KostasDea342 έγραψε:Για αυτό ακριβώς λέω να πέσω στα 4 λεπτά . Για να είμαι σίγουρος. Το έκανα χτες πρώτη φορά και είχα 5 λεπτά και κάτι. Πήγα να βάλω τα κλάματα επιτοπου. Το ξαναέκανα μετά και έπεσα ένα λεπτό . Έκανα λάθος με το τέμπο μου. Και σήμερα ειμαι στο 4:40.
Παίζει και να αγχωθηκες να ξέρεις το άγχος σου κάνει πονο στο στήθος και σε κόβει στο τρέξιμο γι'αυτό μάγκες πριν πατα να δώσετε κοιτάξτε να είστε κάτω από 4 μην σας πιάσει το άγχος
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.Wolver μακάρι να δω την δικιά σου διάφορα. Γιατί χωρίς να θέλω να " φλεξαρω" έχω 2710 . Αν κοπω στο τρέξιμο θα τρελαθώ . Θα με δείτε στην Αννίτα Πάνια. Χαχαχα
KostasDea342 έγραψε:Για αυτό ακριβώς λέω να πέσω στα 4 λεπτά . Για να είμαι σίγουρος. Το έκανα χτες πρώτη φορά και είχα 5 λεπτά και κάτι. Πήγα να βάλω τα κλάματα επιτοπου. Το ξαναέκανα μετά και έπεσα ένα λεπτό . Έκανα λάθος με το τέμπο μου. Και σήμερα ειμαι στο 4:40.
Δε το λες και τεραστιο το ενδιαφερον.. ουτε τις αιτησεις του 2011 δε θα φτασουν!Αλλωστε ποσες αιτησεις να προλαβουν να γινουν αυριο μεχρι της 3. Αντε καμια 500αρα σε ολη την Ελλαδα!