Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Ρε παιδιά κάποιοι δεν ξέρετε τα βασικά σας παρακαλώ σταματήστε...600 σελίδες οι 400 είναι άχρηστες...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 32
Επιλαχοντες ειναι φιλε μου ----> οι επιλαχοντες ----> των επιλαχοντων
----> ο επιλαχων
Φιλικα και καλη μας επιτυχια βαση στα 2200 ισως και λιγο παρακατω
----> ο επιλαχων
Φιλικα και καλη μας επιτυχια βαση στα 2200 ισως και λιγο παρακατω
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Ρε παιδιά δηλαδή αν είναι δυνατόν όσοι λέτε βάση από 2.200 δεν λέω εμένα με βολεύει αυτή η θεωρία γιατί με βάση αυτή μπαίνω με τα μπούνια με 2.410... Αλλά όλοι εσείς που λέτε βάση από 2.200 που τα στηρίζεται ρε παιδιά αυτή την βάση; Πατάτε καθόλου στην πραγματικότητα;
2200 μπορει να φτασει μονο μετα τα κοψιματα. Η αρχικη βαση θα ειναι παραπανω!
Mathiou1995 έγραψε:Ρε παιδιά δηλαδή αν είναι δυνατόν όσοι λέτε βάση από 2.200 δεν λέω εμένα με βολεύει αυτή η θεωρία γιατί με βάση αυτή μπαίνω με τα μπούνια με 2.410... Αλλά όλοι εσείς που λέτε βάση από 2.200 που τα στηρίζεται ρε παιδιά αυτή την βάση; Πατάτε καθόλου στην πραγματικότητα;
Κανε μια αναδρομη στις προηγουμενες σελιδες και θα καταλαβεις. Δεν θα λεμε τα ιδια καθε φορα. Εκτιμησεις κανουμε εδω με αυτα που βλεπουμε και ακουμε. Κανεις δεν ξερει τιποτα οσες μπαρουφες και να σας λενε για μεσο. Δικη μου εκτιμηση η βαση θα ειναι 2100 με 2300
-
- Posts in topic: 251
Ξανα μανα με τη βαση
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 32
Εγω το στηριζω σε στατιστικη αναλυση λογω σπουδων και επαγγελματος το εχω αναλυσει σε προηγουμενες σελιδες τεκμηριωμενα. Βεβαια ειναι στατιστικη αναλυση και δεν δειχνει το ακριβες νουμερο αλλα την ταση που εχουν τα μορια για πτωτικη πορεια
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Ωραίος... Έχεις απόλυτο δίκιο...2.150... τελικό... αν πέσω και 50 μορια έξω μη με παρεξηγήσετε.. Σ αυτά τα μόρια υπάρχει συσσώρευση...iceman2 έγραψε:Εγω το στηριζω σε στατιστικη αναλυση λογω σπουδων και επαγγελματος το εχω αναλυσει σε προηγουμενες σελιδες τεκμηριωμενα. Βεβαια ειναι στατιστικη αναλυση και δεν δειχνει το ακριβες νουμερο αλλα την ταση που εχουν τα μορια για πτωτικη πορεια
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-eidikoi-froyroi-apotelesmata-expres-apokleistiko?fbclid=IwAR06mdzjaS-DGEYYLI1OCE0Jf6Pi9DE7xJPMYcpcLu2clBUfDu-l6LpnE74
Anastasios123 έγραψε:Ωραίος... Έχεις απόλυτο δίκιο...2.150... Τελικό... Αν πέσω και 50 μορια έξω μη με παρεξηγήσετε. Σ αυτά τα μόρια υπάρχει συσσώρευση...iceman2 έγραψε:Εγω το στηριζω σε στατιστικη αναλυση λογω σπουδων και επαγγελματος το εχω αναλυσει σε προηγουμενες σελιδες τεκμηριωμενα. Βεβαια ειναι στατιστικη αναλυση και δεν δειχνει το ακριβες νουμερο αλλα την ταση που εχουν τα μορια για πτωτικη πορεια
Και εγω εκει εκτιμαω.+-50 με 100
Ποτε προλαβαν και εγιναν 15000 αιτησεις?! Wolver λες να τα βγαλουν απο δευτερα τα αποτελεσματα?
-
- Posts in topic: 251
αν στην καλυτερη βγουνε οι προσορινοι 9 μετα σηγουρα θελει 15 μερες 10 ενστασης αλλη μια ευδομαδα για καρτελα γιατρους αρα πολη δυσκολο να μπουν μεσα αρχες οκτομβρηwolver έγραψε: https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-eidikoi-froyroi-apotelesmata-expres-apokleistiko?fbclid=IwAR06mdzjaS-DGEYYLI1OCE0Jf6Pi9DE7xJPMYcpcLu2clBUfDu-l6LpnE74
Το αρθρο τουλαχιστον αυτο γραφει, πως την επομενη εβδομαδα θα ανακοινωθουν. Δεν μου ακουγεται περιεργο. Εαν σκεφτεις οτι 7 οκτωβριου θα ξεκινησει η σχολη! Οποτε ναι, πιστευω μεσα στην αλλη εβδομαδα θα εχουμε τους πινακες !
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Προσωπικα δε το εμπιστευομαι το workenter!
Kirios έγραψε:αν στην καλυτερη βγουνε οι προσορινοι 9 μετα σηγουρα θελει 15 μερες 10 ενστασης αλλη μια ευδομαδα για καρτελα γιατρους αρα πολη δυσκολο να μπουν μεσα αρχες οκτομβρηwolver έγραψε: https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-eidikoi-froyroi-apotelesmata-expres-apokleistiko?fbclid=IwAR06mdzjaS-DGEYYLI1OCE0Jf6Pi9DE7xJPMYcpcLu2clBUfDu-l6LpnE74
Ενα παιδι πριν λιγες σελιδες βρηκε μια προσφορα απο catering για τις σχολες Αστυνομιας που θα φιλοξενηθουν οι ΕΦ και ειχε σαν πρωτο γευμα εαν θυμαμαι καλα 7 η 10 Οκτωμβριου. Οποτε τοτε θα ειναι και οι μερες πιθανον
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες