Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ξιφίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Ξιφίας »

ΟΒΑ 1η σειρά εδώ, ήρθε σήμα από το ΓΕΣ, ανανέωση για 1 χρόνο (που έτσι κι αλλιώς το περιμέναμε) μέχρι τον Μάιο του '20 και μετά... μπ... λο!!!
Οβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Οβα »

Θέλουμε ανανέωση Τωρα, δεν γίνεται αλλιώς, έστω άλλα 3 χρόνια...
N-Οβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από N-Οβα »

Και τι να κάνουμε φιλτατε;
Οβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Οβα »

Να τους ζαλίσουμε στα τηλέφωνα.. Δεν γινεται αλλιώς ρε παιδιά
N-Οβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από N-Οβα »

Λοιπόν παιδιά αν θέλετε να οργανωθούμε καλύτερα μπορείτε να μπείτε και στις παρακάτω ομάδες στο facebook και να προτείνετε δράσεις που πρέπει να κάνουμε...

https://www.facebook.com/groups/187012441823306/?ref=share

Και

https://www.facebook.com/groups/1434731046585206/

Ελπίζω να τα καταφέρουμε! Καλή μας επιτυχία!

οβα2019

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από οβα2019 »

Να κανω μια ερωτηση εμεις ολοι οι οβα, αμα βγει καποια προκυριξη θα μονιμοποιηθουμε αυτοματα; Η θα εχουμε καποια κριτηρια;
Στρατής νικολιας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Στρατής νικολιας »

Παιδιά έχουμε ακούσει κάτι αν θα βγάλει για οβα;
Οβα07

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Οβα07 »

Φίλε εγώ έχω ακουση ότι θα βγουν 1200 οβα
Στρατής νικολιας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Έγινε φιλε Ευχαριστώ πολυ
Οβα1σειρα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Οβα1σειρα »

Παιδιά Καλημέρα είμαι 1 σειρά οβα η κατάσταση σχετικά είναι καλή αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι έτσι σκέφτομαι στα 2 χρόνια να φύγω ο λόγος είναι απλώς γιατί περνάνε τα χρόνια χωρίς να ξέρουμε αν θα μας κρατήσουν και πρεπει να σκεφτουμε και το μέλλον μας οι ποιο πολλοί μπήκαμε με αυτό το σκεπτικό για μονιμοποίηση αλλά από τι βλέπω δεν... η διαταγή είναι σαφέστατη 2+1 και οριστική απόληση πρέπει να βγει προκήρυξη έτσι ώστε να έχουμε κάποιες ελπίδες. Δεν πληρωνομαστε ούτε ένα ευρώ από νυχτερινή αποζημίωση μπαίνουμε αργίες σαββατοκυριακα , για κάποιους οι οποίοι είναι παντρεμένοι και περιμένουν παιδί δεν δικαιούνται τίποτα όπως οι μόνιμοι δεν αξίζει και άλλη ανανέωση να γίνει να κάτσεις χωρίς αύξηση μισθού χωρίς δικαιώματα και δεν ξέρεις αν φτάσεις 28-30 χρονών και μετά σου πουν δρόμο και πάρουν πιτσιρίκια δεν ξέρουμε μόνο ελπίζουμε...
Teo1506GR
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Teo1506GR »

Μπορειτε να μου εξηγησετε τι ακριβως ειναι το ΟΒΑ, για να μαθω και εγω; Δηλαδη σε περνουν για 3 χρονια και σε διωχνουν μετα; Χωρις να πληρωνεσε; Και οταν περασουν τα 3 χρονια μετα δεν μπορουν να σε παρουν για μονιμο?Εικόνα
Στρατής νικολιας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Ξέρουμε αν βγει προκηρύξει τη αθλητικές δοκιμασίες εχει;
pezonauths

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από pezonauths »

Δεν το βλεπω να βγαινει προκυρηξη γενικα περιμενουμε εναμισι χρονο. Και ουτε οβα δεν βγαζουν
Ιώβ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Ιώβ »

Ισχύει ότι για την τρίτη σειρά ΟΒΑ ήρθε διαταγή για ανανέωση +3 χρόνια; Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει...
Οβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Οβα »

Ιωβ που το άκουσες αυτό; εγώ ξέρω ότι ήρθε διαταγή για ανανέωση ένα χρόνο ακόμα όσοι είχαν δηλώσει 2
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες