Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο, με 2480 μορια είμαι καλά; Πιστεύετε ;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Το φίλο μου και συνομήλικοι LIO, αν έχεις ακουστά, αν και έδωσε εξετάσεις μαζί μας 2 φορές στην Αστυνομια , δεν τον πήραν... Σήμερα με 8 Ntan, έχει Σχολή εδώ... Τι αδικίες...Θανος2468 έγραψε:Μετά από αγωνα *
Ε ότι θέλει ας γίνει αν μπούμε καλώς αν δεν μπούμε το. ιδιο συνεχίζουμε την ζωης μας
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
pantzos4 έγραψε:Σιγά μην θέλει και το ε9 ε1 να έχεις μαζιFENDIMASTER έγραψε:Μάγκες ενα παλικάρι απο ΔΙΑΣ μου είπε το εξής:Εαν θες να φοράς ρόλεξ η τετοιου τύπου ρολόγια εν ώρα υπηρεσίας θα πρέπει να έχεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά πάνω σου ισχυεί κάτι τετοιο;
Αυτο που λες ισχυει οταν πας να μεταπουλησεις καποιο αντικειμενο μεγαλης αξιας..
Πχ κοσμηματα, ακριβα ρολογια κτλ..
Κανονικα πρεπει να εχεις και τα χαρτια που αποδεικνυουν την αγορα τους και δηλωνουν οτι εισαι ο νομιμος κατοχος..
Οτας πας να πουλησεις κατι μεγαλης αξιας και δεν εχεις τα χαρτια αυτου, δεν το δεχονται (οι σοβαροι ανθρωποι και επιχειρησεις) γτ συνηθως ειναι κλεμμένα..
Ασχετο μεν, αλλα προς πληροφορηση..
Αντε να τελειωσει να μπουμε, να κανουμε το ονειρο μας..
- Pezonauths 575
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
Καλησπέρα παιδιά καλά αποτελέσματα να έχουμε να ρωτήσω κάτι πολύ νωρίς δεν θα γίνουν όλα δηλαδή 1 Οκτωβρίου σχολή.. αθλήματα; Ψυχοτεχνικα; Και κάτι άλλο 9 Σεπτεμβρίου θα βγουν τα προσωρινά ο ονόματα ισχύει κάτι τέτοιο;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Αν το φοράς αναφέρει, Όχι... Αν το πουλάς...Storm έγραψε:Αυτο που λες ισχυει οταν πας να μεταπουλησεις καποιο αντικειμενο μεγαλης αξιας.Πχ κοσμηματα, ακριβα ρολογια κτλ.
Κανονικα πρεπει να εχεις και τα χαρτια που αποδεικνυουν την αγορα τους και δηλωνουν οτι εισαι ο νομιμος κατοχος.
Οτας πας να πουλησεις κατι μεγαλης αξιας και δεν εχεις τα χαρτια αυτου, δεν το δεχονται (οι σοβαροι ανθρωποι και επιχειρησεις) γτ συνηθως ειναι κλεμμένα.
Ασχετο μεν, αλλα προς πληροφορηση.
Αντε να τελειωσει να μπουμε, να κανουμε το ονειρο μας.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Η αγωνία κορυφώνεται.
Περιμένω να ξημερώσει πως και πως να μας πει καποιος, κανά ευχάριστο νέο.
Περιμένω να ξημερώσει πως και πως να μας πει καποιος, κανά ευχάριστο νέο.
Για β κατηγορία γνωρίζουμε τίποτα για την βάση; το 11 ητν κοντά στα 2600.. με2450 θα είμαι μέσα η φόλα; αν παίζουν τα όσα λέγονται πιο πολύ για Α γράφετε!
- Λοκ200
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 18
Όταν μίλαγαν όλοι για 50,000 έως 80,000 αιτήσεις στην σελίδα 449 έχω γράψει το νούμερο. Είπα να μην ξαναγράψω εδώ, επειδή μερικοί Είναι είρωνες, Βλέπω όμως αρκετή αγωνία από παιδιά που θέλουν πραγματικά να μπουν στο σώμα, και θέλω να τους πω κάτι αισιόδοξο. Το 2020 θα ξαναπάρει 1000 Άτομα ΕΦ, και θα λείπουν τα πολλά μόρια.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 21
Λοκ200 έγραψε:Όταν μίλαγαν όλοι για 50,000 έως 80,000 αιτήσεις στην σελίδα 449 έχω γράψει το νούμερο. Είπα να μην ξαναγράψω εδώ, επειδή μερικοί Είναι είρωνες, Βλέπω όμως αρκετή αγωνία από παιδιά που θέλουν πραγματικά να μπουν στο σώμα, και θέλω να τους πω κάτι αισιόδοξο. Το 2020 θα ξαναπάρει 1000 Άτομα ΕΦ, και θα λείπουν τα πολλά μόρια.
Αυτό πως το ξέρεις και που το στηρίζεις;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Φίλε ισχύει κάτι τέτοιο; Τους 250 εξωτερικούς φρουρούς που αναφέρονται τελευταία πάμε για του χρόνου; Γνωρίζει κανείς κάτι;
- Pezonauths 575
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
Καλησπέρα παιδιά καλά αποτελέσματα να έχουμε να ρωτήσω κάτι πολύ νωρίς δεν θα γίνουν όλα δηλαδή 1 Οκτωβρίου σχολή.. αθλήματα; Ψυχοτεχνικα; Και κάτι άλλο 9 Σεπτεμβρίου θα βγουν τα προσωρινά ο ονόματα ισχύει κάτι τέτοιο;
- Chris Δ´ΜΚ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Τι θελεις ακριβώς να μαθεις ;
- Λοκ200
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 18
Κάτι ξέρω και εγώ. Η πληροφορία που δίνω είναι για προκήρυξη που ΘΑ εκδοθεί, απευθύνομε στα παιδιά με όχι πολλά μόρια που θέλουν να υπηρετήσουν γιατί γουστάρουν.
- Chris Δ´ΜΚ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
τι θελεις να μαθεις για την Β αν γνωρίζω κάτι να σου πωSidir10 έγραψε: Καλησπέρα σε όλους... για την Β ρε παιδιά δε μιλάει κανείς, Όλοι στην Α είστε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης