Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Έχω δει παλιές συνομιλίες του 11 που άλλοι πηγεναν σαβατο για υγειονομικά άλλοι κυριακη άλλοι Δευτέρα οποτε τους βάζουν ξερω γω 300 την μερα λεω εγώ τώρα ένα τυχαίο αριθμό Όχι όλοι και οι 1500 σιν επ7λαχον όλοι μαζί το ίδιο στο τρέξιμο
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Και καλα κανεις θανο και μπραβο σου... τ να μιλαμε εν ετη 2019 25 χρονων για βυσμα ειναι αστείο αλλα η πασοκικη νοοτροπια δν φευγει απο πανω μας. Αν εισαι υγιης σωματικα και ψυχικα στα αθληματα πιανεις τα ορια δν εχεις να φοβασαι τίποτα. Αν δν τηρειςς κατι απο αυτα τοτε δν κανεις για τν αστυνομια βρες κατι αλλο απλα τα πράγματα.
Ευχαριστώ Λευτέρη να λέμε αλήθειες φτάσαμε σε τελικό στάδιο πριν 1 μηνα δεν ξέραμε αν θα βγει προκυρηξη τωρα λήγει υπομονη αδέρφια και κάντε προπόνηση οπιοι χοντροί υστερούν Χάστε κιλα προλαβαίνετε μην χάσετε δουλεια ζωης για 10 20 δευτερόλεπτα
Όταν διαλύθηκε η δέλτα είχαν περάσει συνέντευξη τα παιδιά για το που θέλουν να πάνε. Και υπήρχε επιλογή ματ διας όπκε. Μετα είχε φτιαχτεί η όμικρον που είχε πολλούς φρουρούς μέσα. Εν τελη διέλυσε και την ομικρον και τους ανέβασε πάνω στα κλουβιά. Γενικά δεν έπαιρνε ποτέ στα ματ εφ. Και δεν πιστεύω να πάρει ούτε τώρα γιατί η τελευταία σειρά φρουρών γίνονται αστυφ στο τέλος του έτους. Και ήδη έχουν περάσει συνέντευξη οι τελευταίες δυο σειρές αςτυφυλάκων και θα πάρει 300 άτομα απο αυτούς για τα ματ. Τώρα για όπκε που λες εγώ νομίζω ξεκίνησε να παίρνει όταν διαλύθηκε η δέλτα και όχι πιο πριν. Αλλά για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις. Ναι σε υποδιευθύνσεις ασφαλείας πάνε όχι αμέσως όμως και απο εκεί με με χοντρό Βίσμα κάνεις μια αποσπασούλα πχ στο υδεζι. Γενικα Βίσμα να χεις και πας παντού 😜
δυστυχώς με το σταυρό στο χέρι δεν κάνεις τίποτα αδερδε. Εγώ θα σας δώσω μια πληροφορία και θα είναι και η τελευταία και δεν θα ξαναγράψω. Εννοείται ότι κανένας δεν θα σας πει ότι περάσατε μόλις τελειώσουν τα ιατρικά και αθλήματα. ΚΑΝΈΝΑΣ. θα περιμένετε ολοι την τελική κατάταξη που θα αναρτηθεί για να δείτε αν περάσετε η όχι κ εννοείται ότι δεν θα είναι την ίδια μέρα. Όσοι έχουν βύσμα συνήθως πάνω αριστερά η δεξιά στην καρτέλα του υποψηφίου επισημαίνεται με έναν αστερίσκο. Όσοι έχουν τον αστερίσκο λοιπόν θα περάσουν όλη την διαδικασία χωρίς πρόβλημα εκτός από δύο περιπτώσεις ο πρώτος είναι στα ιατρικά τα πολύ τραβηγμένα πράγματα δηλαδή άνθρωπος με xxxl ρούχα κ άνθρωπος με πολλά μα πάρα πολλά τατού κ ο δεύτερος είναι στα αθλήματα όταν ο άλλος δεν βγάλει καθόλου το 1000 αρη δηλαδή θα σταματήσει κ ε κάπου στην μέση τα παρατήσει. Όλα τα υπόλοιπα για δικηγόρους ενστάσεις δικαστήρια κ ότι άλλο είναι απλά να είχαμε να λέγαμε για να περνάει η ώρα κ οι μέρες γιατί πολύ απλά κανένας δικηγόρος κ κανένας άλλος δεν τα βάζει με το ίδιο το πολιτικό θρησκευτικό στρατιωτικό καθεστώς τόσων και τόσων χρόνων. Τελειώνοντας θα ήθελα να πω δημόσια ένα μεγάλο συγνώμη σε όλους όσους απογοήτευσα η θύμωσαν μαζί μου. Καλή επιτυχία σε όλους κ μια μικρή κ ίσως ασήμαντη συμβουλή από έναν ο οποίος είναι χωμένος με τα τσαρούχια μέσα στα σκατα. Κρατάτε μικρό καλάθι ολοι σας κ οι έχοντες βύσμα κ οι μη έχοντες κ δεν θα χάσετε. Ξανθε περιμένω κάτι από εσενα. Στείλε με κ μύνημα αν θέλεις.Bill931 έγραψε:Θανο να μιλας για τν εαυτο σου, καποιοι (αρκετοι) σεβονται τν εαυτο τους και στηριζονται στις πλατες τους κ οχι στο βυσμα. Δν ψαχνουμε ολοι το βυσμα
Ας μας πει κάποιος π είναι εφ τι παίζει εκείνες της μέρες των πκε.. δλδ την διαδικασία εκεί κτλπ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 32
Τα βυσματα ειναι μια βδελα στην κοινωνια οσοι ειναι ή τασσονται υπερ αυτων δεν θα επρεπε να ειναι ή να μπουνε στο σωμα... Να δω πως θα επιβαλεται την ταξη με τετοια μυαλα εσεις οι βυσματιες... Οταν δεν μπορειτε να κρινετε το ηθικο απο το ανηθικο το νομιμο απο το παρανομο Φιλακια...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Μαγκες δυστιχος στη ελλαδα ειμαστε δν ειπαρχει αξειωκρατεια
Με 2630 μορια και 1,77 υψος και 85 κιλα λετε να εχω καποιο πρόβλημα στο να μην περασω ευχαριστω πολυ εκ'των προταιρων
Παντως να ξερεται εχει δοθει εντωλει σε καθε τοπικη της ΝΔ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
και εσυ που ξερεις οτι εχει δωθει εντολη σε καθε τοπικη της ΝΔ να δωσουν απο ενα ατομο;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 19
Panos gi έγραψε:Παντως να ξερεται εχει δοθει εντωλει σε καθε τοπικη της ΝΔ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
Δεν μπορώ να ακούω ***** ! Ξερει κα εις πότε θα βγούνε αποτελέσματα; Πότε θα φωνάξουν για πκε;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Μερικοί νομίζετε ότι ζούμε στο 1957 και φοβόμαστε τον χωροφυλακα. Μάλλον δεν έχετε πάει στο τμήμα για υπόθεση με δικηγόρο, και να τους βλέπετε να κάνουν σαν κοτουλες οι Αξιωματικοί μόλις σκαει τηλέφωνο από εισαγγελία.
Εγω έχω πάει μάρτυρας σε δίκη με αστυνομικό, και μας παρακαλούσε ο δικηγόρος του που τότε ήταν εν ενέργεια βουλευτής να παμε σε κοινή συναίνεση επειδή θα πήγαινε για αποταξη.
Το ξαναλέω, βύσμα δεν έχουν μόνο οι μπουληδες αλλά και αυτοί που θα κάνουν σαματά στην επιτροπή..
Εγω είμαι επιτυχών στην 6κ, και θα κάνω ότι μπορώ για να κόψω ακατάλληλους.
Οχι επειδή μπορεί να αλλάξει η μετάθεση μου και να ευνοηθω, αλλά επειδή δε γουστάρω τους πασοκους την μεγαλύτερη παθογένεια της Ελλάδας.
Εγω έχω πάει μάρτυρας σε δίκη με αστυνομικό, και μας παρακαλούσε ο δικηγόρος του που τότε ήταν εν ενέργεια βουλευτής να παμε σε κοινή συναίνεση επειδή θα πήγαινε για αποταξη.
Το ξαναλέω, βύσμα δεν έχουν μόνο οι μπουληδες αλλά και αυτοί που θα κάνουν σαματά στην επιτροπή..
Εγω είμαι επιτυχών στην 6κ, και θα κάνω ότι μπορώ για να κόψω ακατάλληλους.
Οχι επειδή μπορεί να αλλάξει η μετάθεση μου και να ευνοηθω, αλλά επειδή δε γουστάρω τους πασοκους την μεγαλύτερη παθογένεια της Ελλάδας.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
***** ειναι αυτα
Κατι ασχετο ξέρει κανεις αν με 2630 μορια και 1,77 υψος και 85 κιλα εχω προβλημα στο να μην περασω ευχαριστω εκ'των προταιρων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες