Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

teooyk έγραψε: Ρε παιδιά γιατι ασχολείστε συνεχεια. οσοι ειναι να μπούν θα μπουν. Οι αλλοι μη λέτε οτι να ναι.. πλησιάζει ο καιρος και θα δουμε. καλυτερα να κλεισει το θέμα εχει φτασει 600 σελιδες τσαμπα. ο καθενας πετάγεται και λεει προβλεψη. γιατι αγχώνεσται. Ξαφνικα γινατε ολοι ραμπο. ελεος πια!!
Μην γράφετε άλλο τελείωσε το θέμα, όσο μπορούμε να μαθαίνουμε νέα έχει καλός αφήστε τα χαρτιά κλπ και μην κρίνετε κανέναν! Καλή επιτυχία να έχουμε μόνο όλοι το θελουμε πολύ που είμαστε εδώ όλοι μας έχουμε αγωνία οποίος έχει κάτι νεότερο ας γράψει! Μην το βάζετε κάτω παίδες
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Μα δν ειδες πεταχτικανε 3 πουθεναδες που δν εχουν ξαναγραψει ποτε και ειπανε τιν ***** τους
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Εγώ περιμένω διακαώς και ας γίνω εριστικός, την επόμενη κοτσάνα...

Είμαι και λίγο αργόσχολος...

Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Θα μπαίνουν και αυτοί όσο δίνετε σημασία τόσο τρωγόμαστε, μην αγχώνεστε
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Θέλω να δω τα μούτρα τους όταν βγουν τα αποτελέσματα...

Τέλος πάντων, το σταματάω εδώ, μη ξεκινήσουμε στραβά.

Για οτιδήποτε νεότερο για πιθανή ανακοίνωση ας αναρτηθεί ...

ΤΙΜΩΡΟΣ13

Δημοσίευση από ΤΙΜΩΡΟΣ13 »

Ηθελα να ξερα πιος σκεφτηκε το οριο υψους στο 1.70 δηλαδη αυτος που ειναι 1.67 και εχει ιδια η καλυτερα προσοντα απο τον πρωτο γιατι να μην μπει. Αυτο ειναι αντιθετο στη λογικη.
DeaED317
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από DeaED317 »

Στην προκήρυξη δεν έχει μπει κάποιο όριο σε άντρες γυναίκες οπότε αν 1500 γυναίκες έχουν καλύτερα μόρια υποθετικά μιλώντας απ τους άντρες, θα πάρει μόνο γυναίκες. Γιατί πιστεύετε κάτι διαφορετικό δεν μπορώ να καταλάβω.
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

DeaED317 έγραψε:Στην προκήρυξη δεν έχει μπει κάποιο όριο σε άντρες γυναίκες οπότε αν 1500 γυναίκες έχουν καλύτερα μόρια υποθετικά μιλώντας απ τους άντρες, θα πάρει μόνο γυναίκες. Γιατί πιστεύετε κάτι διαφορετικό δεν μπορώ να καταλάβω.

Ξεκάθαρα έτσι

'Θ' ΜΑΚ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από 'Θ' ΜΑΚ »

Καλημέρα σε όλους παίδες και ηρεμία, άλλωστε όλοι για τον ίδιο σκοπό είμαστε εδω.. δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να τρωγόμαστε λοιπόν οποτε ας μιλήσουμε για ποιο ουσιώδη θέματα και οποίος εχει κάποια σχετική πληροφορία μπορεί να μας ενημερώσει!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Καλημέρα Σε όλα τα παιδιά θα το γράψω και εδώ γιατί είναι μια πολύ σημαντική πληροφορία... Όποιος θέλει μπορεί να την λάβει σοβαρά υπόψη... Λοιπόν σύμφωνα με προσωπική έγκυρη πηγή δική μου και σας το λέω με κάθε σιγουριά αυτό όντως ο αριθμός των αιτήσεων είναι στα 18.000... Επίσης η βάση ξεφεύγει από τα 2.500 μόρια και είναι κάτι το οποίο εμένα δεν με συμφέρει γιατί έχω 2.410 οπότε δεν το λέω για να τρολαρω κόσμο... Μπορεί να ξεφύγει και από τα 2.500... Μ'έχει χθες το απόγευμα λίγο πριν τις 9 είχαν ακόμα να ελέγξουν 5.000 ακόμα αιτήσεις... Αυτές είναι οι πληροφορίες μου... Μακάρι να βγω ψεύτης και να βγει ένα σοβαρό παιδί να μου πει είσαι ανόητος λες βλακείες... Μακάρι...
FENDIMASTER
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από FENDIMASTER »

Καλησπέρα μάγκες ας διατηρήσουμε ενα ήρεμο κλήμα στην ομάδα δεν χρειάζεται να υπάρχουν διαμάχες για μόρια κτλπ.Όσο για την βάση στους πρώτους πίνακες προσωπική μου εκτίμηση 2400-2500 τώρα με κοψήματα κτλπα μπορεί να παει και 2300 η και πιο κάτω. Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα γίνει μάχη λόγο της ανεργίας αλλά και της μόνιμης αποκατάστασης που προσφέρει η θεση του Ε. Φ. Καλή επιτυχία οτι και να γίνει!

DeaED317
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

'Θ' ΜΑΚ έγραψε:Καλημέρα σε όλους παίδες και ηρεμία, άλλωστε όλοι για τον ίδιο σκοπό είμαστε εδω. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να τρωγόμαστε λοιπόν οποτε ας μιλήσουμε για ποιο ουσιώδη θέματα και οποίος εχει κάποια σχετική πληροφορία μπορεί να μας ενημερώσει! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ

Καλήμερα φιλε μου! Θεωρώ οτι εμείς το προκαλούμε λίγο όλο αυτό με το τρολλ με τόσες ερωτήσεις τύπου αν έχει κάποιος κάτι νέο να μας, πει τι λέτε για τις βάσεις τι έχετε μάθει κλπ. Η Αναμονή από επίσημες σελίδες ειναι οτι καλύτερο, άλλωστε λίγο πανω λιγο κατω απ το 2011 θα ειναι μην σκας!

Μαυροσκούφης
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Μαυροσκούφης »

Καλημέρα, μια ερώτηση που ίσως ενδιαφέρει και άλλους.. Στο υπόδειγμα Α όταν το συμπλήρωσα εκεί που έπρεπε να γράψω τα συνημμένα, δεν μου είπαν να γράψω κάτι..

Έτυχε και σε κάποιον άλλον; Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή απλά το συμπλήρωνε μετά ο αξιωματικός του τμήματος αφού έβλεπε τα χαρτιά;

Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Lion$ »

Καλημέρα! Μήπως ξέρεις κανένας ποτέ θα βγουν τα αποτελέσματα; Μετράει αντίστροφα το ρολόϊ
DeaED317
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Μαυροσκούφης έγραψε:Καλημέρα, μια ερώτηση που ίσως ενδιαφέρει και άλλους.Στο υπόδειγμα Α όταν το συμπλήρωσα εκεί που έπρεπε να γράψω τα συνημμένα, δεν μου είπαν να γράψω κάτι.

Έτυχε και σε κάποιον άλλον; Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή απλά το συμπλήρωνε μετά ο αξιωματικός του τμήματος αφού έβλεπε τα χαρτιά;

Εγω τα εγραψα παντως ο ιδιος.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες