Ε αυτά μην τα λέτε έτσι εύκολα. Και τα 3,50 θέλουν μια χ προσπάθειαkyriakos155 έγραψε:Αν είσαι ψηλός δεν χρειάζεται να πάρεις καν φόρα...
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
1.80 ειμαι ασπουμε το εις ύψος με δυσκολεύει πιο πολύ οριακά το περνάω
Και εσύ πρέπει να δουλέψεις αλτικές κατακόρυφες και οριζόντιες. Σε πιο πόδι πατάς και με ποια φορά μπαινεις στον πήχη από τα δεξιά η αρίστερα; Απο που ξεκινάς δλδ;Θανος2468 έγραψε:1.80 ειμαι ασπουμε το εις ύψος με δυσκολεύει πιο πολύ οριακά το περνάω
Δεν ξέρω ακριβος ξερω τελευτεο πόδι είναι το δεξί το περνάω ρε παιδί μ δεν θα κοπω απλα μου φενετε πιο δυσκολο ενώ το εις μήκος πάτησα πολυ πριν την γραμμή και το πέρασα χωρίς να πέσω με ένα αλμα αντοχή ειμαι Καλά 3.30 απλα μ έκανε εντύπωση ότι είναι δύσκολο το εις μηκος
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Θανο τι σχεση εχουν τα αθληματα της αστυνομιας με τη στρατιωτικη θητεια?! Οπως στα πα εγιναν οταν εδινα!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 32
Παιδες ακουστε κατι επειδη σιγα σιγα κλεινουν οι αιτησεις και πρεπει να βλεπουμε τα σωστα νουμερα και οχι οτι θελουμε... Ναι φετος θα εχουμε λιγοτερες αιτησεις απο το 2011 δηλ καπου στις 11500 συνολο ενω το 2011 ειχαμε 15500, δηλ περιπου 1/3 λιγοτερες αρα αυτοματως τι λετε ολοι; Λιγοτερες αιτησεις αρα λιγοτερες ισοψηφιες (χαμηλοτερη ζητηση) αρα χαμηλοτερη βαση απο αυτη που περιμενουμε, αλλα δεν εχουμε υπολογισει το εξης: Απο τις 15500 του 2011 οι 9500 ηταν στην Α ενω οι 6000 στη Β και οποτε ουσιαστικα μοιραζοταν-εσπαγαν οι ισοψηφιες σε 2 διαφορετικους πινακες. Τωρα ομως εχουμε 11500 απο τις οποιες οι 2000 με το ζορι θα ειναι τις Β κατηγοριας αρα ποσες μενουν για την Α;
Ουσιαστικα οσες και το 2011 ισως και περισσοτερες δηλ 9500 αρα καπως ετσι δεν εχουμε ουτε λιγοτερη ζητηση ουτε λιγοτερες ισοψηφιες ουτε χαμηλοτερη βαση αποτι περιμεναμε... (Και εγω λεω οτι θα ειναι με επιλαχοντες 2270 στη θεση 1560) και αυτο γιατι εχουμε συγκεντρωση υποψηφιων στην Α κατηγορια. Τωρα αν υπολογισουμε την χωρις ηλικιακα ορια μοριοδοτηση ΟΛΩΝ των τριτεκνων εχουμε +200 και με μια σταθμιση αυτων των μοριων στα 2/3 εχουμε +130 μορια στη βαση αρα πηγε στα 2400.
Αμα τωρα υπολογισουμε τα ποιο ανοιχτα περιθωρια σε ΔΜς, τατουαζ και την ισως καταθεση διπλωματων περαν των +5 ημερων τοτε εχουμε περισσοτερη ζητηση καθως ατομα που θα κοβονταν τωρα θα περασουν μιλαμε για καμια 100-150 ατομα σιγουρα στα 1500 αρα ανεβαινει η βαση κατα 30 μορια που αντιστοιχουν στις +150 θεσεις σε αυτο το υψος μοριων και παει στα 2430.
Ολοι αυτοι ειναι λογοι να ανεβει η βαση. Ομως υπαρχουν και λογοι για να πεσει οπως ειναι το ξαφνικο την προκηρυξης χωρις να το περιμενει ο κοσμος αρα δεν μαζευαν μορια επι τουτου τοσα χρονια, που το υπολογιζω στα -100 μορια απο αναλυση παλαιοτερων πινακων 2008 κ 2009 καθως και οτι πλεον το 30% ειναι γυναικες ενω το 2011 ηταν 10% αρα περισσοτερο κοψιμο κατα 10%, το μισο της διαφορας δηλ που αντιστοιχει σε 350 θεσεις και η βαση λοιπον θα πεσει κατα 60 μορια και θα παει στα 2270.
Ο τελευταιος παραγοντας που θα αυξανε τη βαση ειναι τα τοσα χρονια που ειχε να βγει προκηρυξη σε συνδιασμο με το οτι δεν εβγαινε αλλη παρομοια (πχ εποπ) αλλα μετα απο αναλυση των παλαιοτερων ειδα πως δεν την επηρεαζει αντιθετως δρα θετικα σε αυτη οπως εξηγησα παραπανω.
Συγκεκριμενα παρατηρησα οτι ενω εβγαιναν κιαλλες προκηρυξεις τοτε η βασεις αντι να πεφτουν ανεβαιναν λογικα γιατι γινοταν ολο και πιο γνωστο σε διαφορετικα συνολα πληθυσμου (γεννητρια καινουριων υποψηφιων) και ολοι κυνηγουσαν τα μορια. Τελος μια μικρη ανασα θα μπορουσε να ειναι οι 200 του λιμενικου αν βγει εντως των οριων επιλαχικοτητας των ΕΦ που αν απορροφηθουν εκει θα πεσει η βαση κατα 50 μορια και θα παει στα 2220 μορια.
Αμα στις ΠΚΕ ειναι σωστοι δεν υπαρξουν βυσματικα και δεν χαριζουν δευτερολεπτα ισως να δουμε τη βαση κατω απο 2200 αλλα πανω απο 2170. Και να εχετε στο νου σας οτι ενα 10% του συνολου των αιτησεων ειναι ατομα πανω απο το οριο ηλικιας και απλα συμμετασχουν για να κινηθουν νομικα σε δευτερο χρονο αυτα δεν τα αφερω απο τη βαση (περιπου 40 μορια) για να τα κρατησω σαν ασφαλεια σε περιπτωση καποιου λαθους. Υπομονη μεχρι 10 Σεπτεμβρη.
Σας τα λεει ατομο με ΑΕΙ πληροφορικης αναλυτης και 2200 μορια! Καλη επιτυχια σε ολους και μακαρι να ειμαι και εγω ενας συναδερφος σας!
Ουσιαστικα οσες και το 2011 ισως και περισσοτερες δηλ 9500 αρα καπως ετσι δεν εχουμε ουτε λιγοτερη ζητηση ουτε λιγοτερες ισοψηφιες ουτε χαμηλοτερη βαση αποτι περιμεναμε... (Και εγω λεω οτι θα ειναι με επιλαχοντες 2270 στη θεση 1560) και αυτο γιατι εχουμε συγκεντρωση υποψηφιων στην Α κατηγορια. Τωρα αν υπολογισουμε την χωρις ηλικιακα ορια μοριοδοτηση ΟΛΩΝ των τριτεκνων εχουμε +200 και με μια σταθμιση αυτων των μοριων στα 2/3 εχουμε +130 μορια στη βαση αρα πηγε στα 2400.
Αμα τωρα υπολογισουμε τα ποιο ανοιχτα περιθωρια σε ΔΜς, τατουαζ και την ισως καταθεση διπλωματων περαν των +5 ημερων τοτε εχουμε περισσοτερη ζητηση καθως ατομα που θα κοβονταν τωρα θα περασουν μιλαμε για καμια 100-150 ατομα σιγουρα στα 1500 αρα ανεβαινει η βαση κατα 30 μορια που αντιστοιχουν στις +150 θεσεις σε αυτο το υψος μοριων και παει στα 2430.
Ολοι αυτοι ειναι λογοι να ανεβει η βαση. Ομως υπαρχουν και λογοι για να πεσει οπως ειναι το ξαφνικο την προκηρυξης χωρις να το περιμενει ο κοσμος αρα δεν μαζευαν μορια επι τουτου τοσα χρονια, που το υπολογιζω στα -100 μορια απο αναλυση παλαιοτερων πινακων 2008 κ 2009 καθως και οτι πλεον το 30% ειναι γυναικες ενω το 2011 ηταν 10% αρα περισσοτερο κοψιμο κατα 10%, το μισο της διαφορας δηλ που αντιστοιχει σε 350 θεσεις και η βαση λοιπον θα πεσει κατα 60 μορια και θα παει στα 2270.
Ο τελευταιος παραγοντας που θα αυξανε τη βαση ειναι τα τοσα χρονια που ειχε να βγει προκηρυξη σε συνδιασμο με το οτι δεν εβγαινε αλλη παρομοια (πχ εποπ) αλλα μετα απο αναλυση των παλαιοτερων ειδα πως δεν την επηρεαζει αντιθετως δρα θετικα σε αυτη οπως εξηγησα παραπανω.
Συγκεκριμενα παρατηρησα οτι ενω εβγαιναν κιαλλες προκηρυξεις τοτε η βασεις αντι να πεφτουν ανεβαιναν λογικα γιατι γινοταν ολο και πιο γνωστο σε διαφορετικα συνολα πληθυσμου (γεννητρια καινουριων υποψηφιων) και ολοι κυνηγουσαν τα μορια. Τελος μια μικρη ανασα θα μπορουσε να ειναι οι 200 του λιμενικου αν βγει εντως των οριων επιλαχικοτητας των ΕΦ που αν απορροφηθουν εκει θα πεσει η βαση κατα 50 μορια και θα παει στα 2220 μορια.
Αμα στις ΠΚΕ ειναι σωστοι δεν υπαρξουν βυσματικα και δεν χαριζουν δευτερολεπτα ισως να δουμε τη βαση κατω απο 2200 αλλα πανω απο 2170. Και να εχετε στο νου σας οτι ενα 10% του συνολου των αιτησεων ειναι ατομα πανω απο το οριο ηλικιας και απλα συμμετασχουν για να κινηθουν νομικα σε δευτερο χρονο αυτα δεν τα αφερω απο τη βαση (περιπου 40 μορια) για να τα κρατησω σαν ασφαλεια σε περιπτωση καποιου λαθους. Υπομονη μεχρι 10 Σεπτεμβρη.
Σας τα λεει ατομο με ΑΕΙ πληροφορικης αναλυτης και 2200 μορια! Καλη επιτυχια σε ολους και μακαρι να ειμαι και εγω ενας συναδερφος σας!
Ε επηδει γινόταν χαμός στο στρατό χαχα σαν τα ζώα όλοι μαζί
Μακάρι να μπούμε όλοι παιδιά
Παδια μην τρελεσεστε για το χιλιαρι έχετε μέρες να φτάσετε αν είσαι 5 λεπτά να πας 4 10 πχ. Όπως τα λέει ο Θάνος ένα χιλιαρι την ημέρα με ρολογαγι να δεις πόσο πρέπει να βγαίνει ο γύρος αν μπορείς κάνε και δύο με 5 λεπτά διατάσεις αν δεν τρέχετε γενικά στα πρώτα 2-3 είναι και το μπουκομα που σε βγαίνει μετά ανοίγεις.. Στο δεύτερο χιλιαρι την ίδια ώρα θα το δείτε και μόνοι σ; Σ ότι ενώ νομίζετε ηστε κουρασμένοι θα το κάνετε ποιο αργά θα βγει ποιο γρήγορα γτ θα φύγει το πολύ το μπουκομα.. Σε 15 20 μέρες που θα δώσεις αθλήματα με 2 χιλιάρικα την ημέρα άνετα το ρίχνεις 4 λεπτά απλά να βρεις τις ον ρυθμό σου. Το τελευταίο 150 δλδ στη μισή στροφή πάνω και τελική ευθεία μπορείς να σπρινταρεις αν πας σε λογικό ρυθμό τους 2 γύρους μόλις τελειώσεις την προπόνηση το χιλιαρι κάνεις και ένα κατοστάρι 5 άλματα μήκος και αν ηστε σε γήπεδο και έχει στρομα κάνεις και το άλμα το στρομα είναι γύρος στα 90 εκατοστά απλά πηδα να ανεβενεις πάνω ένα μισάωρο αν τα κάνεις κάθε μέρα.. Τρένο θα τα βγάλεις. Αλλά όση δεν αθληστε καθόλου (και για όσους κάνουν γυμναστήριο και είναι μαλωμένοι με αερόβια ) καλο ζέσταματα κ διατάσεις γτ αν τραβματιστεις δεν τους νοιάζει κοβεσεΘανος2468 έγραψε:Τρέξτε κάθε μέρα 1 φορά το 1000ρι με σταθερό τέμπο να δείτε πόσο το κάνετε εάν είστε οριακά στον τελευτεο γύρο δώστε τα ολα μεχρι να ξεψυχησετε αλιος δεν βγενει ξέρει κανείς τι δίνεις πρώτο δλδ αν κανεις 100αρι εχεις χρονο να ξεκουραστείς; Η σε 2 λεπτα σε βάζουν το 1000
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Αν πατάς δεξί πόδι τελευταίο τότε ξεκινάς από την αριστερή μεριά του πήχη, δηλαδή βλέπεις το στρώμα και τον πήχη στα δεξιά σου. Κανε βήμα άλμα ή hoples για να συνηθίσεις το ανέβασμα του γονάτου ψηλά και την ώθηση.Θανος2468 έγραψε:Δεν ξέρω ακριβος ξερω τελευτεο πόδι είναι το δεξί το περνάω ρε παιδί μ δεν θα κοπω απλα μου φενετε πιο δυσκολο ενώ το εις μήκος πάτησα πολυ πριν την γραμμή και το πέρασα χωρίς να πέσω με ένα αλμα αντοχή ειμαι Καλά 3.30 απλα μ έκανε εντύπωση ότι είναι δύσκολο το εις μηκος
Οποιος θέλει ας μου στείλει pm να του πω ασκήσεις ανάλογα το αγώνισμα
Εγω πιστευω οτι τα 200 ατομα που θα μπουν στο λιμενικο, θα ειναι και οι 200 επιτυχοντες ειδικοι φρουροι... στο λιμενικο θα μπουν ολα τα μεγαλα απολυτηρια! Αν οχι και οι 200, οι 150 πιστευω θα ειναι επιτυχοντες στους φρουρους! Οποτε αφαιρουμε και απο κει κοσμο + αυτους που θα κοπουν στις πκε!
Α εγώ πήγαινα ευθια στο αλμα εις ύψος αν πας Αριστερά σ δίνει κατι παραπάνω αυτο ενοεις?
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 19
Η βεβαίωση επέκτασης διπλώματος που δώσανε κάποιοι , μέχρι πότε πρέπει να έχουν το κανονικό δίπλωμα την κάρτα για να την δείξουν ότι να το πήρα ;
Η φορά του ύψους είναι σε καμπύλη, δεν πας σαν το μήκος ευθεία. Δες youtube να καταλάβεις. Δεν ειναι δύσκολο το ύψος αν κάνεις σωστή φορά και σωστό βήμα άλμα.Θανος2468 έγραψε:Α εγώ πήγαινα ευθια στο αλμα εις ύψος αν πας Αριστερά σ δίνει κατι παραπάνω αυτό ενοεις;
Ρε παιδιά στο άλμα εις ύψος ποιος σα είπε ότι πρέπει να το περάσετε σαν αθλητές; εγώ θυμάμαι ότι και με βουτιά θεωρείται έγκυρο. Αρκεί να το περάσεις. Τώρα εάν εγώ δεν έχω καταλάβει σωστά διορθώστε με όσο είναι καιρός😅😅😅
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες