Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
317δ1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από 317δ1 »

μήπως ξέρουμε και τι παίζει με τριτεκνια γτ είμαι 27 και αν παίζουν ρόλο τα τατουάζ σε μη εμφανή σημεία όπως πλατη
freshnews

Δημοσίευση από freshnews »

A 2370 Β 2420 τέλος εποχής... Καλή επιτυχία
Άβαταρ μέλους
Asdorf
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Asdorf »

Μάγκες στο ΑΤ χάλκιδας κάνουν ακόμα αιτήσεις γτ περιμένουν από το πρωί και είχε πολλά άτομα φαντάσου εγώ είμαι από τις 8 εκεί και τελιωσα 2 η ώρα.. αλλά τώρα που πέρασα ακόμα περιμένουν τα παιδιά δεν είδα να τους έχουν διωξει
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά πραγματικά αναμένουμε ποτε θα τα βγαλουν
Άβαταρ μέλους
Asdorf
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Asdorf »

Bill931 έγραψε:Καλή επιτυχία asdorf οτ καλύτερο για όλους!
Καλή επιτυχία και σε εσένα φίλε και ολους

ΡΗΓΑΣ

Δημοσίευση από ΡΗΓΑΣ »

Αν θέλανε θα μπορούσαν να το διευκρινισουν όπως κάνουν και σε άλλες προκηρύξεις. Για τις ξένες γλώσσες έχουν ολόκληρα κατεβατά. Ας έλεγαν και γι αυτό ότι θέλουν πιστοποίηση. Με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσαν να δεχτούν και τα ιδιωτικά ΙΕΚ. Ίδια πιστοποιηση είναι πια η διαφορα; Τι μου ζητάν δημοσιο; Οι γνώσεις παίρνονται από την διετή φοίτηση. Εξεταζεσαι γράφεις διαγωνίσματα κανεις πρακτική, αλλιώς δεν παίρνεις ΒΕΚ. Τι είναι αυτα; Να σε τραβολογουν για πιστοποίηση να παίρνουν τα λεφτά. Άμα βγάλεις ένα ΤΕΕΙ και πάρεις πτυχίο θέλεις και πιστοποίηση για να μετρήσει. Και να περιμένεις ποτε θα βγει αυτή η έρμη η πιστοποιηση ; Εγώ με το ΒΕΚ έβγαλα άδεια εργασίας από την αστυνομική διεύθυνση, ούτε πιστοποιηση ήθελαν ούτε τίποτα. Μη μασάτε παιδιά αν δεν το δεχτούν θα κάνουμε ενστάσεις.
Nick_Charit
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Nick_Charit »

Εμενα δεν μου το κρατησαν καν ρε παιδια το ΒΕΚ μου ειπαν πτυχιο θεωρειται η πιστοποιηση απο τον ΕΟΠΠΕΠ την οποια και δεν εχω ακομα, τι κανουμε σε περιπτωση που τελικα μετρουσε το ΒΕΚ;
Άβαταρ μέλους
shootman92
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από shootman92 »

μακαρι εστω και με τα 2370 να ειμαι μεσα στους 300!!

Άβαταρ μέλους
fanis96
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από fanis96 »

Καλή επιτυχία μάγκες!!
iceman2
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από iceman2 »

Παιδια λοιπον για αυτους που ειναι απο επαρχια 300 ευρω σπιτι γκαρσονιερα σε κανα ημιυπογιο 20 τμ,350 νορμαλ γκαρσονιερα που μεινει Ελληνας και μαλιστα αστυνομικος στη πρωτη θασαι με ποντικια και μουχλα,400 2αρι 50τμ ψιλοχρεπι,450 2αρι σωστο αυτες ειναι οι τιμες στη πρωτευουσα δεν ειναι επαρχια που με 250 βρικες σπιτακι. Μετα εχεις τα κοινοχρηστα 50 το μηνα. Αρα εχεις ενα συνολο 425 μεσο ορο με τηλ νερα δεες θες αλλα 120 το λιγοτερο για παγια εξοδα πας σιγουρα 550 εξοδα σπιτιου. Αρα με μισθο 850-900 max εχεις 300-350 στην ακρη για φαι βενζινες και κανα τσιγαρο ή βολτα. Οπως καταλαβαινετε μιλαμε για δυσκολες καταστασεις. Και το πρωτο 6μηνο εχεις 150 κρατησεις για εξοδα σχολης και εξοπλισμου. Μεταθεσεις τις ξεχνατε για 10 χρονια, δηλ μετα τη 10ετια με 15ετια οποιος και μονο οποιος εχει τα κοινωνικα κριτηρια θα μπει σε υποψηφιοτητα να παει επαρχια φιλος μου που περασε το 2007 με 3 παιδια εχει φαι ακυρο 3 φορες... Και γενικα να ξερετε οι βορειοελλαδιτες μεταθεσεις ειναι πααααρα πολυ δυσκολο να παρουν.. μονο η πελοποννησος παιρνει ευκολα σχετικα μεταθεσεις. Αυτα δεν τα λεω για να αποθαρρυνω αλλα για να σας δωσω πληροφοριες για τη πραγματικοτητα και τη κατασταση εδω στην αθηνα και με το τι παιζει γενικα
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από lamdar92 »

https://www.newsbomb.gr/ellada/ergasia/story/1007529/asep-elixe-i-prothesmia-aitiseon-gia-tis-theseis-eidikon-froyron-pote-tha-vgoyn-ta-apotelesmata

Καλή επιτυχία παιδιά...2200-2600 παίζει η πλειοψηφία επιτυχίας. Δηλαδή η βάση θα κυμανθεί κάπου στη μέση με την πιθανότητα να είναι κάτω από 2400. αυτήν την στιγμή βλέπουν αιτήσεις που έχουν γίνει την προηγούμενη Τρίτη Τετάρτη παιδιά. Έγκυρη πηγή

1μαλιτης

Δημοσίευση από 1μαλιτης »

Παιδιά δεν έχω καταθέσει το πτυχίο αγγλικών, μπορώ να κάνω ένσταση μόλις βγουν οι πίνακες; Το χω χάσει γιαυτό..
Άβαταρ μέλους
Nickthegreek7
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Nickthegreek7 »

Βάση κοντά στο 2300.. έγκυρη πηγή..
lok94

Δημοσίευση από lok94 »

Το βεκ δε μετράει Ούτε για χαρτί τουαλέτας χωρίς πιστοποίηση τέλος
Άβαταρ μέλους
Nickthegreek7
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Nickthegreek7 »

1 Οκτωβρίου ξεκινάει η εκπαίδευση.. μέχρι 20 Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα.. σχεδόν 10000 οι αιτήσεις.. καλά αποτελέσματα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες