Το ότι είναι ακριβές αντίγραφο μπαίνει στην φωτό από υ αγγλικό όχι από την μετάφραση καθώς επικυρώνει πως το ξένο είναι ίδιο με το πρωτότυπο.. στην μέταφραση να λέει πως ξέρει κ τις δυο γλώσσεςTilemos έγραψε: Για τα Αγγλικά ισχύει το εξής. Φωτοτυπία του πτυχίου και υπογραφή με σφραγίδα του δικηγόρου ότι έχει γνώση Αγγλικής και Ελληνικής γλώσσας. Και η μετάφραση στα ελληνικά με υπογραφή και σφραγίδα από τον δικηγόρο που θα γράφει ότι η παρούσα φωτοτυπία αποτελεί ακριβές αντίγραφο του πρωτότυπου που μου επιδειχθη. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 60
Ναι τα είπα ανάποδα.Dea pz έγραψε:Το ότι είναι ακριβές αντίγραφο μπαίνει στην φωτό από υ αγγλικό όχι από την μετάφραση καθώς επικυρώνει πως το ξένο είναι ίδιο με το πρωτότυπο.. στην μέταφραση να λέει πως ξέρει κ τις δυο γλώσσεςTilemos έγραψε: Για τα Αγγλικά ισχύει το εξής. Φωτοτυπία του πτυχίου και υπογραφή με σφραγίδα του δικηγόρου ότι έχει γνώση Αγγλικής και Ελληνικής γλώσσας. Και η μετάφραση στα ελληνικά με υπογραφή και σφραγίδα από τον δικηγόρο που θα γράφει ότι η παρούσα φωτοτυπία αποτελεί ακριβές αντίγραφο του πρωτότυπου που μου επιδειχθη. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 32
Εμενα αλλο με απασχολει τωρα για λογους αξιοκρατιας και ηθικης. Εχουν ακουστει πολλα περιστατικα που ειχε παει 3.30 και 4 το μεσημερι Δευτερας και παιδια εκαναν αιτησεις... Τους δεχοντουσαν καποια τμηματα επειδη ηταν στην ουρα τα παιδια ωρες πριν... ΟΛΟΙ αυτοι πρεπει να αποκλειστουν!Ξερει κανεις αμα σημειωνοταν η ΩΡΑ πανω στις αιτησεις;
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19781&PID=488242#488242 εδώ είστε
Ο. Π. Κ. Ε
Dea pz έγραψε:Το ότι είναι ακριβές αντίγραφο μπαίνει στην φωτό από υ αγγλικό όχι από την μετάφραση καθώς επικυρώνει πως το ξένο είναι ίδιο με το πρωτότυπο. Στην μέταφραση να λέει πως ξέρει κ τις δυο γλώσσεςTilemos έγραψε: Για τα Αγγλικά ισχύει το εξής. Φωτοτυπία του πτυχίου και υπογραφή με σφραγίδα του δικηγόρου ότι έχει γνώση Αγγλικής και Ελληνικής γλώσσας. Και η μετάφραση στα ελληνικά με υπογραφή και σφραγίδα από τον δικηγόρο που θα γράφει ότι η παρούσα φωτοτυπία αποτελεί ακριβές αντίγραφο του πρωτότυπου που μου επιδειχθη. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Η λεπτομέρεια που δεν καλύπτεται εδώ είναι η περίπτωση που η μετάφραση έχει γίνει όχι από τον επικυρών δικηγόρο αλλά από τον επίσημο φορέα (Δες μεταφραστικό ΥΠΕΞ) το οποίο εκτός από τη μετάφραση σου επικυρώνει αυτόματα πως το πρωτότυπο είναι το ίδιο με το μεταφρασμένο, το οποίο στη συνέχεια το επικυρώνει και ο δικηγόρος χωρίς να αναφέρει πως γνωρίζει τις γλώσσες κάπου όμως.(Με τι ***** ασχολούμαστε πάντως ! Ελπίζω να μη χρειαστεί να τρέχω με ενστάσεις... )
Κανονικά σε νήμα με ξεβρακοτες έπρεπε να σας έβαζα χαχχαχαχα
Ο. Π. Κ. Ε
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 17
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Παιδιά τι να πω το θέμα είναι να φαίνεται και ο άλλος σωματικά ικανός. Βυσμα μονάχα σε Ψυχομετρικα παίζει κ αυτό το ξέρω από φίλο Π ήταν να δώσει στη ΣΝΔ. Στις ισοβαθμίες τι να πω πιστεύω θα τα βρουν σκούρα όσοι είναι και φαγωθούν για τις τελευταίες θέσεις.
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Στη ισοβαθμία δεν παίζει λίγο δύσκολο.. Είναι υποχρεωμένοι να σε καλέσουν πάει πρώτος με βαθμό 2ος έγγαμος 3ο χηρος νομίζω.. Αφού σε περνούν τηλ κ στο λένε επιτόπου για την ημερομηνία κ ώρα τις κλήρωσης κ αν θα παραστείς η όχι
Ο. Π. Κ. Ε
Χαίρεται εγώ έχω το κρατικό lower και ήτανε ήδη μεταφρασμένο ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτο
Ο, τι έγινε έγινε με τα πιστοποιητικά. Έχει τελειώσει η προκήρυξη. Γιατί το κουράζετε το θέμα και αγχώνεστε για πράγματα εκτός του ελέγχου σας;
Ρε παιδιά όταν λέτε ότι μόλις βγουν οι επιτυχόντες ακολουθούν οι ενστάσεις τι εννοείτε ;
Alex1993 έγραψε:Ρε παιδιά όταν λέτε ότι μόλις βγουν οι επιτυχόντες ακολουθούν οι ενστάσεις τι εννοείτε ;
Ε όπως με κάθε δημόσιο διαγωνισμό, υπάρχει μια περίοδος που μπορείς να πληρώσεις και να αμφισβητήσεις τα αποτελέσματα (δε σου μέτρησαν κάτι σωστά στα μόρια, δεν μέτρησαν σε κάποιον άλλον κλπ) Τώρα που βγαίνει αυτό δεν έχω ιδέα, ειδικά αν πρόκειται για λάθη των ίδιων των υποψηφίων, αλλά είναι υποχρεωτική διαδικασία...
Alex1993 έγραψε:Ρε παιδιά όταν λέτε ότι μόλις βγουν οι επιτυχόντες ακολουθούν οι ενστάσεις τι εννοείτε ;
Όντως τώρα;

Λοιπον εχω 2200 μορια, μιας που το ζω επικινδυνα γιατι μπαινω-δε μπαινω, ακουω στοιχηματα, αντε μπας και ηρεμησουμε λιγο, γιατι με το αγχος κανεις δεν ανεβασε μορια και δεν κερδισε τιποτα.
Και σε περίπτωση πχ που κόψουν κάποιον στο ύψος για λίγα χιλιοστά και πάει δικαστικά είναι και αυτό μέσα στις ενστάσεις ; Η κάποιος που έχει δερματοστιξία; Η είναι μόνο για τα μόρια ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες