Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nick_Charit
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Nick_Charit »

Ρε παιδια διαβαζοντας αυτο εδω τι καταλαβαινετε εσεις; Οτι μπορεις να καταθεσεις δικαιολογητικο μεχρι τις 28/08;2. Στη συνέχεια, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας, να υποβάλλουν άμεσα και καθημερινά τα δικαιολογητικά στη Δ/νση Αστυνομικού Προσωπικού του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, με καταστάσεις κατά κατηγορία (80% και 20%), αλφαβητική σειρά και φύλο, με κάθε πρόσφορο μέσο για την ταχύτερη παράδοσή τους, ιδίως έκτακτο αγγελιοφόρο ή ταχυμεταφορά (κούριερ). Κατά την υποβολή των τελευταίων δικαιολογητικών που θα γίνει μέχρι την 28-08-2019 ανυπερθέτως, ημερομηνία κατά την οποία να έχει ολοκληρωθεί η καταχώριση των αιτήσεων στην εφαρμογή του Police On Line «Πρόσληψη Ειδικών Φρουρών», να εκτυπωθεί από κάθε Διεύθυνση συγκεντρωτική ονομαστική κατάσταση των υποψηφίων κατά αλφαβητική σειρά και κατηγορία.
ellinas13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από ellinas13 »

Ρε παιδιά μην αγχώνεστε για τα μόρια. αλλοι λένε ότι θα είναι 2500 άλλοι 2700 και άλλοι 3000. τι σημαίνει αυτό. θα κάθεστε και θα ακουτε τον καθενα τι λέει για να σας αγχωσει. συγκεντρωθειτε και ετοιμαστείτε για τα αθλήματα και αστε τα υπόλοιπα. τα μόρια που έχετε δεν αλλάζουν. και κάτι τελευταίο που έχει χιλιοειπωθει οσοι ήταν να κάνουν τα χαρτιά τους τα έκαναν τις πρώτες μερεμτηε προκήρυξης, τώρα οι περισσότεροι τα εκαναν με το σκεπτικό ας τα κάνω δεν χάνω και τίποτα οι οποίοι ως επί το πλείστον έχουν χαμηλά μορια.
Sidir10
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Sidir10 »

Να γίνεται και καμιά ενημέρωση για την Β ρε παιδιά... Καλή επιτυχία σε όλους!!!
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Ειχα καταθεσει τα χαρτια μου στις 10 του μηνος και λογω αβαιβεοτητας του βεκ το κατεθεσα σημερα απο την αστυνομικη διευθυνση μαζι με μια επιστολη θα μετρηθει κανονικα στα μορια
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Οπως τα λεει ο markos91 ειναι τα πραγματα.. εχουν κανει πολλες γυναικες αιτηση και πολλοι κατω απο 1.70!
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Anastasios123 »

ellinas13 έγραψε:Ρε παιδιά μην αγχώνεστε για τα μόρια. αλλοι λένε ότι θα είναι 2500 άλλοι 2700 και άλλοι 3000. τι σημαίνει αυτό. θα κάθεστε και θα ακουτε τον καθενα τι λέει για να σας αγχωσει. συγκεντρωθειτε και ετοιμαστείτε για τα αθλήματα και αστε τα υπόλοιπα. τα μόρια που έχετε δεν αλλάζουν. και κάτι τελευταίο που έχει χιλιοειπωθει οσοι ήταν να κάνουν τα χαρτιά τους τα έκαναν τις πρώτες μερεμτηε προκήρυξης, τώρα οι περισσότεροι τα εκαναν με το σκεπτικό ας τα κάνω δεν χάνω και τίποτα οι οποίοι ως επί το πλείστον έχουν χαμηλά μορια.
Πολυ σωστά..
ellinas13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από ellinas13 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Οπως τα λεει ο markos91 ειναι τα πραγματα.. εχουν κανει πολλες γυναικες αιτηση και πολλοι κατω απο 1.70!

Και δεν είναι μονο γυναίκες στο όριο είναι και αρκετοί αντρες.

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TITO »

kyriakos155 έγραψε:ΤΙΤΟ πόσα μόρια έχεις φίλε ;
2480 φίλε. Εσύ?
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Που πιστεύετε οφείλεται τελικά η μικρή συμμετοχή;

Εγώ ομολογώ δεν θεωρούσα και τόσο εξωφρενικά τα νούμερα που ακούγονταν πριν μερικές βδομάδες για κάμποσες δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές.

Όπως να γίνει από το '11 έχει φάει η κοινωνία πολύ χλαπάτσα, αβεβαιότητα, ανεργία και φτώχεια γενικά...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Καλησπέρα και από εμένα με πρόλαβε ο μαρκος91... είναι ακριβός κατά γράμμα όπως τα λέει.. μέρα με την μέρα κ ώρα ώρα με την ώρα θα υπάρχει μια καλύτερη εικόνα.. θα δείξει η πορεία.. βάση πιθανότατα 2350 2400 50 πάνω 50 κατω προς το παρών θα δείξει η συνέχεια.. μεγάλη πιθανότητα να πέσει κ άλλο διότι είναι φανερό το τι έχει γίνει από αιτήσεις.. Δεν έχει κλείσει τίποτα ακόμη δουλεύουν σαν τρελοί όλοι.. το ποιο πιθανό είναι 9 Σεπτέμβρη να βγούνε τα αποτελέσματα με ανοιχτό ενδεχόμενο να πάει ελάχιστα πιο πίσω αν κ δεν νομίζω.. Όσο για την β κατηγορία αν κ έκανα χαζομάρα αν ισχύουν κ αυτά που άκουσα ίσως κ εκεί να είναι αρκετά χαμηλά ενώ κάνεις δεν το περίμενε.. Τελικά δεν πήγαν τα σιγουρακια στην β
Ο. Π. Κ. Ε
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Εγω πιστευω οτι πολλοι που διαμενουν εκτος αθηνων, δεν εκαναν τα χαρτια τους λογω του οτι και οι 1500 θα ηταν για Αθηνα. Και σκεφτηκαν οτι η μεταθεση ειναι δυσκολη, οπως και το οικονομικο επαιξε ρολο!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Ο λογος που οι αιτήσεις είναι ελάχιστες από αυτό που περίμεναν είναι ότι αρκετοί μετά από τόσα χρόνια σπούδασαν η ακόμη κ όχι βρήκαν δουλειές αξιοπρεπες να μπορούν να ζήσουν στην πόλη τους κ δύσκολα θα φύγουν.. Η ζωή στην Αθήνα δεν είναι κ ότι ποιο εύκολο για έναν επαρχιωτη.. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. απο τις 13 χιλιάδες αιτήσεις πόσοι θεωρείς ότι το κάνουν επειδή το θέλουν κ πόσοι για μια θέση στο δημόσιο; δεν είναι τα ίδια χρονιά πχ του 14 15.. τότε θα έβλεπες τον κακό χαμό.. Μετά από τόσα χρόνια οι άνθρωποι βολευτικαν βρήκαν μια δουλίτσα να ζούνε κ πορεύονται
Ο. Π. Κ. Ε
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Spyros D. έγραψε:Που πιστεύετε οφείλεται τελικά η μικρή συμμετοχή;

Εγώ ομολογώ δεν θεωρούσα και τόσο εξωφρενικά τα νούμερα που ακούγονταν πριν μερικές βδομάδες για κάμποσες δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές.

Όπως να γίνει από το '11 έχει φάει η κοινωνία πολύ χλαπάτσα, αβεβαιότητα, ανεργία και φτώχεια γενικά...
Υπάρχει μεγάλη αποχή από την Επαρχία, λόγω μεγάλων δυσκολιών διαβίωσης στην Αθήνα, ως επίσης και η φύση της εργασίας, από θέμα επικινδυνότητας... Εξάλλου η βαθμολογική εξέλιξη, οι μικροί μισθοί και το κόστος διαβίωσης για Πολλά χρόνια... Το 2011 ήταν τα πράγματα πολύ θολά λόγω της αρχής της κρίσης, ενώ σήμερα είναι πιο αισιόδοξα και για άλλες μορφές εργασίας... έστω πιο αισιόδοξα..
iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από iceman2 »

8 έγραψε:
iceman2 έγραψε:Παιδια λοιπον για αυτους που ειναι απο επαρχια 300 ευρω σπιτι γκαρσονιερα σε κανα ημιυπογιο 20 τμ,350 νορμαλ γκαρσονιερα που μεινει Ελληνας και μαλιστα αστυνομικος στη πρωτη θασαι με ποντικια και μουχλα,400 2αρι 50τμ ψιλοχρεπι,450 2αρι σωστο αυτες ειναι οι τιμες στη πρωτευουσα δεν ειναι επαρχια που με 250 βρικες σπιτακι. Μετα εχεις τα κοινοχρηστα 50 το μηνα. Αρα εχεις ενα συνολο 425 μεσο ορο με τηλ νερα δεες θες αλλα 120 το λιγοτερο για παγια εξοδα πας σιγουρα 550 εξοδα σπιτιου. Αρα με μισθο 850-900 max εχεις 300-350 στην ακρη για φαι βενζινες και κανα τσιγαρο ή βολτα. Οπως καταλαβαινετε μιλαμε για δυσκολες καταστασεις. Και το πρωτο 6μηνο εχεις 150 κρατησεις για εξοδα σχολης και εξοπλισμου. Μεταθεσεις τις ξεχνατε για 10 χρονια, δηλ μετα τη 10ετια με 15ετια οποιος και μονο οποιος εχει τα κοινωνικα κριτηρια θα μπει σε υποψηφιοτητα να παει επαρχια φιλος μου που περασε το 2007 με 3 παιδια εχει φαι ακυρο 3 φορες... Και γενικα να ξερετε οι βορειοελλαδιτες μεταθεσεις ειναι πααααρα πολυ δυσκολο να παρουν.. μονο η πελοποννησος παιρνει ευκολα σχετικα μεταθεσεις. Αυτα δεν τα λεω για να αποθαρρυνω αλλα για να σας δωσω πληροφοριες για τη πραγματικοτητα και τη κατασταση εδω στην αθηνα και με το τι παιζει γενικα
Εσύ θα μένεις για πάντα στη μαμα Σου; Δεν θα πας σε δικό σου Σπίτι; το ίδιο ειναι με κάποιον που ερθε ι από επαρχία..

8αρι ακου να δεις φιλε μου εγω εχω 2 σπιτια ημουν τυχερος σε αυτο... οτι ειπα το ειπα για να μαθει ο κοσμος τι παιζει στην αθηνα... Τα περι μαμας στον sin..

Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

iceman2 έγραψε:8αρι ακου να δεις φιλε μου εγω εχω 2 σπιτια ημουν τυχερος σε αυτο... Οτι ειπα το ειπα για να μαθει ο κοσμος τι παιζει στην αθηνα... Τα περι μαμας στον sin.
Δεν είναι το ίδιο να ενοικιάσεις σπίτι στην Επαρχία, με την Αθήνα... Στην Αθηνα, δεν βλέπεις ουρανό, αν μένεις κεντρικά.. Εκτός από τους Αθηναίους που, ούτως ή άλλως μένουν εκεί...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες