Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

TITO έγραψε:
Δ. ΕΔ έγραψε:Για πάμε λίγο...7000μορια 20απολυτηριο και 10 δεα εδ πάμε 3000

Προφισενσι 300 συν άλλη μια γλώσσα 200 συν άλλη μια 100 συν μηχανή κ αμαγι γ 500 πάμε σύνολο 4100 πάμε κ πολύτεκνος 300 πάμε 4400 βάλε κ κάποιου ο πατέρας να έχει πεθάνει εν ώρα υπηρεσίας αλλά 10 πάμε 5400 και μόρια από σχόλιο ασφαλείας 100 πάμε 5500 ταβάνι; αα και βάση 7000 έτσι δλδη ο κατώτερος 7000 ο πρώτος να έχει 8000 δηλαδή βάζει κ το πτυχίο του επαλ μαζί με το απολυτήριο και τα δύο 20αρια πάλι πάει 7500!! Μερικοί είστε ότι να ναι μαρεσει π κάθομαι κ το αναλύω κιολλας.. Υπάρχει εδώ μια ομάδα που προσπαθούμαι όλοι να ενημερωθούμε η να ενημερώσουμε να συζητήσουμε κτλπα και έρχεστε και τα γαματε όλα!! Ωραιοι

δεν πιστεύω πως τα πήρες στα σοβαρά. Πλάκα έκανα για τον άλλον που μπήκε σήμερα σφήνα και έλεγε τις ***** του.
Το ξέρω ρε μαν μην αγχώνεσαι απλά το συνέχισα.. Είναι γραπτός λόγος κ παρεξηγηθεί ευκολα
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TITO »

Δ. ΕΔ έγραψε:
TITO έγραψε:
OMADADIASPOWER έγραψε:Εγώ σας είπα πως έχει η κατάσταση

ΤΩΡΑ οι υπόλοιποι με τα λίγα τους μόρια ας κράξουν ελεύθερα

εγώ προσωπικά έχω 3900 λες να είμαι μέσα η έστω επιλαχών;
Οριακά φίλε μ αλλά είσαι καλά μπορεί να σε κόψουν στα ψυχοτεχνικα τεστ λόγο τρολ Εικόνα
εννοείται ότι έκανα τρολ σε έναν ο οποίος μας φλωμοσε στα τρολ.
ΑΚ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΑΚ »

Ποια μπορεί να είναι η εξέλιξη ενός ειδικού φρουρού; (βαθμοι, μισθος, κλπ.)
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Ε.Κ.Α.Μ 1 »

Είστε μεγάλα μπουρδέλα και δεν αξίζει να συζητήσει κάποιος μαζί σας. Το να μπεις και να γράφεις τρολλιες και ***** σημαινει ότι έχετε νοητικά προβλήματα και κάποιου είδους μαλακινσης η οποία δεν θα σας είναι ιδιαίτερα καλή στην πορεία σας είτε μπείτε στο σώμα είτε όχι
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Οπιος ξεγελάστει και νομίζει ότι αν πάει με ταττου μεχρι τον αγκώνα οτι θα περάσει είναι γελασμένος προσέχετε θα σας κόψουν και θα λέτε μα γιατί
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από markos91 »

lamdar92 έγραψε:Μάρκο λοιπόν Ξεκόλλα στην Δίας θα μπεις και το μπλουζάκι δεν είναι μέχρι τον αγκώνα...

Πάρε φωτό την στολή ΔΙΑΣ και κάνε μας την χάρη.

https://www.google.com/amp/s/www.kalamatatimes.gr/proslipseis-1-500-eidikon-froyron-gia-tin-enischysi-tis-omadas-dias/amp/

Καλα κρασια φιλε. Εσυ νομιζεις οτι η Επιτροπη ειναι καποιο ειδος ρομποτ. Επειδη μαλλον δεν εχεις ξαναπερασει τα πκε. Τα πραγματα ειναι πολυ πιο χαλαρα απο οτι ακουτε. Ειναι εσωτερικη διαδικασια της Αστυνομιας. Οτι εντολες παρουν. Κανεις και ποτε τα τελευταια χρονια δεν εχει κοπει επειδη εχει ταττουαζ στο μπρατσο. Ναι οντως μπορει να παρουν διαταγη να ειναι αυστηροι μεχρι και το χιλιοστο. Αλλα δεν προκειται να συμβει.2 φορες εχω παει σε πκε οταν εδωσα 2 χρονιες στο καπακι για Αστυφυλακων

Να μην αγχωνονται τα παιδια που εχουν. Εγω προσωπικα δεν εχω και δεν καιγομαι. Τα παιδια που εχουν στο μπρατσο δεν προκειται να τα κοψουν

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Καλό θα ήταν να μιλάς με ;σεβασμό προς όλα τα παλικάρια εδώ μέσα, διότι δεν ειμαστε εδω περα 18-20 χρονών πιτσιρικάδες και σε αυτή τη χώρα μόνο η ; αξιοπρέπεια και ο ; σεβασμός μας έχουν απομείνει. Σεβαστή η άποψη σου και μπράβο σου που δίνεις πληροφορίες στα παιδιά (αν είναι αληθής) απλά την επόμενη φορά με πιο κόσμιο τρόπο, αύριο μεθαύριο μπορεί να είσαι συνάδελφος με κάποιον εδώ μέσα !
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από lamdar92 »

markos91 έγραψε:
lamdar92 έγραψε:Μάρκο λοιπόν Ξεκόλλα στην Δίας θα μπεις και το μπλουζάκι δεν είναι μέχρι τον αγκώνα...

https://www.google.com/amp/s/www.kalamatatimes.gr/proslipseis-1-500-eidikon-froyron-gia-tin-enischysi-tis-omadas-dias/amp/

Καλα κρασια φιλε. Εσυ νομιζεις οτι η Επιτροπη ειναι καποιο ειδος ρομποτ. Επειδη μαλλον δεν εχεις ξαναπερασει τα πκε. Τα πραγματα ειναι πολυ πιο χαλαρα απο οτι ακουτε. Ειναι εσωτερικη διαδικασια της Αστυνομιας. Οτι εντολες παρουν. Κανεις και ποτε τα τελευταια χρονια δεν εχει κοπει επειδη εχει ταττουαζ στο μπρατσο. Ναι οντως μπορει να παρουν διαταγη να ειναι αυστηροι μεχρι και το χιλιοστο. Αλλα δεν προκειται να συμβει.2 φορες εχω παει σε πκε οταν εδωσα 2 χρονιες στο καπακι για Αστυφυλακων

Να μην αγχωνονται τα παιδια που εχουν. Εγω προσωπικα δεν εχω και δεν καιγομαι. Τα παιδια που εχουν στο μπρατσο δεν προκειται να τα κοψουν

Καμία σχέσει με αστυφυλάκων αδερφέ και θα το δείς.. όπως νομίζεις δεν θα πω κάτι άλλο.. θα δείξει στη πορεία.. Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι θα είναι αυστηρά αθλήματα+τατουάζ.. ελπίζω να περάσεις όπου και να έχεις τατουάζ γιατί ίσως σε έχω συνάδελφο αν περάσω και εγώ.. καλή συνέχεια

iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από iceman2 »

markos91 έγραψε:

Φιλε markos91 ενω εχεις point θα διαφωνισω... Στις ΠΚΕ των πανελληνιων ειναι οντως λιγο χαλαροι το εχω βιωσει 2 φορες για ευελπις. Τωρα ομως θεωρω πως θα ειναι πολυ πιο αυστηροι για αρκετους λογους...

Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Ε.Κ.Α.Μ 1 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Καλό θα ήταν να μιλάς με ;σεβασμό προς όλα τα παλικάρια εδώ μέσα, διότι δεν ειμαστε εδω περα 18-20 χρονών πιτσιρικάδες και σε αυτή τη χώρα μόνο η ; αξιοπρέπεια και ο ; σεβασμός μας έχουν απομείνει. Σεβαστή η άποψη σου και μπράβο σου που δίνεις πληροφορίες στα παιδιά (αν είναι αληθής) απλά την επόμενη φορά με πιο κόσμιο τρόπο, αύριο μεθαύριο μπορεί να είσαι συνάδελφος με κάποιον εδώ μέσα !

Την λέξη ' μπουρδέλα '. Λευτέρη από 2@ Μαλ συνάδελφε την έχεις ακούσει "λογικά" αρκετές φορές εκεί που ήσουν. Και δεύτερον σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει αναφέρομαι σε αυτούς που τρολλαρουν και δεν συζητάνε απλά όπως πολλοί προσπάθησαν να κάνουν εδώ μέσα. Αν εσύ και πολλοί άλλοι είστε σε αυτούς που προσπαθούν να συζητήσουμε προφανώς και δεν αναφέρομαι σε εσάς.

Άβαταρ μέλους
Chris Δ´ΜΚ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Chris Δ´ΜΚ »

Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε: Είστε μεγάλα μπουρδέλα και δεν αξίζει να συζητήσει κάποιος μαζί σας. Το να μπεις και να γράφεις τρολλιες και ***** σημαινει ότι έχετε νοητικά προβλήματα και κάποιου είδους μαλακινσης η οποία δεν θα σας είναι ιδιαίτερα καλή στην πορεία σας είτε μπείτε στο σώμα είτε όχι
Το κακο είναι ότι κάποιοι από αυτούς θα μπουνε στο σώμα και δεν θα ξέρουν τι τους γίνεται
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από markos91 »

lamdar92 έγραψε:
markos91 έγραψε:

Καμία σχέσει με αστυφυλάκων αδερφέ και θα το δείς. Όπως νομίζεις δεν θα πω κάτι άλλο. Θα δείξει στη πορεία. Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι θα είναι αυστηρά αθλήματα+τατουάζ. Ελπίζω να περάσεις όπου και να έχεις τατουάζ γιατί ίσως σε έχω συνάδελφο αν περάσω και εγώ. Καλή συνέχεια

Ναι η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να ξερω πως θα ειναι οι πκε για Ε. Φ. Απλα εγω λεω τι εζησα οταν πηγα για αστυφυλακων.

Μπορει με εντολη υπουργο να κοβωνται ολοι με ταττου. Ναι μπορει. Κανεις δεν ξερει

Καλη τυχη σε ολους και οποιος εχει καμια πληρ απο μεσα για τη βαση ας μας πει

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ε. Κ. Α. Μ Το σχολιο μου δεν ηταν για εσενα, ήταν για τον Κυριο OMADADIASPOWER που ειπε πως οι βασεις θα ειναι 2500-2600 κτλπ. Με συγχωρεις αν μπερδευτηκα και απαντησα σε δικο σου σχολιο, θα εγινε καταλαθος.Εικόνα
ΠΑΙΚΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΑΙΚΤΗΣ »

Οταν δεν σου αρεσουν αυτα που ακους κ ακουτε αρχιζει ο παραλογισμος να μαθεισ να εισαι ρεαλιστης εκτιμηση μου βαση 2100 ικανοποιημενοι ολοι?; Κ συ φανταζομαι πρακτορα
ΕΛΛΑΣ123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΕΛΛΑΣ123 »

ΝΑ Κάνετε υπομονή μέχρι 11 του μηνα π θα βγουν οι οριστικοι πίνακες να μάθουμε στο περίπου τι γίνετε... Πηγαίνετε κάντε το μπανακι σας την προπόνηση σας και μην ανγχωνεστε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες