Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Αντε μηπως μαθει καποιος περιπου τη βαση... Δε μπορω να πιστεψω οτι θα ειναι μεγαλυτερη απο του 2011, θα δειξει βεβαια!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Player7 έγραψε:Πως γινεται Παρασκευη μεσημερι, να βγαζει ανακοινωση το υπουργειο για περιπου 8.000 αιτησεις, και Δευτερα οταν τελειωσαν να λενε οτι εχουμε φτασει σχεδον 14-15 χιλιαδες?!
512 τμήματα σε όλη την Ελλάδα όλα γίνονται...
12.000 ήταν Όχι 10.500 Αυτό ήταν ψέμα και έγιναν περίπου 3.000 Σάββατο Κυριακή και Δευτέρα πήραν αιτήσεις και σαββατοκύριακα από κλεισμένα ραντεβού που είχαν κλείσει Ωστόσο έχει φτάσει 15000 μάξιμουμ αποκλείεται να είναι πιο πάνωlamdar92 έγραψε:Player7 έγραψε:Πως γινεται Παρασκευη μεσημερι, να βγαζει ανακοινωση το υπουργειο για περιπου 8.000 αιτησεις, και Δευτερα οταν τελειωσαν να λενε οτι εχουμε φτασει σχεδον 14-15 χιλιαδες?!
512 τμήματα σε όλη την Ελλάδα όλα γίνονται...
Αρα ειμαστε στα επιπεδα του 2011 απο αιτησεις!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Ρε θα σκάσουμε ρε...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
συμφωνο απολυταCASTILLO έγραψε:kai επειδη καποιοι εδω μεσα το παιζετε ειδημονες και σχετικοι οταν δειτε στην σχολη τα βυσματα με παχυσαρκια ή αλλους που δεν βγαζουν το 1000αρι ουτε σε 5 λεπτα να δω τι θα λετε. ξαφνικα εγινε η Ελλάδα χωρα αξιοκρατικη... χααχαχαχα. το αλλο με τον τοτο το ξερετε!Εχείς δώσει ποτέ σε διαγωνισμό Ειδικών Φρουρών και γνωρίζεις τι γίνετε; Είσαι περίπτωση!!! Κοίτα το τωρα που είναι νωρις!!!
Τι σας νιαζουν οι αιτήσεις ρε παιδιά το θέμα είναι τ μορια έχουν οι αιτήσεις
σου έστειλα μύνημα φίλε.Xanthos έγραψε:Γύρο στις 13,500 αιτήσεις ίσως κ λίγο παραπάνω.. Σήμερα το απόγευμα θα τελειώσουν τα πάντα λογικά!!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι δεν θα έχει καμία σχέση με τη βάση του 11 ;
Δική μου λογική και την στηρίζω ξεκάθαρα στην απουσία τόσων χρόνων της προκήρυξης. Μαζεύτηκαν σίγουρα αρκετοί με καλά μόρια...
Πιστεύω ότι θα είναι αρκετά πιο πάνω.
Δική μου λογική και την στηρίζω ξεκάθαρα στην απουσία τόσων χρόνων της προκήρυξης. Μαζεύτηκαν σίγουρα αρκετοί με καλά μόρια...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 32
Μας νιαζουν γιατι στατιστηκα το 8% των αιτησεων καθοριζουν τη βαση... Και οσοι ειναι στους επιλαχοντες θα σωθουν αμα αντι για 15000 εχουν γινει 13500. Ειναι 130 περιπου θεσεις διαφορα (20 μορια στη βαση) αμα βεβαια συνεχιζει και στις τελευταιες αιτησεις η ιδια συσπειρωση μοριων! Που λογικα ετσι θα ειναι...
Αμα το παμε ετσι, λογω της απουσιας πολλων χρονων καποιοι το παρατησαν γιατι νομιζαν δε θα ξαναβγει! Ολες οι γνωμες-υποθεσεις εχουν μια λογικη, θα δουμε στο τελος!
Κυριάκο πίστεψε με αδερφέ ότι όλα τα χρόνια προσπαθούσαν να μαζέψουν μόρια. Όλα τα χρόνια κάποιοι είχαν βαρβατα μόρια και κάποιοι καθόλου. ολα τα χρόνια κάποιοι ήθελαν να μπουν και κάποιοι άλλοι όχι όλα τα χρόνια κάποιοι είχαν βύσμα και κάποιοι όχι όλα τα χρονια είναι το ίδιο πράγμα. Αν κρίνουμε από τα τόσα πολλά χρόνια που είχε να βγει και την τόση πολύ ανεργία και φτώχεια που έχει στο σήμερα που ζούμε γιατί οι αιτήσεις να μην ήταν 40.000,70.000 ακόμα και 100.000 αιτήσεις?; Όλα είναι πιθανα και όλα είναι απίθανα. Καλά κάνεις και πιστεύεις αυτό που πιστεύεις και εννοείται δεν θέλω να σου αλλάξω την γνώμη αλλά έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου αυτά που σου είπα και πες ένας ψιλογερακος σε τέτοια πράγματα μου είπε κάποτε αυτά.kyriakos155 έγραψε:Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι δεν θα έχει καμία σχέση με τη βάση του 11 ;
Υπάρχουν αρκετοί γεννηθείς του 1991-92 που είχανε κάνει τα χαρτιά τους και το 2011. Και είχανε περιθώρια να αυξήσουν τα μόρια τους, άμα δεν το παράτησαν μπορούσαν άνετα από το 2011 που είχανε 2200 μόρια τώρα να έχουν 2500 (δεν είχανε δίπλωμα για μηχανή).
Εβγαλα 2200 μόρια, Οπως το κοβω, δε με βλέπω να μπαινω Α κατηγορία... Για το χαβαλε λεω, ας παω να τρεξω, μιας που ειχα να τρεξω κανα 6μηνο... Το χιλιομετρο σε 4 λεπτά και το 100άρι σε 12 δευτερα με την πρωτη προσπάθεια. Ε ειναι να μη σπάζομαι Η οχι; 

ΜΠΟΚΟΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ Παύλο,2 βδομαδες πριν 4.58 sec το έκανα και τώρα είμαι 4.20 χαλαρά και πάμε και για πιο κάτω τώρα.
ελλάτωσα το τσιγάρο (1-2 την ημέρα) και βρες ένα καλό τέμπο.
Καλή επιτυχία.
Το έχει όποιος σηκωθεί απο το καναπέ και το τρέχει λίγο εντατικά.
μετα απο 15 μέρες που θ τα δώσουμε καθήστε όσο θέλετε.
Ευχαριστώ φίλε
Καλή επιτυχία και σε εσένα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες