Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Διασωστη31 σβησε μηνυματα δε μπορω να σου στειλω! Εγω Πιστευω 100 επιλαχοντες θα μπουν σιγουρα!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
150 200 θα κοπουν απο αθληματα τατου και θα το μετανιοσουν κιολας και πολλοι
Γεια σας ρε παίδες, είμαι νέο μέλος και θα θελα να κανω μια ερώτηση και αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει με ακρίβεια. Αναρτήθηκαν κάποιες σελίδες στο διαδίκτυο οι οποιες γράφουν για 10.000 αιτήσεις. Η ερώτηση ειναι η εξής : ισχύει αυτο που ανεβαζουν, ή είναι Φεικ ;
Chriz έγραψε:Τόσο πολύ πιστεύετε ότι θα κόψουν στα πκε;
Φυσικά πολύ μικρό δείγμα αλλά από τα 10 άτομα που ήταν στο τμήμα όταν είχα πάει να κάνω την αίτηση, τα 2 είχαν ταττού που έκαναν καραμπάμ και σε σημεία που η προκήρυξη λέει πως δεν επιτρέπεται. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους αλλά αν δεν κάνουν κάτι μέχρι τις ΠΚΕ, ε απλά θα κοπούν. Τώρα γιατί μπήκαν στην όλη διαδικασία, είναι απορίας άξιο...
Το cake βέβαια το πήρε ένας άλλος που ισχυρίζονταν πως δεν χρειάζεται μετάφραση το lower γιατί δεν το γράφει πουθενά στην προκήρυξη (Το γράφει) και έκανε φασαρία, ενώ ήταν και γεννημένος το '89 και άρα εκτός διαδικασίας όπως και να χει !
Το κακό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν. Μακάρι να μπουν άξια άτομα στο σώμα, άτομα με αρχές πρώτα από όλα και να το θέλουν!!! Το να μπει κάποιος μόνο και μόνο για το δημόσιο θα είναι μεγάλο πρόβλημα στην κοινωνία.
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 35
Άντε να δούμε τι θα δούμε λίγες μέρες ακόμα! Πιστεύω την Τρίτη ο φίλος με τα κονέ να μας πει την βάση!
Καλά σε λίγες μέρες θα μπαίνουν όλοι με τους θείους τους και τους νονούς τους στο αρχηγείο και θα μας λένε την βάση. Όπως μας έλεγαν και το πότε θα βγεί η προκήρυξη, και το πόσες είναι οι αιτήσεις.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ που ειναι στη ΓΑΔΑ θα μας πει. Οι παλαιοι ξερουν ;) .
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
ΕκλαψαLefteris 2αμαλ έγραψε: Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ που ειναι στη ΓΑΔΑ θα μας πει. Οι παλαιοι ξερουν ;) .
Όλα στην ώρα τους παιδιά! υπομονη έως 9 Σεπτέμβρη καλό βράδυ!! (ο γνωστός νικος)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 94
Από Αθήνα πόσοι είστε αλάνια μου ; Να κάναμε κανένα τρέξιμο μαζί ; Να φτιάξω τον χρόνο μου
Η βάση της Β που λέτε στο περίπου να κυμανθεί;
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 35
Στην β θα έχουμε εκπλήξεις καθώς από ότι άκουσα δεν έγιναν πολλές αιτήσεις μάλλον θα είναι χαμηλά! Είστε τυχεροί οι β αν ισχύει αυτό!
Με 2.650 πιστεύεις ότι είμαι καλά αδερφέ;
Παιδιά μια ερώτηση.. με 2090 στην Α έχω ελπίδες; Και κάτι άλλο.. Βγαίνουν τα αποτελέσματα πχ 1800 άτομα με επιλαχόντες μαζί και περνάνε τα ιατρικά και αθλήματα μόνοι αυτοί; Η τα περνάμε όλοι όσοι έχουν κάνει τις αιτήσεις?;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες