Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Τα ψυχοτεχνικα.. μπορεί να είναι πιο δύσκολα. απ' τ αθλήματα... εκεί θέλει προσοχή πολύ τι θα πείτε... πχ αν το παίξεις Ράμπο θα κοπεις... αν το παίξεις φλώρος θα κοπεις
Rantamplan

Δημοσίευση από Rantamplan »

Παιδιά μην τρελένεστε πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.. ότι είναι να γίνει θα γίνει ότι και να κανετε τα χοντρά βύσματα θα περάσουν κ θα τα δείτε κατευθείαν στην σχολή. Ετοιμαστείτε εσεις σωστα για να περασετε τα αθλήματα κ μην σας νοιαζει τπτ κοιτάξτε τον εαυτό σας. Εγω ήθελα να ρωτήσω αν ξερει κάποιος σε ποσό καιρο θα βγουν το αποτελέσματα κ απο εκει κ περα τι διαδικασία υπάρχει. Από εμένα καλή επιτυχία σε όλους
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από pantzos4 »

Θανος2468 έγραψε:Ωραία πόση ώρα περνει αυτο βιάζονται η σιγα σιγα
τώρα αυτό δεν είναι στάνταρ είναι ότι νανε σε χρόνο κ πόσο συνεργασιμοι θα ηστε όπως και πόσους ανικιτους θα έχετε. Πάντως στα υγειονομικα 1 1 30 θα έχετε φύγει λογικά.. Ψυχοτεχνικα αδερφέ εγώ πρωί πήγα 8 η 9 δεν ξέρω τι ώρα έφυγα αλλά βράδυ Είχε σκοτινιασει πάντως ήμουν στη τελευταία εικοσαδα. Για κάποιον που ρώτησε τι θέμα έχω στα ψυχοτεχνικα για λάθος και σωστές απαντήσεις.. Τώρα τι να σε πω νορμαλ άνθρωπος απλά πρέπει ν είσαι και νορμάλ απαντήσεις. γτ θες να μπεις αστυνομία πχ κ επαγγελματική αποκατάσταση δουλεύοντας πάνω σε ένα αντικείμενο που προσφέρει και στη κοινονια είναι μια καλή νομίζω απάντηση. Αν πεις πχ μαρεσουν τα όπλα η θέλω να δέρνω αναρχια ε λογικα θα σε πουν κάτσε λίγο έξω μετά θα σε ξανά φωνάξουμε. Απλά πράγματα νορμάλ θέλουν πάνω κάτω οι περίεργοι φενοντε... Στα γραπτά οι ερωτήσεις είναι αρνητικά και θετικά του εαυτο σου ποσ σε βλέπουν οι άλλοι και ποελς εσύ τον εαυτό σου Ε μην πέφτεις. Σε τρελές αντιφάσεις πχ είμαι ήρεμος στα στα θετικά σου και νευριαζω εύκολα στα αρνιτικα σου (μην το γράφετε γενικά όχι ότι θα σε κόψουν θα σε πριξουν τα ***** απλά οι ερωτήσεις που σε κάνουν στη θεωρία είναι βγαλμένες συνήθως από τα γραπτά σου) χαλαρά όχι ανχος και αν είσαι νορμαλ άνθρωπος δν θα έχεις πρόβλημα. Πάντως ειδικά εκεί στα ψυχοτεχνικα λίγο μαγκακος αν το παίξεις θα σε κοπεί η μαγκιά στο λεπτό μετά . Ευγενία ειδικά εκεί είναι απετουμενη
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Ξερεις ποιο ειναι το ασχημο ρε φιλε οτι το ιεκ εδωσα το 16 και απο τοτε δεν ξανα εβγαλε ποιστοποιηση δεν ειναι αδικο αυτο
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Νικ1992 κοιτα λιγο τα μηνυματα σου
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Slade7 έγραψε:Τι εννοείς μυοσκελετικα ; Εγώ μόνο για τατουάζ και μοναρχιδους θυμάμαι μας κανανε.
Όταν σκιψαμε κοιτούσαν σπονδιλικη στυλη το βάθη κάθισμα που κάνανε για τα γοτανα τα χοντρά χοντρά

Commando Squadron B
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Commando Squadron B »

Φυσικά και είναι άδικο νικ για τις ώρες που διάβασες για τα χρήματα που χάλασες και για τα 2 2,5 χρόνια που έτρεξες γενικότερα για να το πάρεις. Αλλά με 2600 φιλαράκι κατά την άποψή μου πάντα είσαι μέσα στους 250 με 300 πρώτους. Οπότε μην σκέφτεσαι τίποτα και ετοιμασου για το 3ημερο στην Αθήνα.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

pantzos4 έγραψε: [Όταν σκιψαμε κοιτούσαν σπονδιλικη στυλη το βάθη κάθισμα που κάνανε για τα γοτανα τα χοντρά χοντρά

Α εγώ νόμιζα ότι όταν σκυψαμε το κάναν να δουν άμα είμαστε αδερφές χαχα

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Slade7 έγραψε:Α εγώ νόμιζα ότι όταν σκυψαμε το κάναν να δουν άμα είμαστε αδερφές χαχα
Χαχαχαχα θα κοβοντουσαν πολλοί

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Μη το γελατε.. κοιταζουν και την πισω εισοδο να δουν αν ειναι ξεχειλομενη, αυτο οντως ισχυεισε!
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

pantzos4 έγραψε:
Θανος2468 έγραψε:Ωραία πόση ώρα περνει αυτο βιάζονται η σιγα σιγα
τώρα αυτό δεν είναι στάνταρ είναι ότι νανε σε χρόνο κ πόσο συνεργασιμοι θα ηστε όπως και πόσους ανικιτους θα έχετε. Πάντως στα υγειονομικα 1 1 30 θα έχετε φύγει λογικά. Ψυχοτεχνικα αδερφέ εγώ πρωί πήγα 8 η 9 δεν ξέρω τι ώρα έφυγα αλλά βράδυ Είχε σκοτινιασει πάντως ήμουν στη τελευταία εικοσαδα. Για κάποιον που ρώτησε τι θέμα έχω στα ψυχοτεχνικα για λάθος και σωστές απαντήσεις. Τώρα τι να σε πω νορμαλ άνθρωπος απλά πρέπει ν είσαι και νορμάλ απαντήσεις. Γτ θες να μπεις αστυνομία πχ κ επαγγελματική αποκατάσταση δουλεύοντας πάνω σε ένα αντικείμενο που προσφέρει και στη κοινονια είναι μια καλή νομίζω απάντηση. Αν πεις πχ μαρεσουν τα όπλα η θέλω να δέρνω αναρχια ε λογικα θα σε πουν κάτσε λίγο έξω μετά θα σε ξανά φωνάξουμε. Απλά πράγματα νορμάλ θέλουν πάνω κάτω οι περίεργοι φενοντε... Στα γραπτά οι ερωτήσεις είναι αρνητικά και θετικά του εαυτο σου πος σε βλέπουν οι άλλοι και ποελς εσύ τον εαυτό σου Ε μην πέφτεις. Σε τρελές αντιφάσεις πχ είμαι ήρεμος στα στα θετικά σου και νευριαζω εύκολα στα αρνιτικα σου (μην το γράφετε γενικά όχι ότι θα σε κόψουν θα σε πριξουν τα ***** απλά οι ερωτήσεις που σε κάνουν στη θεωρία είναι βγαλμένες συνήθως από τα γραπτά σου) χαλαρά όχι ανχος και αν είσαι νορμαλ άνθρωπος δν θα έχεις πρόβλημα. Πάντως ειδικά εκεί στα ψυχοτεχνικα λίγο μαγκακος αν το παίξεις θα σε κοπεί η μαγκιά στο λεπτό μετά. Ευγενία ειδικά εκεί είναι απετουμενη

Οκ, επιτέλους και μερικά χρήσιμα πράματα στο topic μετά απ'όλη την γκρίνια με βύσματα και ιστορίες !
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Player7 έγραψε: Μη το γελατε.. κοιταζουν και την πισω εισοδο να δουν αν ειναι ξεχειλομενη, αυτο οντως ισχυεισε!
Του κολου τα 9μερα λοιπον
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Player7 έγραψε:Μη το γελατε. Κοιταζουν και την πισω εισοδο να δουν αν ειναι ξεχειλομενη, αυτο οντως ισχυεισε!

Δεν φαίνεται αυτό ρε αδερφέ! Και αν έχεις ρίξει καμιά καλή εκκένωση που λέει και ο Κατακουζηνός πριν πας, τι θα σε κόψουν; Κυρίως ψάχνουν για θέματα της σπονδυλικής στήλης σε αυτή τη φάση κλπ...
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Εγω δεν ειπα οτι θα σε κοψουν ειπα οτι το κοιταζουν, οπως και στο στρατο το κοιτανε!
Alex99

Δημοσίευση από Alex99 »

Καλησπέρα!

Μπορεί κάποιος να κάνει μια εκτίμηση της διαδικασίας χρονικά; Για παράδειγμα 10-20 Σεπτεμβρίου βγαίνουν οι προσωρινοί πίνακες, στη συνέχεια υπάρχει το 10ήμερο των ενστάσεων, έπειτα εκδίδονται οι οριστικοί πίνακες και δίνεται ένα ακομη 10ήμερο για υγειονομικές εξετάσεις; Σε αυτή τη περίπτωση οι ΠΚΕ αναμένεται να εκπονηθούν μετα τις 5 Οκτωβρίου. Τι λέτε;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες