Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Δεα...
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Δεα... »

Παιδιά καλησπερα εμένα στην κατάθεση των χαρτιών μου πήραν μόνο την μετάφραση των αγγλικών , ισχύει;
Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

Ναι φίλε μ, απτην στιγμή π την πηγές σε δικηγόρο για να στην μετάφραση στην σφραγίζει επισης και είναι έτοιμο!!
Δεα...
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Δεα... »

Σε ευχαριστώ πολύ !!! Αδερφέ μου χαίρομαι που εδώ μέσα εκτός από την παραπληροφόρηση που υπάρχει υπάρχουν και άτομα που απαντάνε σοβαρά ελπίζω σε όλους καλή επιτυχία για την προσπάθεια που θα κάνει ο καθένας και να δικαιωθούν όλοι αυτοί που τρέχουν κάθε μέρα για να ενημερώνουν όλους εμάς !!! Συγχαρητήρια πολλα 👏👏
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Φιλαρακι μου ειχε βγαλει το διπλωμα και Ο αξιωματικος δεν δεχοταν το πιστοποιητικο που ελεγε οτι εχει πετυχει στις εξετασεις. Αποτελεσμα; Απο 2900 μορια που θα ειχε, τωρα ειναι στα 2600. Συμπερασμα; Διαβαζουμε τις προκηρυξεις γιατι εαν ο ιδιος γνωριζε πως με την πιστοποιηση ηταν κομπλε ο αξιωματικος δεν θα μπορουσε να κανει τιποτα!
Δεα...
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Δεα... »

Όσο αφορά το δίπλωμα τώρα για όσους έχουν θέμα τα ΑΤ δέχονταν απο το υπουργείο μεταφορών το υπηρεσιακό σημείωμα που δείχνει τι ακριβώς δίπλωμα έχεις...
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Δεα... έγραψε: Όσο αφορά το δίπλωμα τώρα για όσους έχουν θέμα τα ΑΤ δέχονταν απο το υπουργείο μεταφορών το υπηρεσιακό σημείωμα που δείχνει τι ακριβώς δίπλωμα έχεις...
Ναι επρεπε να κανεις και γπευθινη δηλωση ομως οτι θα το προσκομισεις οποτε το παρεις
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Εγω βλεπω οτι καποια παλικαρια χασανε μορια εξετειας ανενιμεροτων αξειωματικων και αντε βρες το δικιο σ τωρα
DeaED317
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από DeaED317 »

Kirios έγραψε:Εγω βλεπω οτι καποια παλικαρια χασανε μορια εξετειας ανενιμεροτων αξειωματικων και αντε βρες το δικιο σ τωρα

Συγγνώμη κι άλας άλλα η προκήρυξη είναι 50 σελίδες να κάτσουν να την διαβάσουν 4-5 φόρες ώστε να μην περιμένουν απο κανέναν άλλον για το αν δει κάτι λάθος, μιλάμε για το μέλλον μας δεν το αφήνουμε στην κριση κανενός και ευτυχώς η προκήρυξη τα λέει όλα αναλυτικά. Φιλικα

DeaED317
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

3 Φίλοι μου όταν κάνανε τις υπεύθυνες δηλώσεις γράψανε την ημερομηνία γέννησης αριθμητικά και οχι ολογράφως όπως αναφέρει η υπεύθυνη δήλωση τέρμα κάτω ο αξιωματικός την δέχτηκε μια χαρά τώρα τρέχουν και ψάχνουν μήπως τους κόψουν. Πως γίνεται να μην διαβάζεις κάτι που σε ενδιαφέρει τόσο πολύ;
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Σε αυτο φερει μεγαλη ευθυνη ο αξιωματικος, ειναι επωμισμενος με την ευθυνη να γινουν ολα σωστα! Μπορουν να κανουν αναφορα στον αξιωματικο, εχει βαλει την υπογραφη του οτι ελεγξε τα δικαιολογητικα και ειναι σωστα! Αν και δε νομιζω να τους ακυρωσουν γι αυτο!

DeaED317
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Σε αυτο φερει μεγαλη ευθυνη ο αξιωματικος, ειναι επωμισμενος με την ευθυνη να γινουν ολα σωστα! Μπορουν να κανουν αναφορα στον αξιωματικο, εχει βαλει την υπογραφη του οτι ελεγξε τα δικαιολογητικα και ειναι σωστα!Αν και δε νομιζω να τους ακυρωσουν γι αυτο!

Συμφωνώ απολυτά με αυτά που λες ούτε εγω νομίζω να έχουν πρόβλημα αν έχουν ίσως βρουν το δίκιο τους ίσως όχι αλλά η ερώτηση μου παραμένει! Πως γίνεται να μην διαβάζεις! Στην δικιά μου περίπτωση εγώ ο ίδιος πήγα με την προκήρυξη εκεί και έλεγα εγώ στον αξιωματικό τι ακριβώς θέλω.

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Αν υπηρχε προβλημα θα τους ενημερωναν τηλεφωνικα! Κοιτα φιλε ο υποψηφιος συγκεντρωνει τα δικαιολογητικα, τις "τρυπες" και τις λεπτομεριες της προκηρυξης ειναι υποχρεομενος να της ξερει ο αξιωματικος. Ο υποψηφιος καλο ειναι να διαβασει τη προκηρυξη ωστε να μπορει να κανει ενσταση αν δε του μετρησουν κατι! Οπως με τα διπλωματα εχει γινει μπερδεμα!

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Τώρα παιδιά αναμένουμε τα αποτελέσματα και έχουμε μερες ακομα... πφ
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Δεν έχουμε και πολλές ακόμα...

Καλημέρα παιδιά...

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TITO »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Σε αυτο φερει μεγαλη ευθυνη ο αξιωματικος, ειναι επωμισμενος με την ευθυνη να γινουν ολα σωστα! Μπορουν να κανουν αναφορα στον αξιωματικο, εχει βαλει την υπογραφη του οτι ελεγξε τα δικαιολογητικα και ειναι σωστα! Αν και δε νομιζω να τους ακυρωσουν γι αυτο!

δεν θα καταφέρουν τίποτα πίστεψε με. Ο παθών είναι και μαθων.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες