Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
athavars1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από athavars1 »

Δεκα χιλιαδες μονο οι αιτησεις κυριοι ενας στους επτα μεσα

Opel-gtc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Opel-gtc »

Αποψη μου παντως ο δμσ δεν ειναι και τοσο αξιοπιστος για εναν που ειναι γυμνασμενος οποτε πιστευω υπαρχει μονο και μονο για να κοψει αυτούς που φαίνονται αρκετα χοντροι
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

athavars1 έγραψε:Δεκα χιλιαδες μονο οι αιτησεις κυριοι ενας στους επτα μεσα

Εντυπωσιακό αν ισχύει, λιγότερες και από του 11; Πως το πάθανε...

Εκτός και αν σκάσουν όλοι Αύριο ξέρω γω !
Άβαταρ μέλους
hountals
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από hountals »

Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους. Γνωρίζει κανείς από προηγούμενες εκπαιδεύσεις η αν μπορώ να βρω κάπου οδηγό σπουδών η ωρολόγιο πρόγραμμα για την εκπαίδευση που θα ακολουθήσει αφού γίνει η τελική επιλογή; Επίσης αν χρειάζεστε οδηγίες η διευκρινήσεις όσον αφορά την πρακτική δοκιμασία (αθλήματα) μπορείτε να με ρωτήσετε.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

ΛΟΚΚ έγραψε: Το θεωρώ προσβολή για κάποιον να βάλει βύσμα για να περάσει... Οταν ακούω ότι θα μπει βύσμα στα μόρια και στους επιλαχώντες μου ανεβαίνει η πίεση... Τα μόρια θα είναι όλα στην διαφάνεια... Τώρα αν σε κάποιον του βάλω παραπάνω μόρια δεν ξέρω... Ερωτηση: αν κάποιος έχει Ι2 ΚΑΙ ΠΑΝΩ μπορεί να καταθέσει τα χαρτιά του;
Μονο Ι1 και αν εχεις κανει το λαθος να το αλλαξεις μετα το στρατο το βλεπουν και σε πετανε εξω
Mts
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Mts »

Φιλαράκι χάσε δύο τρία κιλά μέχρι τα υγειονομικά.. Κόβεται οριακά στον δείκτη μάζας σώματος... Απο μόρια είσαι μεσα
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Opel-gtc έγραψε:Αποψη μου παντως ο δμς δεν ειναι και τοσο αξιοπιστος για εναν που ειναι γυμνασμενος οποτε πιστευω υπαρχει μονο και μονο για να κοψει αυτούς που φαίνονται αρκετα χοντροι

Όποιον σοβαρό γυμναστή να ρωτήσεις θα σου πει πως ο ΔΜΣ είναι αρκετά βλακώδης δείκτης...

Το καλύτερο θα ήταν όπως είπαν ήδη και τα παιδιά πιο πίσω, μερικές κάμψεις και έλξεις και τέλος. Εκεί φαίνεται ποίος έχει γυμναστεί έστω και ελάχιστα στη ζωή του και δεν είναι ένα με τον καναπέ...
Άβαταρ μέλους
athavars1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από athavars1 »

Πότε θα μας καλέσουν για αθλήματα ξέρει κανείς ποτε θα βγουν και τα αποτελέσματα περίπου
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kirios »

Opel-gtc έγραψε: Αποψη μου παντως ο δμσ δεν ειναι και τοσο αξιοπιστος για εναν που ειναι γυμνασμενος οποτε πιστευω υπαρχει μονο και μονο για να κοψει αυτούς που φαίνονται αρκετα χοντροι
Μα αυτο με το δμς το εχουμε πει εχει αλλαξει πλεον ειναι 102 cm η περιφερεια
Άβαταρ μέλους
Chriz
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Chriz »

Για να καταλάβω σωστά.

Ο ΔΜΣ πρέπει να είναι μέσα στα όρια, σε περίπτωση που δεν είναι τότε βάζουν μεζούρα;

Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kirios »

Chriz έγραψε: Για να καταλάβω σωστά.

Ο ΔΜΣ πρέπει να είναι μέσα στα όρια, σε περίπτωση που δεν είναι τότε βάζουν μεζούρα;

ναι αν εισαι απο 27,1 εως 35 δμς αλλα εισαι 102 cm περνας
Άβαταρ μέλους
mgoutsos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mgoutsos »

Kirios έγραψε:
Opel-gtc έγραψε: Αποψη μου παντως ο δμς δεν ειναι και τοσο αξιοπιστος για εναν που ειναι γυμνασμενος οποτε πιστευω υπαρχει μονο και μονο για να κοψει αυτούς που φαίνονται αρκετα χοντροι
Μα αυτο με το δμς το εχουμε πει εχει αλλαξει πλεον ειναι 102 cm η περιφερεια

Ο φίλος από πάνω, έχει δίκιο. Μην αγχώνεστε με τον ΔΜΣ. Αν η περιφέρεια μέσης σας είναι κάτω από 102cm, τότε συνεχίζεται κανονικά ως Ι1!

Prairie

Δημοσίευση από Prairie »

Σε παραβάν όλο αυτό να φανταστώ;
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Εδώ και 10 σελίδες το μόνο που διαβάζω είναι για βύσματα, για τριτεκνους, για δικηγόρους, για μηνύσεις, για στε και δεν συμμαζεύεται...Κάνεις δεν αναρωτιέται το αυτονόητο...

"Γιατί να μην ήμουν καλύτερος; Γιατί να μην είχα περισσότερα εφοδεια, καλύτερα προετοιμασμενος για την προκυρηξη;"

Όσοι έχουν ανασφάλεια βλέπουν παντού βύσματα, φάντασματα, βλέπουν παντού παρατυπίες, βλέπουν παντού αδικίες εις βάρος τους.

Ε όλοι αυτοί που τα ρίχνουν στους άλλους, αυτοί είναι που θα βάλουν τα μεγαλύτερα και περισσότερα βύσματα...

Για το αν δεν έχει κάποιος μόρια, δεν φταίει η τριτεκνια ή η πολυτεκνια, φταίει ο ίδιος που δεν προετοίμασε τον εαυτό κατάλληλα για να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση...

Το να κάθεσαι άπραγος και να περιμένεις να σου έρθουν όλα βολικά είναι σαν να παίζεις την τύχη σου στα ζάρια...

Τίποτα και κάνεις δεν σου εγγυάται σ αυτή τη ζωή το οτιδήποτε, όλα αποκτώνται με κόπο και προσπάθεια...

Και κάτι τελευταίο...

Όλοι ξαφνικά έχουν λεφτά για μηνύσεις, δικηγόρους κια ενστάσεις κια προσφυγές στο ΣΤΕ, αλλά λεφτά για να πάρουν ένα παραπάνω δίπλωμα τόσα χρόνια δεν είχαν, ήταν πολλά τότε. Τώρα που "αδικούνται" "λεφτά υπάρχουν" όπως είπε και μια ψυχή...

giannisiker
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από giannisiker »

athavars1 έγραψε:Πότε θα μας καλέσουν για αθλήματα ξέρει κανείς ποτε θα βγουν και τα αποτελέσματα περίπου

ο αξιωματικός που έκανα τα χαρτιά μου μου είπε 10-20 σεπτέμβρη θα ανακοινωθούν στο astynomia.gr

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες