Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Αρα οσοι εχουν πανω απο 2300 εχουν ελπιδες ετσι οπως τα λετε.

Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από markos91 »

Player7 έγραψε:Αρα οσοι εχουν πανω απο 2300 εχουν ελπιδες ετσι οπως τα λετε.

\

Οσοι εχουν πανω απο 2100 εχουν πολλες ελπιδες. Απο 2500 ειναι σιγουρο

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Ναι λαμπαρ είδα φίλε απλά δεν ήξερα ότι ήταν κ. για τις 2 ο γουολβερ. μακάρι τι να πω μακάρι να είστε μέσα όλοι σας που το θέλετε κ ειδικάότι περισσότεροι.. μακάρι να έρθει κ η σειρά μου κ να μπω. κρατάω μικρό καλάθι βέβαια για τι ποτέ δεν ξέρεις.. εύχομαι όλα αυτά να γίνουν..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οτι ειναι να γινει, θα γινει φιλε μου Asdorf. Αν εβλεπες μονο τι ατομα πηγαιναν στο τμημα για καταθεση, θα καταλαβαινες για το IQ του Ελληνα.100 κιλα, ταττοου, πτυχιο ναυαγοσωστη, ο αλλος κοντεψε να ερθει με καδρο γιατι δεν ηξερε τι φωτογραφια τυπου να φερει, ο αλλος ηταν κατω απο 1,70, οι κοπελες χυμα με τη τσιχλα και το απολ. Λυκειου μονο, πτυχιο κρουστων ο αλλος... Ασε δραμα η κατασταση. Φετος θα γινει το ελα να δεις απο κοψιμο. Ολοι εχουν ελπιδες φετος, πραγματικα στο λεω.

Ισχυει. Σας το λεω και σας το υπογραφω. Οτι ακομα απο τους επιτυχοντες θα κοπουν παρα πολλα ατομα. Ξερω φιλο μου που βγαζει σχεδον 3000 μορια και ειναι 1,69 υψος. Στο τμημα τον μετρησαν 1.69 και μισο και τον εβαλαν 1.70 στο χαρτι. Αυτος κατω Αθηνα θα κοπει 100%

Άβαταρ μέλους
Asdorf
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Asdorf »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οτι ειναι να γινει, θα γινει φιλε μου Asdorf. Αν εβλεπες μονο τι ατομα πηγαιναν στο τμημα για καταθεση, θα καταλαβαινες για το IQ του Ελληνα.100 κιλα, ταττοου, πτυχιο ναυαγοσωστη, ο αλλος κοντεψε να ερθει με καδρο γιατι δεν ηξερε τι φωτογραφια τυπου να φερει, ο αλλος ηταν κατω απο 1,70, οι κοπελες χυμα με τη τσιχλα και το απολ. Λυκειου μονο, πτυχιο κρουστων ο αλλος... Ασε δραμα η κατασταση. Φετος θα γινει το ελα να δεις απο κοψιμο. Ολοι εχουν ελπιδες φετος, πραγματικα στο λεω.
ευχαριστώ για την εμψύχωση που δίνεις σε εμένα και όλα τα παιδιά.. η αλήθεια είναι ότι τα είδα και εγώ αυτό σήμερα. μπηκε ένας μαζί μου με τατουάζ χέρι και πίσω στο σβέρκο του χαλαρός... ειδικά στο μέτρημα εγώ που ειμουν 182μισο με έγραψε 183 και τις λέω μην μου βάζεις 183 ,182 καλά είμαι δεν έχω θέμα να με κόψουν από το υψος.. φαντάσου τι έγινε με τους κοντούς...
1μαλιτης

Δημοσίευση από 1μαλιτης »

Έχω 2.250 μόρια χωρίς το πτυχίο αγγλικών το χασα. Εάν δω ότι με τα 2350 έμπαινα μπορώ να κάνω ένσταση;
1μαλιτης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Ρε παιδιά έκανα τη δήλωση με 2.250 μόρια, χωρίς το πτυχίο αγγλικών το χω χάσει... Εάν δω ότι μπαίνω με 2350 μπορώ να κάνω ένσταση;
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας

1μαλιτης έγραψε:Ρε παιδιά έκανα τη δήλωση με 2.250 μόρια, χωρίς το πτυχίο αγγλικών το χω χάσει... Εάν δω ότι μπαίνω με 2350 μπορώ να κάνω ένσταση;

Ενσταση μπορεις να κανεις αλλα δυστυχως δεν θα γινει δεκτει απο την στιγμη που δεν το ειχες παραδωσει κατα την αιτηση. Εσυ κανε την βεβαια ποτε δεν ξες

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Τι ενσταση να κανεις; Αφου δεν εχεις καταθεσει καθολου πτυχιο αγγλικων.
1μαλιτης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Αφού το έχω πάρει απλά το χω χάσει.. Γιατί να μη γίνεται αφού είναι απολύτως νόμιμο έχω αγχωθεί με αυτό το θέμα. Με 2250 τώρα δε το πιστεύω... Με συν 100 είχα ελπίδες
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Το 60% μη πω και παραπανω και με πουν κακο μετα, ειδε τη προκηρυξη απο καποια εφημεριδα / T.V / site Και απλα εβαλε το τζινακι του, τη μπλουζιτσα του κι εφυγε για το τμημα να κανει την αιτηση κι απο κει να παει να πιει μοχιτο στη παραλια. Μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι τα ατομα (βλεπε εδω μεσα) που ανοιξαν τη προκηρυξη, κατεβασαν το pdf και τη διαβασαν ξανα και ξανα και ξανα, μαζεψανε τα χαρτια τους (σωστα γιατι κι εδω ειναι ενα αλλο μεγαλο σημαντικο θεμα που θα κοπουν πολοι) και πηγαν να κανουν την αιτηση τους. Λιγα ειναι τα ατομα που πανε καθε μερα και τρεχουν ξανα κι ξανα για να πιασουν τα ορια τους. Λιγα ειναι τα ατομα που τρωνε υγιεινα αυτες τις μερες για να χασουν το 1 κιλο που θελουν ή ακομα για να βοηθησει στον μεταβολισμο τους στην προπονηση τους. Οπως ειπα και πριν ΟΛΟΙ φετος εχουν ελπιδες.

Υ. Γ - Να πω ομως και ενα μεγαλο ευχαριστω γι αυτα τα διαμαντια μας, που εχουν κοπει και δεν το ξερουν και στη θεση τους θα μπουν αξιολογοι ανθρωποι που θα προσφερουν με τη καρδια τους στον πολιτη.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Επρεπε να πας στον φορεα που εβγαλες το lower να πεις οτι το εχεις χασει, μπας και σου εδιναν κανα χαρτι.. δε ξερω τι να πω...
Άβαταρ μέλους
Asdorf
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Asdorf »

Φίλε μου δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις αίτηση ούτε να δεχτούν το χαρτί σου από την στιγμή που έχεις καταθέσει χαρτιά τα έχεις αριθμησει κτλπ. εαν είχες κάνει υπεύθυνη δήλωση ότι θα προσκομίσεις τα αγγλικά εντός λίγων ημερών όπως έκανε ένα παιδί σήμερα στην αστυνομία μπορούσες να το πας αν το έβρισκες... αλλά δυστυχώς ο διαγωνισμός τελιωσε... σου εύχομαι και με αυτά τα μόρια να μπεις... όλα είναι πεπρωμένο φίλε μου αυτό ξέρω να πω...
1μαλιτης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Έχω ένα τατουάζ στη πάπια μια φράση λέτε να με κόψουν; Υπηρετησα στη μαύρη μοίρα με κουναλη το ποιο μαχημο τπεν και Κωστάκη δοικα...
1μαλιτης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μακάρι να μπω φίλε θέλω σα τρελός..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες