Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Δοκίμιο ειδικών δυνάμεων πόσοι λέτε να ναι 100 άτομα στο σύνολο; Αυτοί θα μπουν ο κόσμος να χαλάσει
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Ρε μάγκες σταματήστε σας παρακαλώ με τους υπουργούς και τους αστυνομικούς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον για να περάσουμε λίγο οι μέρες και να είμαστε αισιόδοξοι... αυτοι που είναι πάνω από 2500 χιλιάδες δεν έπρεπε καν να ρωτάνε χαζά πραγματα... εγώ προσωπικά μόνο προπόνηση θα έκανα γτ θα ήμουν μέσα... οι άλλοι ποιο κάτω από 2500 ας δώσουμε κουράγιο και δύναμη ο ένας στον αλλον. προσωπικη γνώμη πάντα! Ευχαριστω
Παντως οσες γυναικες ειδα απ την περιοχη μου που εκαναν χαρτια ΟΛΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΑΤΙΑ οσοι μπειτε ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ Να γραφουμε και κατι ευχαριστο
1μαλιτης έγραψε:Γειά την πάταξη της εγκληματικοτητας και για μια τη δράση!
Οκ κατάλαβα το τατουάζ είναι το λιγότερο πρόβλημα σου
- Asdorf
να και ένας ευχαριστος άνθρωπος παλικάρι μου εσύ να μου ζήσεις!!! 😂😂😂nick521 έγραψε:Παντως οσες γυναικες ειδα απ την περιοχη μου που εκαναν χαρτια ΟΛΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΑΤΙΑ οσοι μπειτε ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ Να γραφουμε και κατι ευχαριστο
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Δε νομιζω να ειναι τοσοι πολλοι οι δοκιμοι! Εγω προσωπικα αυτους που γνωρισα στο στρατο ειναι πανω απο 28 τωρα.. και αλλοι δυο εχουν ταττοο στο μπρατσο και φαινεται!
- Asdorf
πάντα άξιος!ΕΦ ΑΞΙΩΜ έγραψε:Εγώ έχω 2700 μόρια πιστεύω ότι μπαίνω άνετα το τρέξιμο το έκανα 410 αλλά με τρεις προπονήσεις μόνο στο μήκος δυσκολευόμαι που το κάνω 320 Σφαίρα την έκανα 10 m και άλμα εύκολα Ελπίζω να βελτιώσω το μήκος μόνο αυτό μου μένει
nick521 έγραψε:Παντως οσες γυναικες ειδα απ την περιοχη μου που εκαναν χαρτια ΟΛΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΑΤΙΑ οσοι μπειτε ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ Να γραφουμε και κατι ευχαριστο
Δυστυχώς μόνο οι εκπαιδευτές περνανε καλά σε αυτούς κάθονται οι γκομενες
Ευχαριστώ πολύ αγόρι μου κι εσύ ό, τι καλύτερο
Το ολο θεμα απο την στιγμή που μπήκες στο χορό θα χορέψεις.. Πρέπει να πορευτείς με αυτά τα μόρια που έχεις κ να παλέψεις με ότι έχεις.. να είσαι έτοιμος να κερδίσεις αλλά κ να χάσεις.. Η ζωή δεν σταματάει εδώ.. βέβαια μπορεί να είναι όνειρο μπορεί να το θέλεις πολύ απλά. πρεπει να είσαι έτοιμος για όλα.. Η πορεία θα δείξει. το πρώτο στάδιο μόλις έλαβε τέλος.. αναμένουμε κ. παλευουμε με ότι καλύτερο έχουμε.. όλα θα πάνε καλά παίδες!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Asdorf έγραψε:να και ένας ευχαριστος άνθρωπος παλικάρι μου εσύ να μου ζήσεις!!! 😂😂😂nick521 έγραψε:Παντως οσες γυναικες ειδα απ την περιοχη μου που εκαναν χαρτια ΟΛΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΑΤΙΑ οσοι μπειτε ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ Να γραφουμε και κατι ευχαριστο
Τώρα θα είναι διπλή η ξενερας αν δεν περάσουμε χαχαχαχα🤣
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Για σας αδερφια φτανει η μεγαλη ωρα που θα αλλαξει το μελλον μας
Πάντως εχω ακούσει και μερικά Άτομα που θα κάνουνε μακιγιάζ αυτό δεν θα φαίνεται η γιατί από συζητήσεις που έχω κάνει μου λένε ότι δε φαίνεται
- Asdorf
έχεις και ένα δίκιο αλλά μην το γρουσουζευεις..lamdar92 έγραψε:Asdorf έγραψε:να και ένας ευχαριστος άνθρωπος παλικάρι μου εσύ να μου ζήσεις!!! 😂😂😂nick521 έγραψε:Παντως οσες γυναικες ειδα απ την περιοχη μου που εκαναν χαρτια ΟΛΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΑΤΙΑ οσοι μπειτε ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ Να γραφουμε και κατι ευχαριστο
Τώρα θα είναι διπλή η ξενερας αν δεν περάσουμε χαχαχαχα🤣
- Tilemos
- Posts in topic: 60
Xanthos Εκτός από το Αλκαζάρ ξέρεις κανένα άλλο γήπεδο να έχει χώμα για να κάνουμε το μήκος;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες