Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Xanthos έγραψε:Όσο για τα σπίτια που λέτε μερικοί όντος είναι τσιμπήμενα κ θέλει ψάξιμο να βρεις καλό. Ειδικά όταν μαθαίνεις το που θα πας κ θα πας να ψάξεις τελευταία στιγμή. Μην σας απασχολεί το σπίτι διότι θα βρείτε είτε καλό είτε στάνη. Υπάρχουν βέβαια κ τα ξενοδοχεία που αν τους κλείσεις συμφωνία 1 μήνα κάνουν τιμές κ τιμές σπιτιού ενοικίου. Εκτός αυτού γι'αυτό έχω ξαναμιλήσει για αποταμίευση για τι για να βρεις σπίτι δεν είναι μόνο το σπίτι. Είναι κ ότι άλλο περιέχει ένα σπίτι μέσα για όσους γνωρίζουν! Εκτός αυτού θα το πω ξανά. Μην σας φοβίζει ότι δεν θα βρείτε σπίτι αλλά ο χρόνος που θα έχετε για να το βρείτε!

Φίλε ρίσκο τα σπίτια και δεν ξέρεις που θα τοποθετηθείς, ψάξτε για περιοχές κοντά στην ΓΑΔΑ, πχ πίσω από τον Άρειο Πάγο. Σχετικά κοντά το μετρό των Αμπελοκήπων και σίγουρα θα πετύχετε πολλούς ένστολους Εικόνα Μην περιμένετε σπιταρώνες αλλά εντάξει δυστυχώς σε αυτή τη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας!

Commando Squadron B
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Commando Squadron B »

Μπαίνει ο καθένας εδώ μέσα και γράφει ότι του καπνίσει να πούμε. Σεβαστείτε το άγχος των παιδιών που είτε έχουν πολλά είτε λίγα μόρια περιμένουν πως και πως. Ρε ΙΜΑΚ τι πτυχίο επαλ λες σε α κατηγορία να πούμε. Δεν ξέρεις να διαβάζεις την προκυρηξη κάνεις και προβλέψεις από πάνω. Τι σας γίνεται δεν ξερετε μερικοί.

Λοιπόν φιλαράκι απολυτήριο επαλ α κατηγορία. Το οποίο συνέβαινε και το 2011.

Και πτυχίο επαλ β κατηγορία.

Έλεος δηλαδή. Γράψτε τις απορίες σας και ότι νέο έχει ο καθένας και αφήστε τα υπόλοιπα.

Geox

Δημοσίευση από Geox »

Γεια σας ρε παλικάρια , εύχομαι αρχικά καλή επιτυχεια δεν όλους πραγματικά !! Έχω 2450 στην α ειλικρινά πιστεύεται πως θα είμαι εντός ;
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TITO »

Γιάννης έγραψε:Έχουν γίνει λάθη στις αιτήσεις... Οπότε θα καθυστερήσει, λόγω ενστάσεων.Μιας και τελείωσε η υποβολή των αιτήσεων έγιναν κάποια λάθη και θα μειωθούν τα μόρια σε κάποιους-ες:

1ον πιστοποιητικό γλωσσομάθειας (π. Χ Αγγλικά) έπρεπε να είναι φωτοαντίγραφο αλλά με πρωτότυπη σφραγίδα-υπογραφή δικηγόρου (και όχι έγχρωμη φωτοτυπία αυτού), το αναγράφει στην προκήρυξη.

2ον όσοι καταθέσατε υπεύθυνη δήλωση και βεβαίωση για να στείλετε τα διπλώματα αργότερα, πιέστε στο Υπουργείο Μεταφορών να σας τα στείλουν άμεσα. Διότι, έχετε διορία μέχρι τη Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη.

το ότι έγιναν η μάλλον έκαναν λάθη στα χαρτιά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει κάποιος ένσταση για να τα διορθώσει. Με λάθος χαρτιά λογικά κοβεσε από την διαδικασία. Κάνω λάθος?
Άβαταρ μέλους
Nickthegreek7 7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Nickthegreek7 7 »

Ρε έλεος με τα βύσματα.. θείο υπουργό έχω. και ναι δοκίμασα... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.. πόσες φορές πρέπει να το πούμε για να το καταλάβετε κάποιο.. ΕΛΕΟΣ
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Με λάθος χαρτιά δεν κοβεσαι από την διαδικασία απλά αν πας κάτι λάθος όπως πχ τα αγγλικά δεν θα στα μετρήσουν.. ένσταση κάνεις όταν πας κάτι κομπλέ κ απλά δεν στο έχουν μετρήσει πχ ειδικές δυνάμεις ενώ έχεις τελειώσει. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Nickthegreek7 7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Nickthegreek7 7 »

Μη τρώτε παπά περί βυσματος.. ο άλλος μου λέει μίλησα με τον τάδε υπουργό και λέει θα με βάλει.. που να ήξερε ότι είναι θείος μου. Παπατζιλικια πουλάνε όλοι..
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ερώτηση τώρα. Τελικά αυτό που είπα το Σάββατο περί διπλώματος ισχύει; κάτι είδα παραπάνω για λάθη που διορθώνουν κ περιέχει κ τα διπλώματα με τις βεβαιώσεις ισχύει; πήραν κανένα τηλ να το πάει η οτιδήποτε?

Ο. Π. Κ. Ε
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Xanthos έγραψε:Το να γνωρίζεις έναν πολιτικό κ 10 άτομα τα οποία να να έχουν ένα κύρος στο λόγο τους είτε είναι βουλευτής είτε υπουργός είτε στρατηγός είτε οτιδήποτε είναι καλό για εσένα κ καλό θα πάρεις αν το χρειαστείς πχ για ένα συγγενή σου στο στρατό είτε για ένα φιλο.. το να βάλεις βύσμα κ να μην έχεις τα κακαλα κ την αξία σου με αυτά που έχεις κ με αυτά να παλέψεις κ να φας μια θέση εργασίας πχ αστυνομίας με ξενα κακαλα το θεωρώ άνανδρω κ ξευτίλα.. Δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου αυτό κ ούτε προκειτε ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου.. παλεύω κ πορεύομαι μ ότι έχω.. αλλά όχι να ρίξω άλλον για εμένα.. Δεν κοίταξα ποτέ το εγώ.. αλλά το εμείς!! Ίσως άλλοι το χαρακτηρίσουν άσχημο αυτό που βλέπουν τώρα κ θα λένε καλά εγώ την πάρτυ μου θα κοιτάξω. ε γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. πως θα έχω εγώ κ δεν θα έχεις εσύ. κ αν δε το αλλάξουμε εμείς αυτό θα πάει από γενιά σε γενιά.. από τους παππούδες στους πατεράδες μας από αυτούς σε εμάς κ από εμάς στα παιδιά μας! Η τιμιότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.. ψιλά το κεφάλι με ότι έχουμε όλοι μάγκες!! Όλα καλά θα πάνε

Ωραίος ρε!! Και εγώ μαζί σου! Όταν τα λέω με κοροϊδεύουν γιατί το κάνουν όλοι και δεν είναι τίποτα... το να "τρως" σε καποιον αλλο τη θεση δε το λες και τίποτα, όπως δε θα μου άρεσε να το κανουν σε εμένα έτσι και εγώ δε θέλω στους άλλους!

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Και η ερωτηση ειναι εξωτερικος φρουρός στις φυλακές με μόνιμη θέση συγκεκριμενα καθήκοντα χωρίς μεταθέσεις η ειδικος φρουρός με Αθήνα κινδυνο και τα ίδια λεφτά με τους φρουρους φυλακών ;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Από θέμα επικινδυνότητας κ σκατου εννοείτε εξωτερικός εφ.. Τώρα ανάλογα τα γούστα του κάθε ένα!
Ο. Π. Κ. Ε
Commando Squadron B
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ρε Γιάννη αυτό που λες ότι θέλει έγχρωμη σφραγίδα από δικηγόρο στην κατάθεση του πτυχίου αγγλικών που το είδες; Μπορείς να το κάνεις επικόλληση από την προκυρηξη σε παρακαλώ; Και πόσοι από εδώ μέσα κατέθεσαν αγγλικά με έγχρωμη σφραγίδα;

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Commando μια ερώτηση χθες σε ένα ποστ αναφέρθηκε στο όνομα μου που λέγαμε για τον γουολβερ κ κάτι ανέφερες για τα μόρια.. είπα ποτέ εγώ για μόρια 2600 βάση;
Ο. Π. Κ. Ε
Commando Squadron B
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Όχι αδερφέ. Ίσα ίσα έγραψα ότι όταν έλεγαν για βάση 2600 με 2700 τότε έγραψα το πρώτο μνμ και είπα την άποψη μου. Στην οποία μετά ήρθε ο lamdar προχθές να πει ότι μέχρι στιγμής πάνω από 2500 είναι καμιά 500ρα άτομα. Όπως εσύ συμεριστηκες και εσύ με τα μόρια του γουλβερ για 400 με 500 θέση. Με λίγα λόγια για να μην μπερδευομαστε συμφώνησα με εσάς. Πες μου λίγο τώρα για τα αγγλικά τι παίζει; φώτο αντίγραφο από το γνήσιο που είχε την μετάφραση επάνω κατέθεσα. Αντε γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα..

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δυστυχώς θα σε απογοητεύσω με τα αγγλικά γιατί δεν έχω ιδέα. δεν πρόλαβα να πάρω το πτυχίο οπότε δεν ξέρω κ τι έκαναν τα παιδιά.. αν δεν κάνω λάθος φωτοαντιγραφω με την μετάφραση ήθελε αν δεν κάνω λάθος φυσικά!!
Ο. Π. Κ. Ε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες