Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Εγώ πήρα απεριόριστο και κατέθεσα το α1 που και αυτό άδικο ειναι κανονικα να δίνει 300 μορια
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Ορίστε. Νταξει έτσι είναι η προκήρυξη τι να κάνουμε ; Όλοι σκαμε όλοι το θέλουμε. Τα μόρια που έχει ο καθένας δεν τα έκλεψε από άλλον. Ασ ηρεμήσουμε ασ προπονηθούμε να μαστε έτοιμοι να δούμε τα αποτελέσματα
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ωραίος Κώστα ετσι πρεπει παιδιά θετική σκέψη και έχει Η Παναγία
poliths

Δημοσίευση από poliths »

Dea pz έγραψε:
Player7 έγραψε: Slade7 αν καποιος κοπει στα ψυχοτεχνικα γιατι την αλλη μερα να παει για αθληματα; Κανονικα δε πρεπει να σου πουν αν κοβεσαι εκεινη την ωρα;Για να μη στο λενε σημαινει οτι τα "μαγειρευουν", αρα παλι στο βυσμα καταληγουμε!

Στην αστυφυλακων παντως οταν εδινα, οποιος κοβοταν πρωτη μερα στους γιατρους δε συνεχιζε τη διαδικασια!

Εφόσον κριθείς την μια μέρα κατάλληλος συνεχίζεις γ την επόμενη. Μην τ μπερδεύετε κ λέτε λάθος πληροφορίες

Στις ΠΚΕ των ΑΣΕΙ ΑΣΣΥ με το πέρας κάθε τμήματος (ψυχοτεχνικών, υγειονομικά, αθλήματα) βγαίνει λίστα και λέει ποιοι περάσανε και ποιοι κόπηκαν όσοι είχαν κοπεί την επόμενη μέρα δεν τους βλέπαμε

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/eidikoi-froyroi-mahi-gia-tin-ekdosi-ton-apotelesmaton
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Τίποτα δεν είναι άδικο στην προκήρυξη ούτε στη ζωή.. όποιος θέλει παλεύει κ όποιος θέλει τον παλεύουν είναι απλά τα πράγματα.. εις γνώσεις σας κ εις γνώσεις μου να βγάζαμε καλύτερο βαθμό στο σχολείο να βγάζαμε διπλώματα η να πηγαίναμε αγγλικά η οτιδήποτε σχετίζεται με κάτι τέτοιο. ειτε τα έχεις είτε όχι στο δικό σου χέρι ήταν κ είναι ξ μιλάω ειδικά γι'αυτούς που έχουν χρόνια μπροστά ν τους πέρνει για μια τέτοια προκήρυξη γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.. κ μην μου απαντήσει κάνεις για το οικονομικό. γνωριζω πολύ καλά ότι δεν είναι όλοι λεφτάδες κ ούτε έχουν πλάτες όπως δε έχω κ εγώ. αλλα κ εγώ έχω οικογένεια κ σπίτι κ ξόδεψα 1500 ευρώ να βγάλω ένα προφισιενσι κ ένα δίπλωμα γ κατηγορίας το οποίο μόνο το δίπλωμα έχω στα χέρια μου το άλλο πάει στράφι.. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η προσπάθεια μετράει αυτά έχουμε αυτά πορευόμαστε. ειδικα για τους μικρούς.. Γιατί κάποτε μίλησα για μόρια να τον βοηθήσω 20 χρόνον παιδί που έχει 8 χρόνια μπροστά του κ του μίλησα να βγάλει γ.. κ τι μ είπε; μα δεν θέλω να δουλέψω φορτηγώ.. σου είπε κάνεις ρε μεγάλε να δουλέψεις; το έχεις απλά για ν έχεις κάποτε... αυτά από εμένα καλή πορεία σε όλους λεβεντοπαιδα
Ο. Π. Κ. Ε
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Μα δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτααααα. Ηρεμία και θετική σκέψη. Όλοι εμείς είμαστε σε θέση να κάνουμε τα χαρτιά μας. Στα ***** σας τα μόρια. Έχετε την υγεία σας. Πόσα παιδιά ξέρω με πραγματικά κοτσια , μυαλό και ευγένεια που δεν μπορούν να τα κάνουν. Μην είστε αχάριστοι λοιπόν. Κάντε τον σταυρό σας πριν κοιμηθητε που έχετε την υγεία σας και αφήστε τριτεκνους πολύτεκνους γυναίκες και οοοοτι άλλο σας φταίει
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

PAPAXITOS έγραψε:https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/eidikoi-froyroi-mahi-gia-tin-ekdosi-ton-apotelesmaton

Σάββατο λέγανε για 10.500 και σε 2 μέρες έγιναν 19.000 αιτήσεις χαχα πολύ απλά ισχύει ότι Σάββατο είχαν 14 15 και έγιναν κάνα 3αρη την Δευτέρα και είναι 18000. Κοιτάξτε να δείτε που θα εκπλαγούμε όλοι με την βάση έρχεται βόμβα!!!

Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Slade7 έγραψε:
PAPAXITOS έγραψε:https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/eidikoi-froyroi-mahi-gia-tin-ekdosi-ton-apotelesmaton

Σάββατο λέγανε για 10.500 και σε 2 μέρες έγιναν 19.000 αιτήσεις χαχα πολύ απλά ισχύει ότι Σάββατο είχαν 14 15 και έγιναν κάνα 3αρη την Δευτέρα και είναι 18000. Κοιτάξτε να δείτε που θα εκπλαγούμε όλοι με την βάση έρχεται βόμβα!!!

δλδ ποσο λες ;
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Θα αρχίσουμε να αγχωνόμαστε μ φαίνεται
Άβαταρ μέλους
shootmann
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από shootmann »

Λοιπόν εγώ με τις βάσεις του 2009 είμαι μέσα με του 2011 δεν είμαι.. Μιλάω για β κατηγορία τα μόρια μου 2370 ευελπιστώ να τα καταφέρω.. καλή μας επιτυχία!
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Ειναι πολλοι με λιγα μορια να ξερεται
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν θα μιλήσω για. πηγες κ θα πω κάτι τελευταίο κ ο νοών ξέρετε τι λέει παρακάτω.. αυτοί μιλάνε όλοι για το σύνολο των αιτήσεων... γνώμη μου πάντα.. το σύνολο των αιτήσεων που έγιναν με τι ποσά μόρια παίζουν κ αν βάλετε κ στο μυαλό σας πόσες αιτήσεις έχουν βγει άκυρες δεν αγγίζει αυτό τον αριθμό!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πει αν είναι άδικο ή όχι ! Όλοι στη ζωή τους παλεύουν με ότι έχουν, άλλοι τα καταφέρνουν άλλοι όχι. Ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να έχει περάσει. Υπάρχουν παλικάρια που έχουν πεινάσει, παλικάρια που αρρώστησαν για τον α/β λόγο ,παλικάρια που δεν το είχαν με τα γράμματα, όλα αυτα τα παιδιά όμως οταν τους χαμογέλασε η ζωή δεν τα παράτησαν και προσπάθησαν για κάτι καλύτερο και πλέον πατάνε στα πόδια τους και διεκδικούν μια θέση Ε. Φ, ο καθένας για τον δικό του λόγο. Βοηθηστε ο ενας τον αλλον και μην νευριαζετε, δεν ξερετε τι μπορει να περναει καποιος στη προσωπικη του ζωη. Να ειστε ευγενικοι και να αναζητατε τον σεβασμο. Προσωπικα δεν θα κανω τα χαρτια μου διοτι πολυ απλα δεν θελω να φαω καποια θεση απο αλλο παλικαρι γιατι η καρδουλα μου λεει για αλλη προκηρυξη κι ομως ειμαι εδω να δινω καποιες ελπιδες σε ατομα που τις εχουν αναγκη. Τσαμπα ειναι ρε λεβεντες. Ουτε εξυπνος να το παιξω θελω ουτε τιποτα, στα 27 μου τα φαγα τα ψωμια της εφηβειας μου. Καλο απογευμα να εχετε και ψηλα το κεφαλι, η ζωη δεν τελειωνει εδω ειτε περασετε ειτε οχι.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Dea pz τι να αγχωθεις ρε φιλε; 2820 μορια δεν εχεις; Στους πρωτους 200 θα εισαι!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες