Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Vicop έγραψε:
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Vicop για αυτο ειπα για 50 περιπου γυναικες, εννοειται οτι, καποιεςκαι μπορουν! Αποκλειεται ομως να προσλαβουν 400 γυναικες, θα πεσει κοπιδι!

Το θεωρώ χαζό να μιλάμε με νούμερα. Καταρχάς ποιος όρισε το 400 και το έχουμε ως σημείο αναφοράς;

Λεει ο καθένας οτι να ναι και οι υπολοιποι πάνε και απαντούν σε αυτο..

Δηλαδή αν εγω πω ότι θα μπουν πανω απο 100 και κατω απο 250 τι έγινε; αλλαξε η ζωή ολων σας;

Ολοι έχουμε άγχος και αγωνια και για αυτο μπαίνουμε εδω μηπως μαθουμε κατι σημαντικό εκ των εσω (χωρις βέβαια και παλι να ξέρουμε αν ισχύει αλλά τεσπα).

Θα μπουν οσες γυναίκες είναι να μπουν και οσοι άντρες ειναο να μπουν. Αυτη ειναι η απάντηση που ισχύει και τέλος.

Εκτός κι αν επιτύχουν 400 γυναικες με αρκετά μόρια και πουμε στην 401 οτι δεν μπαίνει γιατί αυτο αποφασίστηκε στο forum. Χαχαχα. Σοβαρευτείτε μάγκες μου!!!

Καλά εδώ είμαστε και θα δεις 400 γυναίκες μέχρι στιγμής και στο τέλος θα μείνουν 100

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Μακρια και ΜΗ αγαπημενοι με δαυτους Κυριακο φιλε μου !Εικόνα
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

fsafa έγραψε:
Slade7 έγραψε:Τα ξαναγράφω Και όποιος θέλει με ΑΚΟΎΕΙ !

17.100 αιτήσεις

βάση 2490 ο τελευταίος ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ

μέσα στους 1200 επιτυχών μέχρι στιγμής είναι 400 γυναίκες 800 άνδρες

Αυτό το σημαίνει ; Ότι πάνω από 250 300 επιλαχών ΘΑ ΜΠΟΥΝ δεν πρόκειται να πάρουν πάνω από 100 γυναίκες μάξιμουμ αυτές οι 100 θα πανε σκοπιά σε τμήμα και τέλος ωστόσο η βάση ΜΠΟΡΕΙ να είναι τώρα 2490 όμως με τους επιλαχών να πέσει και 2150

Τελικά δυστυχώς απ'ότι φαίνεται η βάση θα είναι ψηλά.

Και 300 επιλαχόντες να μπούνε... Δεν θα υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στα μόρια από το 1200 μέχρι το 1500... Άντε να φτάσει 2350.

Αυτό το " τελικά " που όλοι αμφισβητούμε έρχεται να επιβεβαιώσει σιγά σιγά τον φόβο μας...( ; ) Εχθές έτσι σήμερα αλλιώς μεθαύριο κάτι άλλο...

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TITO »

Slade7 έγραψε:
TITO έγραψε: slade πόσα μόρια έχεις φίλε;

2840 εγώ! Ο αδερφός μου που γράφει αρκετές φορές είναι μεσα από 2010

έχεις μέσα αδερφό; πως τον λενε και σε ποια περιοχή είναι. Έχω τον θείο μου Διοικητή. Στείλε σε προσωπικό φιλε.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

TITO έγραψε:
Slade7 έγραψε:

έχεις μέσα αδερφό; πως τον λενε και σε ποια περιοχή είναι. Έχω τον θείο μου Διοικητή. Στείλε σε προσωπικό φιλε.

Πολλά ρωτας όπου δεν χρειάζεται να τα μάθεις, όλοι κρατάνε μια ανωνυμία εδώ μέσα έτσι δουλεύει το σύστημα

lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από lamdar92 »

Πω πω πω παράνοια.. άντε να βγούνε τα αποτελέσματα να ηρεμήσουμε.. εγώ ήθελα να βοηθήσω και ότι έχω πει έχει βγεί.. Όμως κουραστικά να ασχολούμαι σε ένα φόρουμ που μπορούν να γράφουν ανώνυμοι και να τρολαρουν τον κόσμο..Slade Η βάση Θα είναι ποιο κάτω 99% 50 μόρια σίγουρα από αυτά που λες...2300-2400 έχει κλειδώσει τώρα πόσο δεν ξέρω ακριβώς.. κ όσο για επιλαχόντες που λες δεν πρόκειται να πέσει κάτω από 150 μόρια από την Βάση αυστηρά αν υπολογίσουμε οτι κοντά 150μορια είναι κοντά στις 600-800 αιτήσεις.. Άποψη μου λοιπόν στην καλύτερη να δουμε επιλαχόν μέχρι και και 2250 μόρια.. Καλή συνέχεια αποχωρώ από τι φόρουμ μάγκες. Θα επανέλθω στα αποτελέσματα
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Υποτίθεται έχουμε ακόμα σχεδόν 2 βδομάδες μέχρι να βγουν οι πίνακες, και ορισμένοι αμολάνε δεδομένα με βεβαιότητα και με ακρίβεια δεκάτου κιόλας καθώς και με στατιστικά όπως αναλογίες αντρών/γυναικών, πόσες θα κοπούν, σε τι πόστα θα πάνε και τα σχετικά...

Μεγάλες στιγμές !
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

TITO έγραψε:
Slade7 έγραψε:

λαρωσε τιτο ο slade7 ειναι οντος μεσα και εχει βοηθισει αρκετους εδω μεσα καταλαβες;
Ηρακλης10
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Ηρακλης10 »

Άλλος αποφάσισε ότι η βάση είναι 2.400 Άλλος 2.200 χαχαχαχα τα μυαλά μας πονάνε! Μακάρι να πέσει η βάση νομίζω όλους μας συμφέρει κάτι τέτοιο!
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

lamdar92 έγραψε:Πω πω πω παράνοια. Άντε να βγούνε τα αποτελέσματα να ηρεμήσουμε. Εγώ ήθελα να βοηθήσω και ότι έχω πει έχει βγεί. Όμως κουραστικά να ασχολούμαι σε ένα φόρουμ που μπορούν να γράφουν ανώνυμοι και να τρολαρουν τον κόσμο.Slade Η βάση Θα είναι ποιο κάτω 99% 50 μόρια σίγουρα από αυτά που λες...2300-2400 έχει κλειδώσει τώρα πόσο δεν ξέρω ακριβώς. Κ όσο για επιλαχόντες που λες δεν πρόκειται να πέσει κάτω από 150 μόρια από την Βάση αυστηρά αν υπολογίσουμε οτι κοντά 150μορια είναι κοντά στις 600-800 αιτήσεις. Άποψη μου λοιπόν στην καλύτερη να δουμε επιλαχόν μέχρι και και 2250 μόρια. Καλή συνέχεια αποχωρώ από τι φόρουμ μάγκες. Θα επανέλθω στα αποτελέσματα

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις...

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

lamdar92 έγραψε:Πω πω πω παράνοια.. άντε να βγούνε τα αποτελέσματα να ηρεμήσουμε.. εγώ ήθελα να βοηθήσω και ότι έχω πει έχει βγεί.. Όμως κουραστικά να ασχολούμαι σε ένα φόρουμ που μπορούν να γράφουν ανώνυμοι και να τρολαρουν τον κόσμο..Slade Η βάση Θα είναι ποιο κάτω 99% 50 μόρια σίγουρα από αυτά που λες...2300-2400 έχει κλειδώσει τώρα πόσο δεν ξέρω ακριβώς.. κ όσο για επιλαχόντες που λες δεν πρόκειται να πέσει κάτω από 150 μόρια από την Βάση αυστηρά αν υπολογίσουμε οτι κοντά 150μορια είναι κοντά στις 600-800 αιτήσεις.. Άποψη μου λοιπόν στην καλύτερη να δουμε επιλαχόν μέχρι και και 2250 μόρια.. Καλή συνέχεια αποχωρώ από τι φόρουμ μάγκες. Θα επανέλθω στα αποτελέσματα

Παλικαρε και εμένα η άποψη μου ήταν η βάση 2200 ΜΕ 2300 ξανά γράφω προς αποφυγή παρεξηγήσεων το 2490 που ανάφερα με 400 γυναίκες 800 άνδρες είναι πληροφορία που ενδέχεται να είναι και λάθος

Άβαταρ μέλους
Vicop
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Vicop »

Slade7 έγραψε:
Vicop έγραψε:
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Vicop για αυτο ειπα για 50 περιπου γυναικες, εννοειται οτι, καποιεςκαι μπορουν! Αποκλειεται ομως να προσλαβουν 400 γυναικες, θα πεσει κοπιδι!

Το θεωρώ χαζό να μιλάμε με νούμερα. Καταρχάς ποιος όρισε το 400 και το έχουμε ως σημείο αναφοράς;

Λεει ο καθένας οτι να ναι και οι υπολοιποι πάνε και απαντούν σε αυτο..

Δηλαδή αν εγω πω ότι θα μπουν πανω απο 100 και κατω απο 250 τι έγινε; αλλαξε η ζωή ολων σας;

Ολοι έχουμε άγχος και αγωνια και για αυτο μπαίνουμε εδω μηπως μαθουμε κατι σημαντικό εκ των εσω (χωρις βέβαια και παλι να ξέρουμε αν ισχύει αλλά τεσπα).

Θα μπουν οσες γυναίκες είναι να μπουν και οσοι άντρες ειναο να μπουν. Αυτη ειναι η απάντηση που ισχύει και τέλος.

Εκτός κι αν επιτύχουν 400 γυναικες με αρκετά μόρια και πουμε στην 401 οτι δεν μπαίνει γιατί αυτο αποφασίστηκε στο forum. Χαχαχα. Σοβαρευτείτε μάγκες μου!!!

Καλά εδώ είμαστε και θα δεις 400 γυναίκες μέχρι στιγμής και στο τέλος θα μείνουν 100

Βρε εδω θα είμαστε ναι απλα και αλλη φορα που είπα ότι 6/10 διδεται η ονομασία των Αστυφυλάκων και 7 μπαίνουμε, ενας μου την έλεγε πως το ξέρω και τα σχετικά και μετα απο μερες βγηκε το πρόγραμμα σίτισης το οποιο εχει την ιδια ημερομηνία που ειχα πει, αλλα δεν έχει γράψει να πάρει πισω την αμφισβήτησή του.

Ελπίζω οταν διαψευστεί αυτο το νουμερο πκυ ορίζεις, να το παραδεχτείς.

Καλώς ή κακώς πλεον η πλειοψηφία γυναικών γυμνάζεται, ασχολείται, ενδιαφέρεται και δεν υστερεί σε τίποτα.. και πολυ το χαιρομαι αυτο.

Έχουμε να βουλώσουμε στόματα σε κάτι τυπους που εχουν το "τραβα πλυνε κανα πιατο" καραμέλα... ασε!

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Spyros D. έγραψε:Υποτίθεται έχουμε ακόμα σχεδόν 2 βδομάδες μέχρι να βγουν οι πίνακες, και ορισμένοι αμολάνε δεδομένα με βεβαιότητα και με ακρίβεια δεκάτου κιόλας καθώς και με στατιστικά όπως αναλογίες αντρών/γυναικών, πόσες θα κοπούν, σε τι πόστα θα πάνε και τα σχετικά...

Μεγάλες στιγμές !

Αν είναι να τις ανακοινώσουν κιόλας τις βάσεις να μην χρονοτριβούμε...

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Slayer καλη επιτυχία πριν 2 μερες έγραψα ότι οπιοι είναι 2500 Και πάνω μπήκαν μέσα αλλα το ποσό θα είναι οι επιλαχών δεν ξέρω τουλάχιστον και αλλος τ ιδιο λει
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από lamdar92 »

Ωραίος slade καλό είναι ότι μαθαίνει κάποιος να το λέει εννοείτε δεν είπα κάτι έτσι και αλλιώς είσαι καιρό εδώ μέσα και δεν είσαι κανενα τρολ τώρα αν πέσουν έξω κάποιες πληροφορίες δεν θα σε φάει και κανένας προς θεού. Γενικά πάντως πάνω κάτω θα κινηθεί η βάση κοντά με το 11.. τώρα ακριβώς δεν γίνεται να ξέρουμε και είναι λογικό. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία τρελέ μου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες