενων εδαφίων ισχύουν και για τους εφέδρους, εφόσον αυτοί έχουν εκπληρώσει ενόπλως τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ως οπλίτες και δεν έχουν παρέλθει τρία (3) έτη από την ημερομηνία εκπλήρωσής τους.

Καλησπέρα φίλε.
Αυτό το άρθρο είναι πριν τροποποιηθεί.
Για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να στείλω το τροποποιημένο.
Το μόνο που έβγαλαν από το άρθρο είναι εκεί που λέει-Η παραπάνω τριετής περίοδος μπορεί να παραταθεί για τρία (3) επιπλέον έτη.
Πιστεύω να σε διαφώτισα και χωρίς παρεξήγηση μπορεί να μην ξέρεις εσύ να διαβάζεις.
Φιλικά πάντα. Μια συζήτηση κάνουμε και ο καθένας λέει την γνώμη του.
Δεν λέω ότι είναι κάτι σίγουρο. Θα δούμε αύριο.
pezonauths

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από pezonauths »

Μηπως φιλαρακι αναφερει απλα κριτηρια και δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο για προσληψεις να ψηφιστει και ερθει και η αυριανη μερα και δεν εχουμε παλι ιδεα;
Guest 26836

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Guest 26836 »

Μα πουθενά δεν λέει για προσλήψεις. Λέει απλά ότι μπορούν στρατιώτες να δηλώσουν να μπουν ΟΒΑ.
pezonauths

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Και για οσους απολυθηκαν λεει με την προιποθεση οτι δεν περασαν 3 χρονια απτη απολυση

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

pezonauths έγραψε:Μηπως φιλαρακι αναφερει απλα κριτηρια και δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο για προσληψεις να ψηφιστει και ερθει και η αυριανη μερα και δεν εχουμε παλι ιδεα;

Καλησπέρα φίλε.

Όχι δεν είναι έτσι.

Πάνε στο άρθρο 21 να δεις τι λέει λεπτομερειακά για να σου λυθούν όλες οι απορίες.

Εγώ απλώς έδειξα στην αρχή του άρθρου τι λέει για να μην κουράζω.

Τέλος πάντων. Εγώ λέω την γνώμη μου και μόνο την γνώμη μου και μιλάω βάση του νομοσχεδίου και όχι ότι μου κατέβει στο κεφάλι.

Από εκεί και πέρα θα δούμε αύριο τι θα γίνει.

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Guest 26836 έγραψε:Μα πουθενά δεν λέει για προσλήψεις. Λέει απλά ότι μπορούν στρατιώτες να δηλώσουν να μπουν ΟΒΑ.

Καλησπέρα φίλε.

Πάνε στο άρθρο 21 που τα λέει πιο αναλυτικά και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

Εγώ απλώς έβαλα ένα κομμάτι του άρθρου για να μην κουράζω.

Όπως είπα και στον pezonauths πιο πάνω λέω την γνώμη μου και μόνο την γνώμη μου.

Δεν λέω αν βγει ή αν δεν βγει στα σίγουρα για ΟΒΑ απλώς αναφέρω ότι με βάση του νομοσχεδίου που τροποποιήθηκε και αναφέρει πάλι για ΟΒΑ υπάρχουν πιθανότητες για να βγει.

Θα δούμε αύριο.

pezonauths

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Αυριο δηλαδη θα μαθουμε περαν των αλλων ρυθμισεων και αν εχουν σκοπο να κανουν προσληψεις καποια στιγμη;
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

pezonauths έγραψε:Αυριο δηλαδη θα μαθουμε περαν των αλλων ρυθμισεων και αν εχουν σκοπο να κανουν προσληψεις καποια στιγμη;

Αυτό ακριβώς.

Αν πάνε όλα καλά και περάσει το συγκεκριμένο άρθρο, θα αναμένουμε προκήρυξη πιθανόν για μετά το Πάσχα.

Πάνος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Πάνος »

αν βγει μετα απο πόσα χρόνια θα ξαναβγαλουν πάλι;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης