Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Ρε παιδιά μην λετε ανυπόστατα πράγματα εκτός από τον δικηγορικό σύλλογο απλά αν έλεγε ο δικηγορος πως έχω γνώση της αγγλικής και επίσης έγραφε πως ειδε το γνήσιο είσαι καλούμενος το λέει καθαρα δεν χρειαζόταν τπτα από τον δικηγορικό σύλλογο το διάβασμα 5 φορες και ρωτήσω κιολας μην λετε ότι να ναι
Sailor εσύ ξέρεις έχεις δώσει το λοουερ και στο δέχτηκαν χωρίς να σου πουν κάτι, οπότε οτν βγουν οι πίνακες και δεν στο έχουν μετρήσει θα κάνεις ένσταση και θα πεις ότι το έχεις παραδώσει! Λογικά θα σ πουν ότι δν ητν σφραγισμένο κτλπα κ δεν ξέρω αν εκεί μετά μπορείς να κάνεις κάτι έτσι ώστε να διεκδικήσεις τα μόρια σου!! Πλάκα πλάκα στις ενστάσεις τι γίνεται; οκ ξέρω αν έχω βάλει δόκιμος κ δεν μ το μέτρησαν από λάθος, εν τέλει μ το βάζουν! Αλλά στην περίπτωση του φίλου μας εδώ; θα του πουν στείλε μας καινούργιο με σφραγίδα;
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 48
Στην Β πας όταν έχεις στάνταρ μορια κι εγώ έχω τα ίδια μορια με απολυτήριο και πτυχίο και είμαι από επαλ, ποιος ο λόγος να πάω στην Β ας πούμε;Δ. ΕΔ έγραψε: Τα πτυχία επαλ π ανέφερε κάποιος πάνε στην Β κατηγορία και μόνο! Τα απολυτήρια επαλ πάνε στην Α κατηγορία και αυτό γινόταν και το 2011! Το μόνο που ακούγεται είναι ότι πολύ με απολυτήρια επαλ κάνανε στην Α και όχι στην Β.. Αλλά μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα κ αυτό!! Δεν σχολιάζουν πολλοί απτην β οπότε θα δούμε μόλις βγουν τα αποτελέσματα εν τέλει τι παίζει στην Β κατηγορια
Markos δύσκολα να μην γεμίσουν από β για να πάρουν από α θα πρέπει δλδη να έχουν κάνει αιτήσεις 299ατομα μόνο στην Β!
Πολύ καλά σκέφτηκες φίλε! Εγώ έχω πιο μεγάλο πτυχίο οπότε δήλωσα β
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Ξανθό εγώ πήγα το χαρτί από ελληνοαμερινικη πρεσβεία που έγραφε ότι είναι νόμιμο για κάθε χρήση και μου είπε ότι ήθελε μεταφρασμένο το πτυχίο και να το σφραγίσει δικηγόρος και να λέει οτι είναι γνώστης της αγγλικής γλώσσας. μου κράτησαν ανοιχτό το φάκελο πήγα έσκασα 30 γύρισα και το έβαλα μαζί με αυτό της ελληνοαμερικανικής που έχει και την σφραγίδα την γυαλιστερήXanthos έγραψε:Sailor λογικά δσννθα στο μετρήσουν.. αν περίμενες ο αξιωματικός που σου πήρε τα χαρτιά να στο έλεγε ενώ το κεφάλι του είναι κουρκουτι από τόση χαρτουρα κ άτομα κ κύριος δεν ποιον θα πέσεις.. Είναι άλλοι στα τέτοια τους κ άλλοι που είναι τυπικοί κ τα κοιτάν..
Δ. ΕΔ έγραψε:Markos δύσκολα να μην γεμίσουν από β για να πάρουν από α θα πρέπει δλδη να έχουν κάνει αιτήσεις 299ατομα μόνο στην Β!
Ναι αλλα εμεις πρεπει να ευχομαστε να μην γεμισει για να παρουν περισσοτερα παιδια απο Α και επισης η βαση να ειναι οσο πιο χαμηλη γινεται για να περασουν ολα τα παιδια απο εδω μεσα

από όσο ξέρω όχι δεν θα γίνει το τελευταίο που είπες. Λογικά οι ενστάσεις ειναι για λάθη του ίδιου του συστήματος και όχι για λάθη των υποψηφίων εφόσων το διευκρινίζει η προκήρυξη.Δ. ΕΔ έγραψε:Sailor εσύ ξέρεις έχεις δώσει το λοουερ και στο δέχτηκαν χωρίς να σου πουν κάτι, οπότε οτν βγουν οι πίνακες και δεν στο έχουν μετρήσει θα κάνεις ένσταση και θα πεις ότι το έχεις παραδώσει! Λογικά θα σ πουν ότι δν ητν σφραγισμένο κτλπα κ δεν ξέρω αν εκεί μετά μπορείς να κάνεις κάτι έτσι ώστε να διεκδικήσεις τα μόρια σου!! Πλάκα πλάκα στις ενστάσεις τι γίνεται; οκ ξέρω αν έχω βάλει δόκιμος κ δεν μ το μέτρησαν από λάθος, εν τέλει μ το βάζουν! Αλλά στην περίπτωση του φίλου μας εδώ; θα του πουν στείλε μας καινούργιο με σφραγίδα;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Δ. ΕΔ έγραψε:Sailor εσύ ξέρεις έχεις δώσει το λοουερ και στο δέχτηκαν χωρίς να σου πουν κάτι, οπότε οτν βγουν οι πίνακες και δεν στο έχουν μετρήσει θα κάνεις ένσταση και θα πεις ότι το έχεις παραδώσει! Λογικά θα σ πουν ότι δν ητν σφραγισμένο κτλπα κ δεν ξέρω αν εκεί μετά μπορείς να κάνεις κάτι έτσι ώστε να διεκδικήσεις τα μόρια σου! Πλάκα πλάκα στις ενστάσεις τι γίνεται; Οκ ξέρω αν έχω βάλει δόκιμος κ δεν μ το μέτρησαν από λάθος, εν τέλει μ το βάζουν! Αλλά στην περίπτωση του φίλου μας εδώ; Θα του πουν στείλε μας καινούργιο με σφραγίδα;
Θα έπρεπε να μας πάρουν τηλ, όπως έχουν πάρει άλλους για δηπλώματα κτλπ και να μας πουν να πάμε το πρωτότυπα.
Απο εκεί και πέρα κάνεις μια ένσταση και λες ότι ο αξιωματικός δέχτηκε το αντίγραφο και τέλος. Και αν θέλουν τους πάμε και το πρωτότυπο
Δεν παίζει να μη γεμίσει η β.. Όσο αφορά την ένσταση νομίζω διορθώνεται από δικό τους λάθος.. αν είναι από δικό σου νομίζω πως όχι.. γι'αυτό βγάζουν άλλωστε όλα να τα διαβάζει ο κόσμος κ να πάει αυτά που πρέπει.. Ο αξιωματικός πολύ που το ενδιαφέρει.. ασ με διορθώσει κάποιος εάν κάνω λάθος με τις ενστάσεις
Ο. Π. Κ. Ε
Αυτο για τα αγγλικα ισχυει 100%.
Επρεπε οποσδηποτε να ειναι μεταφρασμενο απο δικηγορο ο οποιος δηλωνει οτι ειναι γνωστης αγγλικης γλωσσας και επισης οποσδηποτε σφραγηδα απο τον Προεδρο του δικηγορικου συλλογου στον οποιο ανηκει ο δικηγορος αλλιως το χαρτι ειναι ακυρο.
Επρεπε οποσδηποτε να ειναι μεταφρασμενο απο δικηγορο ο οποιος δηλωνει οτι ειναι γνωστης αγγλικης γλωσσας και επισης οποσδηποτε σφραγηδα απο τον Προεδρο του δικηγορικου συλλογου στον οποιο ανηκει ο δικηγορος αλλιως το χαρτι ειναι ακυρο.
- Asdorf
ΣωστάXanthos έγραψε:Δεν παίζει να μη γεμίσει η β.. Όσο αφορά την ένσταση νομίζω διορθώνεται από δικό τους λάθος.. αν είναι από δικό σου νομίζω πως όχι.. γι'αυτό βγάζουν άλλωστε όλα να τα διαβάζει ο κόσμος κ να πάει αυτά που πρέπει.. Ο αξιωματικός πολύ που το ενδιαφέρει.. ασ με διορθώσει κάποιος εάν κάνω λάθος με τις ενστάσεις
Αυτό νομίζω και εγώ φίλε μου Ξανθε. Έχουμε κάτι νεότερο;Xanthos έγραψε:Δεν παίζει να μη γεμίσει η β.. Όσο αφορά την ένσταση νομίζω διορθώνεται από δικό τους λάθος.. αν είναι από δικό σου νομίζω πως όχι.. γι'αυτό βγάζουν άλλωστε όλα να τα διαβάζει ο κόσμος κ να πάει αυτά που πρέπει.. Ο αξιωματικός πολύ που το ενδιαφέρει.. ασ με διορθώσει κάποιος εάν κάνω λάθος με τις ενστάσεις
Δεν λέει πουθενά πρωτότυπη σφραγίδα απλά υ φωτό αντίγραφο να είναι επικυρωμένο από τον δικηγόρο κ στην μετάφραση ν λέει ότι έχει πλήρη γνώση κ των δυο γλωσσών.. κ πάνω στην επικύρωση να λέει ακριβές αντίγραφο από το πρωτότυπο π μ υποδείχθηκε στις τάδε τ μήνα... αν εσυ πήρες το πρωτότυπο χαρτί κ κατέθεσες η πήρες κ τ εκτυπώσες από το εμαιλ σ δεν έχει σημασία αρκεί να γράφει μέσα τ συγκεκριμένα.. δες κ την προκ αναλυτικάTITO έγραψε:το ότι έγιναν η μάλλον έκαναν λάθη στα χαρτιά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει κάποιος ένσταση για να τα διορθώσει. Με λάθος χαρτιά λογικά κοβεσε από την διαδικασία. Κάνω λάθος?Γιάννης έγραψε:Έχουν γίνει λάθη στις αιτήσεις... Οπότε θα καθυστερήσει, λόγω ενστάσεων.Μιας και τελείωσε η υποβολή των αιτήσεων έγιναν κάποια λάθη και θα μειωθούν τα μόρια σε κάποιους-ες:
1ον πιστοποιητικό γλωσσομάθειας (π. Χ Αγγλικά) έπρεπε να είναι φωτοαντίγραφο αλλά με πρωτότυπη σφραγίδα-υπογραφή δικηγόρου (και όχι έγχρωμη φωτοτυπία αυτού), το αναγράφει στην προκήρυξη.
2ον όσοι καταθέσατε υπεύθυνη δήλωση και βεβαίωση για να στείλετε τα διπλώματα αργότερα, πιέστε στο Υπουργείο Μεταφορών να σας τα στείλουν άμεσα. Διότι, έχετε διορία μέχρι τη Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη.
- Asdorf
Τι λες ρε φίλε που το λέει αυτό για πες μας; Έχεις υπογράψει υπεύθυνες δηλώσεις που λέει ότι για ότι έχεις καταθέσει ισχύει... μήπως θα σου ζητήσουν και εγκύκλιο για ένα χαρτί των αγγλικών έλεος δλδ... ας μου το ακυρώσουν και θα κάνω ένσταση...markos91 έγραψε:Αυτο για τα αγγλικα ισχυει 100%.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες