Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Anastasios123 »

FENDIMASTER έγραψε:Μάγκες ενα παλικάρι απο ΔΙΑΣ μου είπε το εξής:Εαν θες να φοράς ρόλεξ η τετοιου τύπου ρολόγια εν ώρα υπηρεσίας θα πρέπει να έχεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά πάνω σου ισχυεί κάτι τετοιο;

Πλάκα είναι ρε παιδια... Κανένας δεν σου κουνιέται από τους συναδέλφους.. Είστε όλοι μαζί μια γροθιά.. Καμμία σχέση με το Στρατό που διατάζει ο ένας τον άλλο...
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Αναστάσιος κ9 εχω ενοιτε οδηγαω απο μικρο παιδι τωρα οτι θέλουν ας μας βάλουν στην τύχη πανε αυτα Ε; Ότι και να δηλώσεις?
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Το 60% μη πω και παραπανω και με πουν κακο μετα, ειδε τη προκηρυξη απο καποια εφημεριδα / T.V / site Και απλα εβαλε το τζινακι του, τη μπλουζιτσα του κι εφυγε για το τμημα να κανει την αιτηση κι απο κει να παει να πιει μοχιτο στη παραλια. Μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι τα ατομα (βλεπε εδω μεσα) που ανοιξαν τη προκηρυξη, κατεβασαν το pdf και τη διαβασαν ξανα και ξανα και ξανα, μαζεψανε τα χαρτια τους (σωστα γιατι κι εδω ειναι ενα αλλο μεγαλο σημαντικο θεμα που θα κοπουν πολοι) και πηγαν να κανουν την αιτηση τους. Λιγα ειναι τα ατομα που πανε καθε μερα και τρεχουν ξανα κι ξανα για να πιασουν τα ορια τους. Λιγα ειναι τα ατομα που τρωνε υγιεινα αυτες τις μερες για να χασουν το 1 κιλο που θελουν ή ακομα για να βοηθησει στον μεταβολισμο τους στην προπονηση τους. Οπως ειπα και πριν ΟΛΟΙ φετος εχουν ελπιδες.

Υ. Γ - Να πω ομως και ενα μεγαλο ευχαριστω γι αυτα τα διαμαντια μας, που εχουν κοπει και δεν το ξερουν και στη θεση τους θα μπουν αξιολογοι ανθρωποι που θα προσφερουν με τη καρδια τους στον πολιτη.

εσείς που μάθατε για την προκήρυξη σας το είπε κανένα πουλάκι;

και με τι πήγατε στο τμήμα με κελεμπία;

αντε με τις ειρωνείες και τις κακίες

θα βλέπετε κουκουναρια και θα νομίζετε ότι είναι μολοτοφ

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από pantzos4 »

Θάνο να το θυμάσαι.. Δεν θέλει υπερβάλων ζήλο. Πρώτα από όλα τον εαυτό σου κ τον συναδέλφων... τα νόμιμα απλά. Και άλλο Δίας άλλο υμετ κάθε υπηρεσία έχει τα δικά της άλλο αστυνόμευση άλλο καταστολή. Όμως οι νόμοι είναι ίδιοι για όλους και για εσένα και για τον απλό πολίτη.. Απλά χτυπά ξηλο εσύ πλεκεις περισσότερο αν γίνει κάτι.. Επιτυχία είναι όταν γυρνάς στην ώρα σου σπίτι όπως έφυγες..
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Θανος2468 έγραψε:Να σε καλα φιλε μ φαντάσου εχω 2 φίλους υμετ που τους μαθενω grapling και ο ένας εχει πει ήδη στον διοικητή του αν μπω να με πάρουν υμετ χαχα να μην μπω διας οτι κατσει αδερφέ μακαρι εγω νοσηλευτης ειμαι σε μόνιμη δουλειά απλα είναι κάτι που μ αρέσει ονοιρο ζωης
Αν σε πάρει χαμπάρι και ο Διοικητής της Δίας μάλλον αυτός θα σε πάρει.. Πάντως παλιότερα, στη Σχολή έρχονταν ο Διεθυντης των ΜΑΤ και διάλεγε αυτός τα κορμιά... και είχε απόλυτη προτεραιότητα έναντι των άλλων..
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από pantzos4 »

FENDIMASTER έγραψε:Μάγκες ενα παλικάρι απο ΔΙΑΣ μου είπε το εξής:Εαν θες να φοράς ρόλεξ η τετοιου τύπου ρολόγια εν ώρα υπηρεσίας θα πρέπει να έχεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά πάνω σου ισχυεί κάτι τετοιο;

Σιγά μην θέλει και το ε9 ε1 να έχεις μαζι

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε πατζο σιζιτισι κανουμε δεν μπαίνω να δείρω απλα οταν λες εδώ μέσα οτι κανεις καπιο άθλημα η πολεμική τέχνη σε βγάζουν ψυχοπαθή οτι θες να βαράς δεν μπορεθς να συζητήσεις τίποτα καταλαβαίνεις τι εννοώ
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Πάντως ΥΜΕΤ, μαύρα σκοτάδια από Αστυνομική δουλειά και νομοθεσία.. Άμεση δράση, σε ένα χρόνο γίνεσαι τσακάλι.. Ξυπνας... Άσε τις γνωριμίες που θα κάνετε...
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αναστασίε εσυ που είσαι; Ότι γίνει αδερφέ οτι κάτσει μακαρι να μπούμε και βλέπουμε
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Θανος2468 έγραψε:Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε πατζο σιζιτισι κανουμε δεν μπαίνω να δείρω απλα οταν λες εδώ μέσα οτι κανεις καπιο άθλημα η πολεμική τέχνη σε βγάζουν ψυχοπαθή οτι θες να βαράς δεν μπορεθς να συζητήσεις τίποτα καταλαβαίνεις τι εννοώ
Οσοι κανουν πολεμικες τεχνες, ειναι γεματοι απο sparing και οσοι εχουν λιγο μυαλο, την ενεργεια την βγαζουν εκει.. Σε τσαμπουκαδες πανω... στη δουλεια... απλως γελανε... γιατι νιωθουν την ανωτεροτητα τους.. Μια ζωη αυτο ενιωθα λογω πυγμαχιας.. Απολυτα αρχοντας...
Άβαταρ μέλους
Pezonauths 575
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Pezonauths 575 »

Καλησπέρα παιδιά καλά αποτελέσματα να έχουμε να ρωτήσω κάτι πολύ νωρίς δεν θα γίνουν όλα δηλαδή 1 Οκτωβρίου σχολή.. αθλήματα; Ψυχοτεχνικα; Και κάτι άλλο 9 Σεπτεμβρίου θα βγουν τα προσωρινά ο ονόματα ισχύει κάτι τέτοιο;
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Θανος2468 έγραψε:Αναστασίε εσυ που είσαι; Ότι γίνει αδερφέ οτι κάτσει μακαρι να μπούμε και βλέπουμε
Υπαστυνομος Α σε μεγαλη πολη της Επαρχιας.. Απλως εχω περασει αρχικα απο Αθηνα για 7 χρονια και μετα 17 χρονια Διωξη Ναρκωτικων
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Έτσι είναι δεν μου λυπει το ξυλο εχω φάει και έχω δώσει Πολύ χαχαχα εχω πάει στο κατ μετα απο εγω να που νίκησα και μου έλεγε ο γιατρός τσεκάρετε; χαχαχαχα γελαγαν όλοι
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μετά από αγωνα *
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης