Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Η προθεσμια καταθεσης εληξε... αμα μπορεσει κανας βυσματιας ας μαθει ποσες εγιναν και τι παιζει με τη βαση!
οτι αλλαξε αλλαξε αυτο με το διπλωματα και ο λογος ειναι επειδη εγινε ολο αυτο το θεμα με τα διπλωματα απο αρχες τον Σεπτεμβριο. Καιε μενα ο αξιωματικος πηρε τηλ στο υπουργειο και του ειπαν θα γινει δεκτη η βεβαιωση. Και δεν ειναι οπως τον βολευει. Η βεβαοωση σου δειψνει οτι περασες την εξεταση και την ημερομηνια που περαες την εξεταση. Και το διπλωμα οταν απρεις στα χερια σου θα δειχνει την ημερομηνια επιτυχιας των εξετασεων που αναγραφει η βεβαιωση. Επισης η παραγραφος με τα διπλωματα δεν υπαφετα στην παραγραφο που αναφερεται σε αυτη που λεει οτι τα επισημα χαρτια πρεπει να τα προσκομισεις μετα απ 5 μερες. Δες τι ελεγε η προκ του 2011 και η τωρινη και θα ην καταλαβεις την διαφορα.Πολίτης έγραψε:Όπως τα λέει ο Lefteris2αμαλ είναι. Ήμαρτον εδω μέσα. Δηλαδή άμα κάνει το δίπλωμα να έρθει κάνα 20ημερο επιπλέον θα σου δώσουν τα μόρια εσένα, επειδή πήγες μια βεβαίωση όλη κι όλη. Λοιπόν, καλώς ή κακώς από σήμερα και μέχρι την 31/8 οφείλουν όσοι έχουν πάει ΜΟΝΟ Βεβαίωση, να προσκομισουν και το γνήσιο δίπλωμα. Ειδάλλως δεν προσμετρουνται τα μόρια. Δεν είναι όπως βολεύει το καθένα τα πράγματα. Υπάρχει νομικό πλαίσιο που οριοθετεί τα πράγματα είτε βολεύει είτε ξεβολευει κάποιον. Εντός 5 ημερών μετά το πέρας των αιτήσεων, ήτοι σήμερα 26/8 ως τελευταία μέρα, έχετε +5 μέρες, δηλαδή μέχρι την 31/8. Φιλικά πάντα.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Η προθεσμια καταθεσης εληξε... αμα μπορεσει κανας βυσματιας ας μαθει ποσες εγιναν και τι παιζει με τη βαση!
Λογικά από αύριο θα ξέρουμε μέχρι αργά θα στέλνουν αιτήσεις...
- shootman92
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολους μας! Με 2370 στην β ειμαι καλα?
Καλη επιτυχια σε ολους μας παιδια!! Καλη δυναμη!!
Καλησπερα.. στη Β δυσκολο... με 2370 επρεπε να κανεις στην Α κατηγορια!
Παιδιά εννοω οπιοι είναι από 2500 Και πάνω όλοι μεσα για α κατηγορία τωρα για πιο κατο δεν μ είπε μπορεί να φτάσει 2300 δεν ξέρουν αναμένουμε
Φίλε έχω κατάθεση τα χαρτιά μου στα Α Τ Αιγάλεω με 2570 κ μ είπαν ότι είμαι 50 50 αλλα βλέπω εδώ ότι πολλοί παίζουμε στα 2500 οπότε πιστεύω κάτι να γίνει! Πιο πολύ με απασχολεί το τρέξιμο είμαι κοντά στο 4.50 αυτή τν στιγμή κ ξεκίνησα πιο εντατικά μήπως προλάβω! Στείλε πμ να σου πω
Έγκυρη πηγή.. καλά στέλνουν ακομη καρτέλες αλλά ποσό να ανεβεί;
Οπιος αδερφος με ξέρει δεν λέω ποτέ ***** οπιος θελει πιστεύει οπιος Όχι παλι οκ ! Εγώ επειδή έχω την ίδια αγωνία ειπα να το πω δεν λέω ότι οι 2400 2300 δεν είναι μέσα απλα οτι έμαθα το λεω
Ενταξει Θανο ευχαριστουμε, οτι αλλο μαθαινετε γραφτε το!
Πόσο λέτε θα είναι η βάση στην Β; του 11 έκλεινε στα 2608.. θα πέσει φετος;
Τελος χρονου! παμε γι'αλλα... καλα αποτελεσματα μαγκιτες!
Τέλος στις υποβολές των αιτήσεων!!! Καλή επιτυχία και από εμένα σ όλα τα παιδιά. Μακάρι να είμαστε όλοι μαζί στους επιτυχόντες!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες