Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Στη προκηρυξη δε γραφει πουθενα για πιστοποιηση κατηγοριας 5, για παραδειγμα στους σωφρονιστικους το ελεγε! Δε νομιζω οτι χρειαζεται πιστοποιηση!
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Johnny94 »

Μα έτσι θα είναι όπως λες τα γκρουπ των επιλαχόντων μαζί σιγά μην είμαι επιτυχών και κάτσω να τσακωθώ για το αν θα βάλουν στον άλλο μισο εκατοστό η 10 εκατοστά στο μήκος και τον περασουν εντάξει αν δεις κάποιον υπέρβαρο με τατοο οκ μπορείς ομορφα να το θέσεις αλλά αυτά δικηγόρους θα ξεφτίλισω τον αστυνόμο γνώμη μου μην τα επιχειρήσετε τώρα οποίος τα επιχειρήσει...
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Αν πας να κανεις το μαγκα σε κατι τετειο θα σε τιληξουν σε μια κολα χαρτη εχτος και αν δοσεις τα πκε μαζι με τον δηκιγορο σ
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Θανος2468 έγραψε:Παιδιά δεν νομίζω να μπορούμε να πούμε κάτι για τα βύσματα εγω πρωσοπικα θα κοιτάω εκείνη την ώρα να περάσω εγώ Όχι πιον θα δω για να κόψω τωρα αν καπιος ειναι οριακά και σπάζετε μηπος κόψουν αυτόν και όχι το βύσμα τι να πω ! Θα εχω το ανχος μ. θα εχω να κοιτάω και τους υπέρβαρους ! Τώρα οπιος είναι επιλαχών σου λει μακαρι να κοπούν πολλοί για να μπω όλοι έχουν δίκιο
Θάνο δεν μπορώ να αποκαλύψω την ταυτότητα μου για ευνόητους λόγους θα σου πω το εξής. Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά και άδικο. Δηλαδή το σωστό είναι να είναι με απόλυτη διαφάνεια αλλά από την άλλη τα πράγματα είναι περίπλοκα όταν πρόκειται για βύσμα. Ο άλλος δεν ξέρεις ποιον έχει βύσμα. Ένα πολύ απλό παράδειγμα... Τρέχουμε και εγώ δεν το βγάζω το 1000 αλλά από πίσω μου έχω τον αρχηγό και αυτό δεν το ξέρει κανένας φυσικά, άρα ούτε και εσύ... έρχεσαι τώρα εσύ και λες την επιτροπή να με κόψουν και αρχίζεις και φωνάζεις γιατί σε πνίγει το δίκιο. Εσύ τι πιστεύεις; Η επιτροπή θα πει τον αρχηγό ότι δεν τον περάσαμε γιατί ένα καλό παιδί μας έκανε παρατήρηση. Χαχαχαχχαχαχα είναι απλά ένα παραμύθι που κάποιοι εδώ μέσα θέλουν να είναι οι ήρωες του παραμυθιού. Από την στιγμή που δεν έχει ενστάσεις μετά τα αθλήματα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απόλυτος.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Τα βύσματα υπήρχαν ανέκαθεν.. Καλά όμως πόσοι νομίζεται ότι από αυτούς που τα έχουν θα περάσουν από μόρια κ πόσοι από αυτούς θα τους βοηθήσουν όντος; οι περισσότεροι απλά έχουν έναν βουλευτή των Ο ποιο θα του πει ένα Ναι θα σε βοηθήσω κ μπορεί να μην ασχοληθεί καν.. Εγώ παντός δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να φτάνω εκεί κ να κοιτάζω το τι κάνουν οι άλλοι. θελω να παω να κάνω αυτό που πρέπει να περάσω κ να τελειώσω..
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Ξαναγράφω με σαφήνεια προς αποφυγήν παρεξηγήσεων! Στα αθλήματα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα διότι χωρίζονται σε γκρουπ 200 ατόμων ωστόσο μπορεί να βάλουν και 200 βύσματα μαζί άρα Αφήστε τις αναφορές στους αξιωματικούς για χρόνους κτλπ, μίλησα ξεκάθαρα για φανερά τατουάζ μανίκι ύψος υπέρβαρος εκεί μπορείτε να πάρετε το όνομα του υποψηφίου έχετε το δικαίωμα το γράφει και η προκήρυξη ότι όλοι έχετε πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία άλλων υποψηφίων ωστόσο ένας επιλαχών αν δει έναν επιτυχών κοντό η με τατουάζ μανίκι τι θα κάνει; αυτό εξήγησα μην ακούω τώρα ότι θα πάτε με δικηγόρους κτλπ είπαμε μια κουβέντα και το κάνατε λίγο σίριαλ , όλα γίνονται με τον σωστό τρόπο και χωρίς φασαρίες! Και όσους υποστηρίζουν τους βυσματιες και τις επιτροπές που τους περνάνε και να μηννασχολειστε κτλπ Συγχατηρια για την αξιοκρατία σας εφόσον αυτό το σώμα θέλετε και αυτήν την συνηθισμένη Ελλάδα περαστικά

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Slade7 έγραψε:

Προφανώς εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις και το παίζεις και έξυπνος οχου εδώ μέσα με τους παντογνώστες εκτός σώματος μια ζωή

Στην αρχή λέει αυτό για το δίπλωμα για να σου πει τι κάνεις στην ΑΙΤΗΣΗ πιο κάτω όμως

ΣΤΗΣ Γενικές παρατηρήσεις όπου σου διευκρινίζει ακριβώς για τα από πάνω λέει ότι μέσα σε 5 μέρες να φέρεις το πρωτότυπο και εννοεί για όλα τα έγραφα που έχεις καταθέσει που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΌΤΥΠΑ τι δεν καταλαβαίνεις; Ποιό το νόημα δηλαδή να πας μια βεβαίωση και μετά να ξαναπάς μια βεβαίωση μέσα σε 5 μέρες από την λήξη των αιτήσεων; ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ και σταματήστε να κάνετε τους έξυπνους εδώ μέσα

ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΆΓΡΑΦΟΣ

Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την απαιτούμενη διαδικασία για έκδοση άδειας οδήγησης, μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση του αρμόδιου φορέα για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας (θεωρητική και πρακτική εξέταση) και υπεύθυνη δήλωση, στην οποία να αναφέρουν ότι την άδεια οδήγησης θα την προσκομίσουν αμέσως μόλις περιέλθει στην κατοχή τους

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΆΓΡΑΦΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ παρατηρήσεις ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

υποβάλλεται εμπρόθεσμα η αίτηση από αυτόν/ην και χωρίς τα έγγραφα αυτά, πρέπει όμως, να αναφέρεται σε Υπεύθυνη Δήλωση, η αιτία της μη υποβολής τους, ο/η δε ενδιαφερόμενος/η οφείλει να τα προσκομίσει όταν εκλείψει η αιτία της καθυστέρησης, όχι όμως πέραν του πενθημέρου από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να βοηθήσουμε και πετάγεται ο καθένας να πει την εξυπναδα του και μιλάει ειρωνικά κιόλας αν δεν ξέρετε καλύτερα να μην γράφεται αλλά σας τρώει ο κωλος σας να το παίξετε έξυπνοι αυτό σας νοιάζει κλασσικοί Νεοέλληνες σοβαρευτείτε μερικοί θα γίνεται αστυνομικοί σε λίγους μήνες...
Έχεις πρόβλημα Κατανόησης αλλιως δεν εξηγητε. Όταν με τ καλό βγουν οι πίνακες μην εξαφανιστείς κ μιλάω Συγκεκριμένα γ αυτό

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Sindir μια χαρά καλη επιλογή έκανες στην Β κατηγορία πιο πολλές πιθανότητες έχεις να μπεις εκεί με αυτά τα μόρια...
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Ποιος να εισαι ρε Kokas; Ενας απλος υποψηφιος ειδικος φρουρος... αν εισαι κατι σπουδαιο γτ θες να μπεις ειδικος φρουρος; Πλακα μας κανετε μερικοι ποιοι νομιζετε οτι ειστε?! Ολοι στην Ελλαδα κατι νομιζουν οτι ειναι!
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Slade7 έγραψε:Φίλε μου storm έχει διαφορά από τις άλλες προκηρύξεις προς την σαφήνεια κάποιον πραγμάτων δεν σου είπε κανείς ότι πρέπει να είναι ίδια με τις άλλες αλλά εφόσον μου γράφεις κάποια πράγματα όπως τριτεκνια διπλώματα τατουάζ κτλπ πρέπει στη προκήρυξη να αναγράφεται έστω στις γενικές παρατηρήσεις σαφή οδηγία για το κάθε τι αν δεν γράφεται τότε είναι άκυρο και με έναν δικηγόρο καλό καταφέρνεις να πάρεις αυτό που θέλεις.Βλέπω να γίνονται τόσες πολλές ενστάσεις που να καθυστερεί το θέμα 10 15 μέρες απο ότι είχαν υπολογίσει! Θα δείξει

Τι να σου πω, κατ'εμέ η προκηρυξη ειναι αρκετα σαφής...

Οτι εχει διαφορες με αυτη του 11 δε σημαινει οτι ειναι ασαφης.

Οταν δεν αναγραφεται κατι εστω και με παραπομπή σε παραρτηματα δεν μπορει να εννοειται και δεν γινεται να εννοειται γτ ετσι το ερμηνευει ο καθενας κατα το δοκουν...

Απ την αλλη υπηρχαν και υπαρχουν πολλοι αξιωματικοι στα ατ οταν εκανες την αιτηση σου που σου λεγαν οτι να ναι...

Αμα επεφτες στον σωστο ανθρωπο στα ελεγε ολα ακριβως και ετσι οπως ειναι!

Nick_Charit
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Nick_Charit »

Ναι παιδια ουτε εμενα δεχτηκαν δυστυχως το ΒΕΚ του ιεκ
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Κιριος μπορεί να σ κοψουν οτι χαλάς την σωστή διεξαγωγή των αθλημάτων ότι κανεις φασαρία θα έχουμε τοσο ανχος εκείνη την στιγμή πιστέψτε με αν εχω φτάσει μέχρι τα αθλήματα το μόνο που θα μ. νιαζει είναι να κοιτάω τους άλλους
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Dea pz έγραψε:Έχεις πρόβλημα Κατανόησης αλλιως δεν εξηγητε. Όταν με τ καλό βγουν οι πίνακες μην εξαφανιστείς κ μιλάω Συγκεκριμένα γ αυτό

Μην ανησυχείς δεν εξαφανιζομαι ποτέ εγώ και λάθος να βγω στα αυτα μου ξέρεις εγώ πάω με αυτά που γράφονται και προσπαθώ να βοηθήσω δεν το έπαιξα έξυπνος όπως εσύ, αλήθεια θέλω να δω όταν βγουν οι πίνακες πως θα μου αποδείξεις ότι αυτοί που πήραν τα μόρια είχαν βεβαιωση ή είχαν δώσει το πρωτότυπο πραγματικά

kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Xanthos έγραψε:Τα βύσματα υπήρχαν ανέκαθεν.. Καλά όμως πόσοι νομίζεται ότι από αυτούς που τα έχουν θα περάσουν από μόρια κ πόσοι από αυτούς θα τους βοηθήσουν όντος; οι περισσότεροι απλά έχουν έναν βουλευτή των Ο ποιο θα του πει ένα Ναι θα σε βοηθήσω κ μπορεί να μην ασχοληθεί καν.. Εγώ παντός δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να φτάνω εκεί κ να κοιτάζω το τι κάνουν οι άλλοι. θελω να παω να κάνω αυτό που πρέπει να περάσω κ να τελειώσω..
Ξανθε θα το ξανά πω. Είσαι το άτομο που οι περισσότεροι περιμένουμε από εσένα το μεγαλύτερο βάρος τις προκυρηξης. Όταν μάθεις τα μόρια να μας τα πείς. Έχω άδικο;
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Κοκας νταξει το καταλαβαμε, εισαι ενα απο τα βυσματα. Συχγαρητηρια!!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες