Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Αν είχα θα το είχα γράψει είδη χαχαχα.. εδώ περιμένω να. μαθω από κανέναν αν ισχύει αυτό που είπα για τα διπλώματα το Σάββατο.. οι μισοί λένε Ναι οι άλλοι όχι..
Ο. Π. Κ. Ε
Μην γράφετε ότι θέλετε.. το αντίγραφο πρπειε να είναι μεταφρασμένο φυσικά πρόσφατα.. επίσης από δικηγόρο π βάση τ νόμου 4194/2013 μπορεί να επικυρώσει... κ όχι τον πρόεδρο.. καθώς κ ν αναγράφει ότι τ υποδείχθηκε τ πρωτότυπο κ ότι έχει γνώση κ των δυο γλωσσώνmarkos91 έγραψε: Το πτυχιο αγγλικων επρεπε να ειναι προσφατα μεταφρασμενο συμφωνα με εναν καινουργιο νομο που ελεγε οτι ο μεταφραστης δικηγορος πρεπει να ειναι γνωστης της γλωσσας που μεταφραζει. Επισης το πτυχιο επρεπε να ειμαι επικυρωμενο απο τον προεδρο του δικηγορικου συλλογου του Δικηγορου που εκανε την μεταφραση
Οπότε ο φίλος μας ο Sailor απτην στιγμή π πήγε μεταφρασμένο πτυχίο αλλά χωρίς έγχρωμη σφραγίδα και τον δέχτηκαν.. Αν δεν τα μετρήσουν τα μόρια κ κάνει ένσταση θα δικαιωθεί διότι δν ητν δικό του λάθος και δεν τν ενημέρωσαν!! Ήταν λάθος του αξιωματικού που το δέχτηκε! Θα δούμε στα αποτελέσματα, υπομονή!
Ρε φιλαρακο μου μαλλον στο τμημα που το εκανες πετουσαν αετο... Εγω το πηγα στην αρχη ετσι οπως ειπες εσυ και μετα με πηραν τηλ να παω οπωσδηποτε καινουργια μεταφραση με σφραγιδα δικηγορου ο οποιος ΔΗΛΩΝΕ οτι ειναι γνωστης αγγλικης γλωσσας και επισης σφραγιδα απο τον προεδρο του δικηγορικου συλλογου.Asdorf έγραψε:Τι λες ρε φίλε που το λέει αυτό για πες μας; Έχεις υπογράψει υπεύθυνες δηλώσεις που λέει ότι για ότι έχεις καταθέσει ισχύει... Μήπως θα σου ζητήσουν και εγκύκλιο για ένα χαρτί των αγγλικών έλεος δλδ... Ας μου το ακυρώσουν και θα κάνω ένσταση...
100% ισχυουν αυτα που σου λεω.
Προσοχη! Αυτα που λεω ειναι μονο αμα ειναι η μεταφραση απο δικηγορο. Απο ενωσεις κτλ δεν νομιζω να χρειαζεται
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Asdorf έγραψε:Τι να σου πω εγώ προσωπικά αν μου το κόψουν θα κάνω ένσταση διότι ισχύει το χαρτί και ειδικά αν με αυτά που μου κόψουν μπαίνω ε. Φ
Ρε φιλαρακο μου μαλλον στο τμημα που το εκανες πετουσαν αετο... Εγω το πηγα στην αρχη ετσι οπως ειπες εσυ και μετα με πηραν τηλ να παω οπωσδηποτε καινουργια μεταφραση με σφραγιδα δικηγορου ο οποιος ΔΗΛΩΝΕ οτι ειναι γνωστης αγγλικης γλωσσας και επισης σφραγιδα απο τον προεδρο του δικηγορικου συλλογου.
100% ισχυουν αυτα που σου λεω.
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 48
Asdorf έγραψε:Τι λες ρε φίλε που το λέει αυτό για πες μας; Έχεις υπογράψει υπεύθυνες δηλώσεις που λέει ότι για ότι έχεις καταθέσει ισχύει... Μήπως θα σου ζητήσουν και εγκύκλιο για ένα χαρτί των αγγλικών έλεος δλδ... Ας μου το ακυρώσουν και θα κάνω ένσταση...markos91 έγραψε:Αυτο για τα αγγλικα ισχυει 100%.
Επρεπε οποσδηποτε να ειναι μεταφρασμενο απο δικηγορο ο οποιος δηλωνει οτι ειναι γνωστης αγγλικης γλωσσας και επισης οποσδηποτε σφραγηδα απο τον Προεδρο του δικηγορικου συλλογου στον οποιο ανηκει ο δικηγορος αλλιως το χαρτι ειναι ακυρο.
Αγορίνα το λέει μέσα στην προκήρυξη διάβασέ την.
Ολα καλά τ λες αλλ αυτό με τον πρόεδρο δεν ισχύει.. αρκεί να είναι πιστοποιημένος π δικηγόρος στο να επικυρώνει βάση τ νόμου 4194/2013markos91 έγραψε: Αυτο για τα αγγλικα ισχυει 100%.
Επρεπε οποσδηποτε να ειναι μεταφρασμενο απο δικηγορο ο οποιος δηλωνει οτι ειναι γνωστης αγγλικης γλωσσας και επισης οποσδηποτε σφραγηδα απο τον Προεδρο του δικηγορικου συλλογου στον οποιο ανηκει ο δικηγορος αλλιως το χαρτι ειναι ακυρο.
Λέει στην προκυρηξη η από δικηγόρο η η την πρεσβεία η το προξενείο της ξένης γλώσσας τώρα που το δες αυτό με το πρόεδρο του δικηγορικού μην λετε ανυπόστατα πραγματα
Dea pz έγραψε:Ολα καλά τ λες αλλ αυτό με τον πρόεδρο δεν ισχύει. Αρκεί να είναι πιστοποιημένος π δικηγόρος στο να επικυρώνει βάση τ νόμου 4194/2013markos91 έγραψε: Αυτο για τα αγγλικα ισχυει 100%.
Μπορει μπρο. Εμενα μου το ζητησαν παντως
Και εδω ο καινουργιος νομος
Μετά τη θέσπιση του Νέου Κώδικα Δικηγόρων (Ν.4194/2013 άρθρο 36 ΦΕΚ 208/27-09-2013/τ. Α'), οι μεταφράσεις Ξενόγλωσσων εγγράφων που γίνονται Από δικηγόρο Μετά την 27.09.2013 Γίνονται δεκτές εφόσον ο δικηγόρος Βεβαιώνει Ότι ο ίδιος Έχει επαρκή γνώση Της γλώσσας από και προς την οποία μετέφρασε.
Πολύ βιασύνη πολλά τα λάθη κ ειδικά από τους αξιωματικούς. αν κ δεν φταίνε αυτοί γι'αυτό σου βγάζουν να διαβάσεις κ τόσα για να είναι εις γνώσης σου αυτά που πρέπει να έχεις κ να καταθέσεις..
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 32
Ετσι ειναι!!!Η ενσταση ειναι για διορθωση μοριων σε περιπτωση λαθους τους.
Αμα δεν εχεις δωσει το σωστο χαρτι (μεταφρασμενο με σφραγιδες) τοτε ειναι ακυρο...
Αμα δεν εχεις δωσει το σωστο χαρτι (μεταφρασμενο με σφραγιδες) τοτε ειναι ακυρο...
Markos μα το ανεβάζεις και το λέει καθαρα αν ο δικηγορος το έγραφε είσαι κομπλέ τι κες για τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου ούτε καν
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Παίδες στην προκήρυξη στο ΙV. ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
μεταξύ άλλων για τις υποχρεώσεις του αξιωματικού που έχει ορισθεί αναφέρει:
Ελέγχει τα στοιχεία που ανέγραψαν οι υποψήφιοι/ες στην αίτησή τους,μεριμνά για την ορθή συμπλήρωση αυτών, καθώς και την ακρίβεια,πληρότητακαι εγκυρότητατων δικαιολογητικών που θα προσκομίσουν.
οπότε ας βρούν το λάθος στον αξιωματικό
μεταξύ άλλων για τις υποχρεώσεις του αξιωματικού που έχει ορισθεί αναφέρει:
Ελέγχει τα στοιχεία που ανέγραψαν οι υποψήφιοι/ες στην αίτησή τους,μεριμνά για την ορθή συμπλήρωση αυτών, καθώς και την ακρίβεια,πληρότητακαι εγκυρότητατων δικαιολογητικών που θα προσκομίσουν.
οπότε ας βρούν το λάθος στον αξιωματικό
Απορώ με κάποιους ρε παιδιά όπως ο markos ανεβάζει κάτι ξεκάθαρο και λέει κάτι διαφορετικό ελπιζω να το κάνει επίτηδες αλλιώς υπάρχει θεμα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Εμένα το έκανε η δικιά μου που είναι δικηγόρος και μου είπε να το ξανά σφραγίσει. Και ρωτάμε στο τμήμα τον αξιωματικό αν θέλει πρόσφατη μετάφραση και μπλε σφραγίδα και τσα τιστηκε κιόλας γτ νόμιζε ότι του την είπαμε. Το πήρε κανονικά σε φωτοτυπία όπως ήταν τελικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες