Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
slade βλέπεις ότι όλοι εδώ μέσα πετάνε την βλακεία τους; Εγώ έχω βαρβατο άτομο να μάθω και δεν μπορώ να μάθω με τίποτα. Μου είπε ότι είναι άκρως μυστικό και δεν βγαίνει προς τα έξω παρά μόνο παραπληροφόρηση. Όλοι όσοι λένε έχω έγκυρη πηγή είναι από τα καφενεία των σωμάτων ασφαλείας που συζηταν την ώρα του καφέ και τίποτα παραπάνωSlade7 έγραψε:Slade7 έγραψε:Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ρε παιδια ξεχνατε κατι... αιτηση εχουν κανει και οι ανω των 28 για να πανε δικαστικα... αμα βαλετε και αυτους που εκαναν ενω ειναι κατω απο 1.70 φευγουν πολλοι εξω!
Δεν ισχύει αυτό δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση άνω των 27 σε απορρίπτει ο αξιωματικός εκείνη την στιγμή επίσης αν είσαι κάτω από 1.70 πάλι σε απορρίπτει εκείνη την στιγμή δεν έχουν μπει λοιπόν άκυρες αιτήσεις
28**
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
βρε κατσε να βγουν οι πινακες που μ εβγαλες και την ωρα των αθληματωνKatadromeasAR! έγραψε: Εγώ έχω να σας πω το εξής: αν τα αθλήματα θα γίνουν μεσημέρι με τέτοια ζέστη δεν θα πιστέψετε τι έχει να γίνει και πόσοι θα κοπουνε, τώρα γύρισα από προπόνηση και δεν πήγαινε τπτ
Έχω γνωστο γεννημένο του 90 που τα έκανε κανονικά , όπως επίσης άτομο με 1,65 που έκανε κανονικά !!!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Μα προχθες το ελεγε ενας εδω μεσα οτι αφηνανε να κανουν αιτηση και αυτους που δεν εχουν το υψος, και καποιοι τον επιβεβααιωσατε! Δε θυμαμαι ποιος ηταν.
Παντως και που λογω της δουλειας μου ειμαι ολη μερα αναμεσα σε "υψηλα προσωπα", τη βαση δε μπορω να τη μαθω, ειναι μυστικο δε διαδιδεται... το μονο που μου ειπαν ειναι οτι μαλλον 9 Σεπτεμβριου θα βγουν τα αποτελεσματα!
Παντως και που λογω της δουλειας μου ειμαι ολη μερα αναμεσα σε "υψηλα προσωπα", τη βαση δε μπορω να τη μαθω, ειναι μυστικο δε διαδιδεται... το μονο που μου ειπαν ειναι οτι μαλλον 9 Σεπτεμβριου θα βγουν τα αποτελεσματα!
Εγώ μεσιμερι τρεχω κλαιν ας έχει 40 βαθμούς χαχα οτι γίνει
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Kirios έγραψε:βρε κατσε να βγουν οι πινακες που μ εβγαλες και την ωρα των αθληματωνKatadromeasAR! έγραψε: Εγώ έχω να σας πω το εξής: Αν τα αθλήματα θα γίνουν μεσημέρι με τέτοια ζέστη δεν θα πιστέψετε τι έχει να γίνει και πόσοι θα κοπουνε, τώρα γύρισα από προπόνηση και δεν πήγαινε τπτ
Εδώ βγάλανε τις αιτήσεις, μια που τα γράφουν εδώ, τσουπ το workenter αμέσως δημοσίευση να επαληθεύσει σαν την πορδή.
Κανείς δε ξέρει τίποτα και αν ήξερε δε θα μας τ έλεγε.
Ολα ειναι ΥΠΟΘΕΣΕΙς, το βλέπετε και μονοι σας. Σήμερα γράψατε έτσι, προχθές γράψατε διαφορετικά και ένα ''μακάρι να βγω ψεύτης'' σας βγάζει από την δύσκολη θέση.
Το έχω γράψει και θα το ξανά γράψω και θα το ξανά γράφω... Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το forum του 11 και εκεί γινόταν τις κακομοίρας απο έγκυρες πηγές: αδερφό ε. φ. , από υπουργό από διοικητή από αρχηγείο από ότι άλλο θέλεις και έλεγαν βάση 2400 βάση 2500 βάση 2600 βάση 2100. Ένα μπαχαλο, ακριβώς ότι επικρατεί και τώρα. Τότε όπως και τώρα κανένας δεν είχε πέσει στην σωστή βάση. Όλοι λέμε μια βάση σε αυτήν που βολεύεται ο κάθε ένας για τον δικό του σκοπό. Η βάση στο forum για το 11 ανακοινώθηκε 4 μέρες πριν βγουν τα τελικά αποτελέσματα από εναν τύπο που συνδέθηκε εκείνη την ημέρα και έκτοτε δεν ξαναεγραψε. Μετά πήρε φωτιά το σύμπαν και παπαγαλιζαν όλοι απο τις έγκυρες τους πηγές αυτήν την βάση( μιλάω για την α).
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Εάν ο ΤΙΤΟ έχει όντως βαρβάτο άτομο και του είπε κάτι τέτοιο, Το οποίο μπορεί να ισχύει τότε οκ είμαστε όλοι στο σκοτάδι αλλά ρε ΤΙΤΟ παραπληροφόρηση και ενδοϋπηρεσιακά ; Δηλαδή παραπληροφόρηση μεταξύ συναδέλφων;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Και γω θανο... μονο ετσι σκληραγωγησε και συνηθιζεις τη ζεστη! Ασε που μπορει να βρεχει οταν δινουμε αθληματα!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Ακριβώς... Έτσι έγινε... Τελευταία στιγμή, είδαν φως και μπήκαν... με μορια κάτω των 2000...Player7 έγραψε:Τωρα το workenter λεει για 19.000 αιτησεις... εμενα η απορια μου ειναι.. ποιοι ετρεξαν τελευταια στιγμη να κανουν χαρτια?; Αυτοι που ειχαν καλα μορια σιγουρα την εκαναν νωρις, αρα μηπως οι περισσοτερες αιτησεις ειναι απο ξεμπαρκους των 2000 μοριςςων και κατω;
Μιλαω για τις αιτησεις που εγιναν κυριακη και δευτερα πριν ληξει η προθεσμια!
-
συμφωνο πολλοι πηγαν και λενε εε δεν εχω να χασω τπτ μετα απο καποια δημοσιευματα που ειπιρχαν το σκAnastasios123 έγραψε:Ακριβώς... Έτσι έγινε... Τελευταία στιγμή, είδαν φως και μπήκαν... με μορια κάτω των 2000...Player7 έγραψε:Τωρα το workenter λεει για 19.000 αιτησεις... εμενα η απορια μου ειναι.. ποιοι ετρεξαν τελευταια στιγμη να κανουν χαρτια?; Αυτοι που ειχαν καλα μορια σιγουρα την εκαναν νωρις, αρα μηπως οι περισσοτερες αιτησεις ειναι απο ξεμπαρκους των 2000 μοριςςων και κατω;
Μιλαω για τις αιτησεις που εγιναν κυριακη και δευτερα πριν ληξει η προθεσμια!
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Μα προχθες το ελεγε ενας εδω μεσα οτι αφηνανε να κανουν αιτηση και αυτους που δεν εχουν το υψος, και καποιοι τον επιβεβααιωσατε!Δε θυμαμαι ποιος ηταν.
Παντως και που λογω της δουλειας μου ειμαι ολη μερα αναμεσα σε "υψηλα προσωπα", τη βαση δε μπορω να τη μαθω, ειναι μυστικο δε διαδιδεται... Το μονο που μου ειπαν ειναι οτι μαλλον 9 Σεπτεμβριου θα βγουν τα αποτελεσματα!
Στο τμήμα που έριξα εγώ πάντως (Ακρόπολη) όποιος ήταν εκτός από ηλικία και ύψος έφευγε επιτόπου. Μια κοπέλα δε, την έδιωξε χωρίς καν να τη μετρήσει !(Ντάξει, ήταν σίγουρα κάτω από 1.60 και φαίνονταν, εδώ πάει το που πας ρε καραμήτρο που λέμε!)
Αρα οι τελευταιες 5.000 αιτησεις που εχουν κοιταξουν, εχουν λιγα μορια συμφωνα με τις υποθεσεις μας! Μακαρι να ειναι ετσι!
-
Αυτος που το κινιγουσε χρονια και ειχε κανει αγωνα για να μαζεψει μορια δν φα πιγενε την τελευτεα μεραPlayer7 έγραψε: Αρα οι τελευταιες 5.000 αιτησεις που εχουν κοιταξουν, εχουν λιγα μορια συμφωνα με τις υποθεσεις μας! Μακαρι να ειναι ετσι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες