Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TITO »

Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Την Δευτέρα ναι έγιναν όντως 8000-9000 αιτήσεις σε όλη την Ελλάδα. Η προκήρυξη λέει ξεκάθαρα να μην φαίνεται το τατουάζ. Δεν ξέρει κανείς αν θα εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους ή θα δείξουν επιείκεια σε άτομα που θα φαίνεται το τατουάζ πχ να προεξέχει από ένα κοντό μανίκι μπλουζάκι το μισό ξέρω γω. Αυτά περί πάνω από αγκώνα κάτω από αγκώνα προφανώς και είναι λογικό να είναι πάνω από αγκώνα αλλά αυτό εξαρτάται όπως είπα και πιο πάνω από την επιείκεια που θα δείξουν. Δεν είναι ντε φάκτο αυτό. Αν θέλει να σε κόψει θα σε κόψει και πάνω από τον αγκώνα αν είναι. Και αν είναι να κοπεί κάποιος είναι επειδή έτσι ήταν να γίνει στην ζωή του. Μην απελπιζοσαστε για όλους έχει ο Θεός !!! Έχετε πίστη και αισιοδοξία και όλα θα σας πάνε καλά !!! Καλή επιτυχία σε όλους!!!
την Δευτέρα έγιναν 724 αιτήσεις φίλε μου. Κ. Διαχειρηστα του forum κάντε το καλό και πετάξτε έξω ολους όσους λένε την μαλάκια τους. Βάλτε ένα φίλτρο να του πετάει.
iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από iceman2 »

kyriakos155 έγραψε:Iceman2, τι έχεις να πεις για τις τοποθετήσεις των πιο πάνω μελών για όσων αφορά τα μόρια

Υπερτατα τρολ με χιουμοριστικη διαθεση που απλα τους πειραξε η ζεστη...

Xanthos πες μου αν συνταγογραφω σωστα... Προτεινω σε ολους αυτους 2 μπανακια πρωι βραδυ στη θαλασσα και 3 λιτρα νερο την ημερα (με λιγο λεμονακι) και γρηγορα κοπελα... Πρεπει να υπαρξει μια αμεση εκτονωση τις εσωτερικης τους ενεργειας... !

Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Και εγω ετσι ξερω αγκωνα και κατω προσωπο λαιμο ουι γινει εγινε αλλιως μαζεμενα λεφτα απο το Στε
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Ε.Κ.Α.Μ 1 »

TITO έγραψε:
Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Την Δευτέρα ναι έγιναν όντως 8000-9000 αιτήσεις σε όλη την Ελλάδα. Η προκήρυξη λέει ξεκάθαρα να μην φαίνεται το τατουάζ. Δεν ξέρει κανείς αν θα εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους ή θα δείξουν επιείκεια σε άτομα που θα φαίνεται το τατουάζ πχ να προεξέχει από ένα κοντό μανίκι μπλουζάκι το μισό ξέρω γω. Αυτά περί πάνω από αγκώνα κάτω από αγκώνα προφανώς και είναι λογικό να είναι πάνω από αγκώνα αλλά αυτό εξαρτάται όπως είπα και πιο πάνω από την επιείκεια που θα δείξουν. Δεν είναι ντε φάκτο αυτό. Αν θέλει να σε κόψει θα σε κόψει και πάνω από τον αγκώνα αν είναι. Και αν είναι να κοπεί κάποιος είναι επειδή έτσι ήταν να γίνει στην ζωή του. Μην απελπιζοσαστε για όλους έχει ο Θεός !!! Έχετε πίστη και αισιοδοξία και όλα θα σας πάνε καλά !!! Καλή επιτυχία σε όλους!!!
την Δευτέρα έγιναν 724 αιτήσεις φίλε μου. Κ. Διαχειρηστα του forum κάντε το καλό και πετάξτε έξω ολους όσους λένε την μαλάκια τους. Βάλτε ένα φίλτρο να του πετάει.

Σκ και δευτέρα εννοώ μεγάλε. Από 8000 που ήταν Πέμπτη πήγαμε στις 15000

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:
TITO έγραψε:

είπες την Δευτέρα ρε μαγαλε δεν είπες Σαββατοκύριακο και Δευτέρα. Να διευκρινίζουμε τι λέμε. Καλή επιτυχία.
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από markos91 »

lamdar92 έγραψε:
markos91 έγραψε:Για τα ταττου κοβεσαι μονο αμα εχεις απο τον αγκωνα και κατω, λαιμο η προσωπο. Τελος

Σου στέλνω αυτό το λινκ. Και το τατουάζ που θα δεις σε εκείνο το σημείο κόβεσαι 100%.

https://gr.pinterest.com/pin/802555596066548886/;%24ios_deeplink_path=pinterest%3A%2F%2Fpin%2F802555596066548886&%24android_deeplink_path=pinterest%3A%2F%2Fpin%2F802555596066548886&amp_client_id=amp-KHEx0vWbLUnmTHNNOndNLA&utm_source=168&utm_medium=2160&current_page_url=https%3A%2F%2Fgr.pinterest.com%2Fpin%2F802555596066548886%2F&install_id=c3a749d15cd94b5e827ae1d9c0f2cc99&%24fallback_url=https%3A%2F%2Fgr.pinterest.com%2Fpin%2F802555596066548886%2F%23details&_branch_match_id=695224349020535165#details

Ουτε καν. Η προκυρηξη ειναι ξεκαθαρη. Να μην εμφανες σε εμφανες σημειο με την θερινη στολη. Η θερινη στολη των Ε. Φ φτανει μεχρι τον αγκωνα αναλογα και το νουμερο πανμτα

2 Ε. Φ δικαιωθηκαν απο το Ανωτατο Δικαστηριο της χωρας. Υπαρχει δεδικασμενο απο τοτε και δεν κοβεσαι για ταττουαζ σε σημεια που δεν φενεται απο την στολη. Αλλιως εχει ΣτΕ και μια μεγαλη παχουλη αποζημιωση

https://www.iefimerida.gr/news/154210/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%BE%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%AC%CE%B6-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Johnny94 »

Βρε παιδιά όσες έγιναν έγιναν αλλάζει κάτι να τσακώνεστε; το θέμα είναι η βάση
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Τελικά είμαστε η χειρότερη ράτσα. Κλείστε το νήμα από την διαχείριση αυτό μας αξίζει. Εμφανίστηκαν από το πουθενά 6-7 λογαριασμοι και πετάει ο καθε μπετοβλακας τη μαλακια του και αντί να μη πάρει καμία απάντηση για να μην έχει ψωμί να συνεχίσει το τρολ κάθεστε και απαντάτε σοβαρά και δίνετε και άλλο τροφή.
iceman2
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από iceman2 »

Ξανα γραφω για να κλεισει εδω σε περιπτωση που δεν το ειδε καποιος!

Υπερτατα τρολ με χιουμοριστικη διαθεση που απλα τους πειραξε η ζεστη...

Xanthos πες μου αν συνταγογραφω σωστα... Προτεινω σε ολους αυτους 2 μπανακια πρωι βραδυ στη θαλασσα και 3 λιτρα νερο την ημερα (με λιγο λεμονακι) και γρηγορα κοπελα... Πρεπει να υπαρξει μια αμεση εκτονωση τις εσωτερικης τους ενεργειας... !

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Και συνεχίζοντας προς την τελικη ευθεία για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έχω να πω πως παρατηρώ κάθε μέρα σχεδόν την ίδια ώρα να εμφανίζονται τα τρολ. Κάνουν μπαμ κάνα δυωρο μέσα στο μεσημέρι και μετά εξαφανίζονται. Άντε ένα ακόμα μέσα σε όλη την υπόλοιπη μέρα. η αλήθεια είναι ότι ξέρω κάποια πράγματα αλλά δεν είναι από έγκυρη πηγή όπως τόσες και τόσες έγκυρες πηγές και όλες διαφορετικές. Δεν θέλω να πω κάτι δημόσιαμ πριν μπορέσω και μάθω κάτι ποίο σίγουρο. παντως μην ακούτε τις βλακείες 2500 και 2600 βαση. Αυτό μόνο θα πω. Τίποτα άλλο.
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Tilemos έγραψε:Τελικά είμαστε η χειρότερη ράτσα. Κλείστε το νήμα από την διαχείριση αυτό μας αξίζει. Εμφανίστηκαν από το πουθενά 6-7 λογαριασμοι και πετάει ο καθε μπετοβλακας τη μαλακια του και αντί να μη πάρει καμία απάντηση για να μην έχει ψωμί να συνεχίσει το τρολ κάθεστε και απαντάτε σοβαρά και δίνετε και άλλο τροφή.
έχεις δίκιο φίλε μου. Έπεσα και εγώ σε αυτήν την παγίδα.
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Ε.Κ.Α.Μ 1 »

TITO έγραψε:
Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:
TITO έγραψε:

είπες την Δευτέρα ρε μαγαλε δεν είπες Σαββατοκύριακο και Δευτέρα. Να διευκρινίζουμε τι λέμε. Καλή επιτυχία.

Το παρελειψα ρε φίλε έπρεπε να το καταλάβεις. Τέλος πάντων. Όπως είπα για τα τατουάζ είναι που θα τυχεις. Όπως και στα αθλήματα αν είσαι γιωτας κ πηδάς 3,45 και στις 3 προσπάθειες εξαρτάται σε ποιον θα τυχεις. Μπορεί να σε περάσει αν ειναι επιεικής , γτ εκεί δεν μπάι ει το ΑΣΕΠ είναι στα χέρια τους να κρίνουν. Αυτά καλή συνέχεια

lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από lamdar92 »

Μάρκο λοιπόν Ξεκόλλα στην Δίας θα μπεις και το μπλουζάκι δεν είναι μέχρι τον αγκώνα...

Πάρε φωτό την στολή ΔΙΑΣ και κάνε μας την χάρη..

https://www.google.com/amp/s/www.kalamatatimes.gr/proslipseis-1-500-eidikon-froyron-gia-tin-enischysi-tis-omadas-dias/amp/

Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

TITO έγραψε:
OMADADIASPOWER έγραψε:Εγώ σας είπα πως έχει η κατάσταση

ΤΩΡΑ οι υπόλοιποι με τα λίγα τους μόρια ας κράξουν ελεύθερα

εγώ προσωπικά έχω 3900 λες να είμαι μέσα η έστω επιλαχών;
Οριακά φίλε μ αλλά είσαι καλά μπορεί να σε κόψουν στα ψυχοτεχνικα τεστ λόγο τρολ Εικόνα
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

TITO έγραψε:
OMADADIASPOWER έγραψε:Εγώ σας είπα πως έχει η κατάσταση

ΤΩΡΑ οι υπόλοιποι με τα λίγα τους μόρια ας κράξουν ελεύθερα

εγώ προσωπικά έχω 3900 λες να είμαι μέσα η έστω επιλαχών;
Με τα λεγόμενα του μάλλον είσαι απέξω λυπάμαι.. 😂