εμενα παλι μπροστα μ εκανε ενας πακιστανος αφιστε ρε τις ***** καλα ειναι με τα τρολλPolice7 έγραψε: Και εμένα γνωστός μου γεννημένος του 90 κανονικά έκανε αίτηση !!! όπως και ένα με 1,65 !!!
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Εγώ όπως έγραψα και παραπάνω το είδα επίσης μπροστά μου να διώχνει κόσμο έστω και για μέρες.
Προσωπικά σε πιστεύω, νομίζω το πιο πιθανό σενάριο είναι το κάθε τμήμα να βάζει και τις προσωπικές του πινελιές και απλά να τους δέχονταν όλους ορισμένα για να αποφύγουν διαπληκτισμούς και καθυστερήσεις (που σίγουρα θα υπήρχαν)
Προσωπικά σε πιστεύω, νομίζω το πιο πιθανό σενάριο είναι το κάθε τμήμα να βάζει και τις προσωπικές του πινελιές και απλά να τους δέχονταν όλους ορισμένα για να αποφύγουν διαπληκτισμούς και καθυστερήσεις (που σίγουρα θα υπήρχαν)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Παιδιά μου καλά, ΤΙ ΛΕΤΕ ;
Έβαλε ο άλλος υπογραφή σε επίσημο έγγραφο οτι ο υποψήφιος είναι μέχρι και 28 ενώ είναι 29 + ; Με επίσημο έγγραφο ταυτότητας επισυναπτόμενο στην αίτηση ; Είστε σοβαροί ; Αυτό είναι αδίκημα. Το να βάλεις 1.70 ενώ είναι 1.68 να το καταλάβω, δεν θα στείλουν και τον στρουμφάκο μαζί στο υπουργείο για να τον δουνε, αλλά αυτό που λέτε αν έγινε, είναι ΑΔΙΚΗΜΑ !
Έβαλε ο άλλος υπογραφή σε επίσημο έγγραφο οτι ο υποψήφιος είναι μέχρι και 28 ενώ είναι 29 + ; Με επίσημο έγγραφο ταυτότητας επισυναπτόμενο στην αίτηση ; Είστε σοβαροί ; Αυτό είναι αδίκημα. Το να βάλεις 1.70 ενώ είναι 1.68 να το καταλάβω, δεν θα στείλουν και τον στρουμφάκο μαζί στο υπουργείο για να τον δουνε, αλλά αυτό που λέτε αν έγινε, είναι ΑΔΙΚΗΜΑ !
Η ξαδέρφη μου είναι. αξιωματικος στα Γιάννενα το περιστατικό αυτό έγινε εκεί με το υψος, ο άλλος που είναι γεννημένος του 90 είναι από το ίδιο χωριό δεν έχω λόγο να σου πω ψεματα αδερφέ !!!
Ε δεν παιζεστε μερικοι...
Ο αστυνομικος που σου κανει την αιτηση βαζει την υπογραφη του για δει οτι οσα χαρτια του πηγες ταιριαζουν με αυτα που δηλωσες στο χαρτι της αιτησης
Δηλαδη μην λεει η ταυτοτητα οτι εισαι 30 και εσυ βαλεις στο χαρτι 27 πχ. Αδικημα φιλε ειναι οταν βαλεις ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Το οτι θα βαλεις οτι εισαι 30 ενω εισαι 30 χρονων δεν ειναι αδικημα ελεος πια
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ. Δεν εχει κανενα δικαιωμα να κοψει ΚΑΝΕΝΑΝ.
Καταλαβετε το.15χρονων ειστε;
Ο αστυνομικος που σου κανει την αιτηση βαζει την υπογραφη του για δει οτι οσα χαρτια του πηγες ταιριαζουν με αυτα που δηλωσες στο χαρτι της αιτησης
Δηλαδη μην λεει η ταυτοτητα οτι εισαι 30 και εσυ βαλεις στο χαρτι 27 πχ. Αδικημα φιλε ειναι οταν βαλεις ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Καλησπερα σε ολους κατεθεσα το βεκ απο το ιεκ την δευτερα το πρωι θα προσμετρηθει στα μορια μου;
-
- Συνταγματάρχης
markos91 έγραψε:Ε δεν παιζεστε μερικοι...
Έτσι όπως το θέτεις ίσως να έχεις και δίκιο.
Υπάρχουν όμως και απαράβατοι νόμοι και κανόνες που λένε πως ο υποψήφιος πρέπει να είναι μέχρι και 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ του 1991 γεννημένος.
Σε αυτήν την περίπτωση τι γίνεται ;
Απλά τον κόβει μετεπειτα το σύστημα ;
Κλαιν μαιν τοτε.
-
αν ειχες κανει τι δηλωση που σου εδινε παραταση για αλλες 5 μερες ναιΝικ1992 έγραψε: Καλησπερα σε ολους κατεθεσα το βεκ απο το ιεκ την δευτερα το πρωι θα προσμετρηθει στα μορια μου;
Omadadiaspower να αγχώνομαι με 2650; Πάω για επιλαχών φίλε;
-
βασικα και χωρις αυτη λαθος συγνωμηKirios έγραψε:αν ειχες κανει τι δηλωση που σου εδινε παραταση για αλλες 5 μερες ναιΝικ1992 έγραψε: Καλησπερα σε ολους κατεθεσα το βεκ απο το ιεκ την δευτερα το πρωι θα προσμετρηθει στα μορια μου;
επιλαχων φίλε. Άστο ούτε απέξω δεν περνάς. Πλάκα κάνω.Johnny94 έγραψε:Omadadiaspower να αγχώνομαι με 2650; Πάω για επιλαχών φίλε;
Ναι αδερφου μου. Τους κοβει το συστημα μετα 100%. Δεν λεω οτι περνανε προς Θεου.kyriakos155 έγραψε:Έτσι όπως το θέτεις ίσως να έχεις και δίκιο.
Υπάρχουν όμως και απαράβατοι νόμοι και κανόνες που λένε πως ο υποψήφιος πρέπει να είναι μέχρι και 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ του 1991 γεννημένος.
Σε αυτήν την περίπτωση τι γίνεται ;
Απλά τον κόβει μετεπειτα το σύστημα ;
Κλαιν μαιν τοτε.
-
- Συνταγματάρχης
Τραγικό ... Φαντάζομαι τι σκουπίδι υπάρχει στις αιτήσεις.markos91 έγραψε:Ναι αδερφου μου. Τους κοβει το συστημα μετα 100%. Δεν λεω οτι περνανε προς Θεου.
Δεν ειχε τελειωσει η προθεσμια ελπιζω να μετρηθει το βεκ γιατι η μισοι λενε οτι το χαρτι αυτο ζητανε οι αλλοι μισοι οτι θελουν και ποιστοποιηση
Dias power δεν απαντάς όμως έγκυρη η πηγή;2650 είμαι επιλαχών; γιατί σήμερα μέτραγαν μ 5000 αιτήσεις που είχαν μείνει άρα αν έχεις μάθει για 2620 2640 μπορεί να ανεβεί κιαλλο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες