Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Asdorf
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Asdorf »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Το 60% μη πω και παραπανω και με πουν κακο μετα, ειδε τη προκηρυξη απο καποια εφημεριδα / T.V / site Και απλα εβαλε το τζινακι του, τη μπλουζιτσα του κι εφυγε για το τμημα να κανει την αιτηση κι απο κει να παει να πιει μοχιτο στη παραλια. Μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι τα ατομα (βλεπε εδω μεσα) που ανοιξαν τη προκηρυξη, κατεβασαν το pdf και τη διαβασαν ξανα και ξανα και ξανα, μαζεψανε τα χαρτια τους (σωστα γιατι κι εδω ειναι ενα αλλο μεγαλο σημαντικο θεμα που θα κοπουν πολοι) και πηγαν να κανουν την αιτηση τους. Λιγα ειναι τα ατομα που πανε καθε μερα και τρεχουν ξανα κι ξανα για να πιασουν τα ορια τους. Λιγα ειναι τα ατομα που τρωνε υγιεινα αυτες τις μερες για να χασουν το 1 κιλο που θελουν ή ακομα για να βοηθησει στον μεταβολισμο τους στην προπονηση τους. Οπως ειπα και πριν ΟΛΟΙ φετος εχουν ελπιδες.

Υ. Γ - Να πω ομως και ενα μεγαλο ευχαριστω γι αυτα τα διαμαντια μας, που εχουν κοπει και δεν το ξερουν και στη θεση τους θα μπουν αξιολογοι ανθρωποι που θα προσφερουν με τη καρδια τους στον πολιτη.
σωστά φίλε μου το ανέφερες κάποιοι αγαπάμε να μπούμε εκεί πέρα και διαβάσαμε εγώ προσωπικά 30 φορές την προκήρυξη μην κάνω οποιοδήποτε λάθος και να μάθω και οποία τρύπα εχει... τώρα οι υπόλοιποι που προανέφερα απλά διμιουργουν μια αγωνία μόνο και μόνο επειδή γίναν πολλές οι αιτήσεις εξαυτων..
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από markos91 »

1μαλιτης έγραψε:Αφού το έχω πάρει απλά το χω χάσει. Γιατί να μη γίνεται αφού είναι απολύτως νόμιμο έχω αγχωθεί με αυτό το θέμα. Με 2250 τώρα δε το πιστεύω... Με συν 100 είχα ελπίδες

Δεν γινεται μπρο. Απο την στιγμη που δεν το εδωσες τοτε δεν ισχυει. Μονο αμα το ειχες δωσει και για καποιον λογο δεν στο μετρησαν στην βαθμολογια

Και οπως ειπα μην αγχωνεσαι. Οσοι εχουν πανω απο 2100-2150 μορια μπορουν να ελπιζουν

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Εφοσον ειναι σε εμφανες σημειο θα σε κοψουν ρε φιλε... καλα τη προκηρυξη δε την διαβαζετε?;
Άβαταρ μέλους
Asdorf

Δημοσίευση από Asdorf »

1μαλιτης έγραψε:Μακάρι να μπω φίλε θέλω σα τρελός..
προσωπική μου γνώμη χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω αλλά απλά επειδή το μεταφέρεις στο φόρουμ θα σου πω ναι θα κοπεις
1μαλιτης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από 1μαλιτης »

Ρε φίλε εδώ δε με κοψαν στα αλεξίπτωτα και χωρίς βύσμα, τα μικρά που δεν φενονται πολύ η δεν ενοχλούν δε τα κόβουν δεν είναι όπως παλιά επιτρέπουν πλεον
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από markos91 »

Asdorf έγραψε: σωστά φίλε μου το ανέφερες κάποιοι αγαπάμε να μπούμε εκεί πέρα και διαβάσαμε εγώ προσωπικά 30 φορές την προκήρυξη μην κάνω οποιοδήποτε λάθος και να μάθω και οποία τρύπα εχει... Τώρα οι υπόλοιποι που προανέφερα απλά διμιουργουν μια αγωνία μόνο και μόνο επειδή γίναν πολλές οι αιτήσεις εξαυτων.

Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι. Καποτε η ΕΛ. ΑΣ πρεπει να φυγει απο αυτην την νοοτροπια του τυπου "οποιος ειναι καλυτερος στα μαθηματικα και στην φυσικη" αξιζει να γινει αστυνομικος.

Η Αστυνομια πρεπει να επιλιγει μονη της το προσωπικο της με δικες της εξετασεις χωρις της βλακειες του ΑΣΕΠ και των πανελληνιων

Άβαταρ μέλους
Asdorf

Δημοσίευση από Asdorf »

Κάποια πράγματα πληρώνονται στην ζωή όπως τα τατουάζ... και εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ... όχι βλακείες όμως... Μια ελληνική σημαία στο στήθος κάτι με νόημα αλλά φοβήθηκα και αυτό μην με προδώσει κάπου όπου θα απαγορεύεται όπως εδώ.. εγώ αν είχα έστω αυτήν την σημαία στο στήθος το λέω σε όλα τα παιδιά θα έτρεμα μην με κόψουν αν ήμουν στους επιτυχόντες γτ δεν ξέρεις πότε πόσο μλκας ο άλλος.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αλλο στρατιωτης και αλλο μονιμος. Και σαν ΕΠΟΠ αν πας τωρα να κανεις χαρτια θα σε κοψουν. Ολοι κανουν ταττοου αφου μπουν μεσα στο σωμα.(στρατο) . Αστυνομια το λεει ξεκαθαρα η προκηρυξη και ανεκαθεν η αστυνομια δεν ηταν υπερ των ταττου !
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Οπως ακριβως το ειπες !
ellinas13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από ellinas13 »

Παιδιά για να διευκρινίσω κάτι ή σχολή του Ρεθύμνου δεν χωράει 500 άτομα. μεχρι 100-150 με πολύ ζόρι (και λογικά θα πάνε κρητικοι και κάποιοι από Δωδεκάνησα). όλοι οι υπόλοιποι κομοτηνη και Διδυμότειχο. τα τατουάζ θα καθορισουν την βάση. εχει να κοπεί πολύς κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Asdorf

Δημοσίευση από Asdorf »

1μαλιτης έγραψε:Ρε φίλε εδώ δε με κοψαν στα αλεξίπτωτα και χωρίς βύσμα, τα μικρά που δεν φενονται πολύ η δεν ενοχλούν δε τα κόβουν δεν είναι όπως παλιά επιτρέπουν πλεον
φίλε μου άλλο αστυνομία άλλο στρατός έτσι πιστεύω ότι λειτουργούν διαφορετικά αυτά τα δύο σώματα σε νοοτροπια
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Ρε αδερφε πλακα μας κανεις; Τι δουλεια εχει ο στρατος με την. αστυνομια; Την προκηρυξη την διαβασες; Οποιος εχει σε εμφανες σημειο κοβεται! Δυστυχως ετσι ειναι... και μενα μαρεσουν τα ταττουαζ αλλα εφοσον ηθελα να μπω αστυνομια δεν. εχω κανει ακομα!
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Kirios έγραψε:
Anastasios123 έγραψε: Οι Αθηναίοι θα σπάσουν για Ρέθυμνο και Θράκη μαζί με τους Πελοπονησιους. Οι άλλοι πάνω στη Θράκη... Όλοι...
οι κρητικοι που πανε φιλε μ ;

Στη Κέρκυρα

The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από The Marine »

Το κολλημα των τατουάζ υπάρχει μόνο στις προκυρηξεις ειδικών φρουρών και πουθενα αλλού. Πρέπει να είναι υπερβολικο το χέρι σου για να σε κοψουν από τατουαζ. Σε καμία άλλη προκύρηξη πουθενά δε γράφει τον όρο τατουαζ ούτε στις στρστιστρατι ούτε στις αστυνομικές σχολές ούτε στα φεκ περί άρτια σωματικής υγείας κλπ. Εγώ δε λέω ότι για το τατουάζ δεν έχουν κόψει σε άλλες προκυρηξεις εκτός ειδικών φρουρών αλλά πρέπει πχ να έχεις μανίκι η να έχεις κάνα περίεργου περιεχομενου τατουαζ, συνεπώς μην λέτε ότι θελετε. Το ξέρω ότι θα απαντήσει κάποιος "ναι πήγαινε εσύ με τα τατουάζ στις επιτροπές κλπ" εγώ αυτό απλά που θα απαντήσω είναι ότι σε όλες τις άλλες προκυρηξεις εκτός αυτής μπορείς να βρεις το δίκιο σου σε περίπτωση που σε κόψουν για το τατουαζ. Το θέμα είναι κατά πόσο θα το κυνηγισει κάποιος γιατί το θέμα είναι ότι σε αυτό το κράτος που ζούμε δεν θα το κυνηγισουν και πολλοί και με τα δίκια τους απ τη μια. Άμα είναι να κάνεις ένσταση το 2019 και να αθωωθεί το 2023 και να έχεις πληρώσει και κάμποσα λεφτά ε πάει πολυ.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Slade7 έγραψε:

Στη Κέρκυρα
φυλακη;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο