Δεν υπάρχει βύσμα σ αυτές τις εξετάσεις, διότι δημοσιοποιείται η λίστα των υποψηφίων... Κανένας δεν θέλει να πάει κατηγορούμενος, ακόμα και για το παιδί του.. Τώρα... Στα Αθλήματα... παίζεται... σε εξαιρετικές περιπτώσεις και όχι κατά κόρον...Nickthegreek7 7 έγραψε:Το ξαναλέω.. κανένα βύσμα δε μπορεί να εμπλακεί στα μόρια.. το λέω με σιγουριά και δε σηκώνω κουβέντα σ αυτού.. αλλά επίσης θα πω με σιγουριά ότι όσοι έχουν βύσμα θα περάσουν άνετα αθλήματα και ιατρικά.. επίσης το λέω με σιγουριά..
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Όλες αυτές τις μέρες κάνω refresh το φορουμ καθε 1-2 λεπτά για την ενημέρωση.
Πραγματικά έχω αγωνία με το τί θ γίνει, γιατί το θέλω τόσο πολύ από τότε που με θυμάμαι.
2740 Α.
Καλή επιτυχία και από την μεριά σου σε όλους όσους το θέλουν πραγματικά
Πραγματικά έχω αγωνία με το τί θ γίνει, γιατί το θέλω τόσο πολύ από τότε που με θυμάμαι.
2740 Α.
Καλή επιτυχία και από την μεριά σου σε όλους όσους το θέλουν πραγματικά
- Nickthegreek7 7
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 16
Εγώ θα συμφωνήσω με τον lamdar92 ... Πάω και εγώ για βουτιά.. ποτέ δεν αγχώθηκα και ούτε θα αγχωθω.. τι είχαμε τι χάσαμε.. για πάτε για καμιά βουτιά όλοι σας η για κανένα καφε και αφήστε τη ζωή σας να κυλήσει όμορφα..
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 35
2310 με 2510 χαχαχ μπορεί και 2510 με 2600 προφητεία! Αρχίσανε τα όργανα! Τρολς ξεκολλατε αγχώνεται κόσμο χωρίς λόγο! Μόνο έγκυρα πράγματα να λέτε!
- Nickthegreek7 7
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 16
και μετά εμείς θέλαμε ενώ αυτοί δε θέλανε και μετά ενώ αυτοί θέλανε την βάση 2100 εμείς δε θέλαμε.. και μετα αυτοί είπανε 2800 εμείς είπαμε δε ξέρουμε γιατί αυτοί δε ξέρανε τη βάση 2600.. αυτό ακριβώς. τιποτα αλλο..
χαχαχαχαχα ωραίος... Από τρολλ άλλο τίποτα.Nickthegreek7 7 έγραψε:και μετά εμείς θέλαμε ενώ αυτοί δε θέλανε και μετά ενώ αυτοί θέλανε την βάση 2100 εμείς δε θέλαμε.. και μετα αυτοί είπανε 2800 εμείς είπαμε δε ξέρουμε γιατί αυτοί δε ξέρανε τη βάση 2600.. αυτό ακριβώς. τιποτα αλλο..
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
Πηγαίνετε για βουτιά παιδιά και χαλαρώστε εγώ από το πρωί είμαι παραλία λόγο δουλειάς αλλά εντάξει 😂
Εγω βγάζω 4:10 το τρεξιμο αλλά έχω θέμα με το μήκος βγάζω 3.20 μήπως ξερεις τι μπορω να κανω;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Απορώ πραγματικά πώς όλοι έχετε μια έγκυρη πηγή και ο καθένας λέει διαφορετικά νέα... Οτι να'ναι.
Μάθιου ρε φίλε αυτό είναι γνωστό ότι κάπου εκεί θα πέσει η βάση αλλά στα 2300 με 2500 που δίνεις είναι πάρα πολύ. Αν μπορείς δώσε κάτι ποίο σίγουρο και σίγουρα ποίο μικρό. Δηλαδή 2350 με 2400 παράδειγμα γιατί σε 50 μόρια είναι πάρα πολλά άτομα. δεν είναι λίγα.Mathiou1995 έγραψε:Εγώ πάντως σας το είπα για Α 2.300 με 2.500...
Λοιπόν παιδιά Εγώ πριν καταθέσω τα χαρτιά μου πήρα τηλ. Το αρχηγείο και ρώτησα για την πιστοποίηση ΙΕΚ. Μου είπαν ότι δε χρειάζεται δεν το ζητάει η προκήρυξη κι αν πάω στο ΑΤ και μου πουν τίποτα να τους πάρουν τηλέφωνο. Πήγα πράγματι κατέθεσα τα χαρτιά μου και πήραν το ΒΕΚ μια χαρά. Αν δεν το δέχονταν είχα σκοπό να επιμείνω ας το απέρριπταν από πάνω και θα έκανα ένσταση. Αλλά δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Με πήραν τηλ. Την επόμενη μέρα γιατι ξεχάσαμε να γράψουμε αν είμαι έγγαμος να με ρωτήσουν. Μου είπαν ότι έγινε ο έλεγχος όλα καλά και αποστέλλεται.
Player7 έγραψε:Κανονικα δεν επρεπε να τους αφηνουν να κανουν... τωρα το θυμηθηκαν τελευταια στιγμη; Φαντασου ποσοι ασχετοι κανουν αιτηση. Θα τους πιεζαν στο σπιτι.. τραβα παιδι μου να κανεις αιτηση μπας και σωθεις!
εσείς δεν θα σωθείτε για τους άλλους λέτε
Κυριάκο και εσύ μπορείς και εγώ μπορώ και όλοι μπορούμε. Χαχαχαχχ λοιπόν εγώ λέω βάση για Α θα είναι 2995 από έγκυρη πηγή... πηγή νερού όμως κορπη. χαχαχα. πολλά τα τρολλ. Ένας μόνο ένας ίσως μας ανοίξει τα μάτια και αυτός είναι ο ξανθός.kyriakos155 έγραψε:Απορώ πραγματικά πώς όλοι έχετε μια έγκυρη πηγή και ο καθένας λέει διαφορετικά νέα... Οτι να'ναι.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Εσεις που αρχισατε να λετε εγκυρη πηγη τοσα μορια για τις βασεις και μπλα μπλα , ενα θα σας πω. Η ζεστη ειναι σαν την μαλακια , η πολυ σε χτυπαει στο κεφαλι !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες