Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Καμια προκηρυξη δεν ειναι. φωτογραφικη γτ πολυ απλα δεν σου εγγυάται κανεις οτι οι προκυρηξεις ειναι καρμπον των προηγουμενων... Φωτογραφικη θα μπορουσε να ειναι και για μενα που δεν εχει κατωτατο οριο απολυτηριου, που δεν ανεβασαν το οριο ηλικιας εστω και για 1 χρονο, που δεν πιανονται. τα πτυχια τριτοβαθμιαε και που το ιεκ πιανεται χωρις πιστοποιηση...

Οσες ενστασεις και να κανουν στε κτλ δεν προκειται να δικαιωθουν, γτ πολυ απλα τα κριτηρια τα βγαζουν αυτοι που βγαζουν τις προκυρηξεις και δεν οριζονται εξαρχεις με νομο ωστε να θελουν αλλους νομους για να αλλαξουν κτλ...

Και ακομα και για τα τστουαζ που ειχαν δικαιωθει καποιοι, δεν τα εβγαλαν τελειως αλλα εβαλαν προυποθεσεις... να μη φαινονται κτλ κτλ..

Και οτι βγηκε το 19 η προκυρηξη και. οχι το 22 φωτογραφικο μπορουν να το πουν αλλοι...

Η τριτεκνια ειναι κοινωνικο κριτηριο, οπως και η πολυτεκνια... κανεις δεν προκειται να τις ακουμπησει αυτες προς το χειροτερο και. εφοσον δεν υπαρχουν ηλικιακα ορια για τους πολυτεκνους ορθώς δεν υπαρχουν και για τους τριτεκνους τωρα..

Και κανονικα θα επρεπε να. υπαρχει και μοριοδοτηση οπως σε αλλες προκυρηξεις και για παιδια οικογενειων που εχουν καποιον γονεα με αναπηρια σοβαρη πανω απο ενα μεγαλο ποσοστο..

Οποτε ο καθενας ερμηνευει το φωτογραφικο κατα το συμφερον του!

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Kokas ποιος σου ειπε οτι θα είμαστε ψαρωμενος?; Εχω δωσει 3 φορες ΠΚΕ για πανελληνιες, ξερω τι παιζειθα! Επισης λες ειμαι μικρος, εσυ δλδ τι εισαι 35αρης; 27 χρονωμ ειμαι και δε θα παιξει κανες με τη θεση μου. Ειδικα αν ειμαι επιλαχων και δω κατι περιεργο θα τους ξεβρακωσω, εγω προσωπικα θα παω μς δικηγορο στα αθληματα! Νομιζετε οτι ειμαστε απο κανα χωριο και δε ξερουμε τι παιζει;

kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Διασωστης31 έγραψε:Παίρνεις τον αριθμό του αξιωματικου που θα είναι στα αθλήματα, καταγγελία στο εσωτερικών υποθέσεων και τον πας για παράβαση καθήκοντος και αλλοίωση αποτελέσματος από δόλο, με καμία 200αρια μάρτυρες που θα είναι στο στάδιο.
Αλλού βαρουνε τα βιολιά και αλλού χωρευει η νύφη. Τίποτα απόλυτος δεν μπορείς να κάνεις. ΤΊΠΟΤΑ. Και θα το δεις αν πας που στο εύχομαι να πάς. Το μόνο που ίσως καταφέρεις είναι να κόψουν εσένα εάν κανείς κανε τέτοιο και δεν εχεις κάποιον από πίσω σου. και κανένας δεν θα έρθει μάρτυρας σε όλο αυτό γιατί πολύ απλά κανένας δεν θα θέλει να βάλει το κεφάλι του στον τροβα. Συμφωνώ ότι το σωστό είναι αυτό που λες αλλά ρε παιδιά χαλαρώστε θα τα βάλεις με το κατεστημένο?; Αν μπορείς και βγεις κερδισμένος τότε είσαι μάγκας.
Dea ed 316
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Dea ed 316 »

Slade7 έγραψε:Λοιπόν θα σας πω μια άποψη που έχω σχηματίσει με όλα αυτά που βλέπω αυτές τις μέρες της προκήρυξης και ελπίζω να βγω ψεύτης όπως έχετε καταλάβει η προκήρυξη είναι αρκετά πρόχειρη δεν έχει σωστή διατύπωση σε πολλά όπως για τριτεκνιες όπως για διπλώματα έχουν αλλάξει αυτό με το τατουάζ είναι η πρώτη φορά που βάλανε μέτρηση μέσης με εκατοστά κτλπ η άποψη μου είναι η ότι επειδή έγινε γρήγορα δεν την γράψανε σωστά από ανθρώπινο λάθος ή το πιο επικίνδυνο και μακάρι να μην ισχύει το έχουν κάνει έτσι διότι θέλουν να βάλουν άτομα μέσα δικούς τους που πιθανόν θα έχουν λίγα μόρια ή είναι χοντρή η έχουν τατουάζ και δεν ξέρω και εγώ τι ωστόσο τα έχουν αφήσει αοριστα όλα για να βάλουν πχ σε μένα τα 200 της τριτεκνιας στον άλλον Όχι του ξανθου να του βάλουν το δίπλωμα στον Μπάμπη Όχι... Δεν ξέρω είναι λίγο τραβηγμένη η άποψη μου το ξέρω Απλά τα μάτια μου έχουν δει πάρα πολλά ! Η συμβουλή μου είναι όταν βγουν οι πίνακες ψαξτε καλά τα πάντα γιατί δεν πήρα μόρια γιατί πήρε ο άλλος κτλπ δεύτερον όταν πάτε επιτροπές τα μάτια σας 14 να αναφέρετε ότι βλέπετε να γίνεται εις βάρος σας ενώ σε άλλους δεν γίνεται τίποτα μην κωλοσετε να δώσετε κάποιον παίζετε το μέλλον σας εδώ και εννοείται ότι πάντα θα κοιτάτε τον εαυτό σας πρώτα να καταφέρετε τα ΠΚΕ και μετά τους άλλους

Οποιος εχει βυσμα δεν θα ρισκαρει να ερθει στα αθληματα και να κοπει και να κανει δυσκολο μετα το εργο του βυσματος του... θα τον δεις με τη μια στη σχολη!!!

Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Φιλε και εγω αυτης της γνωμης ειμαι ξερω οτι με 2600 μπορει να ειμαι εξω αλλα αν δω πετιεργα πραγματα εφερα τα καναλια εκει ειδη αφησαν την τριτεκνια ελευθερη για να βολεψουν τα παιδια τους θα τους περασους και σρα πκε ανετα στο τελος θα μας ζητησουν και κωλο!!!
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά δεν νομίζω να μπορούμε να πούμε κάτι για τα βύσματα εγω πρωσοπικα θα κοιτάω εκείνη την ώρα να περάσω εγώ Όχι πιον θα δω για να κόψω τωρα αν καπιος ειναι οριακά και σπάζετε μηπος κόψουν αυτόν και όχι το βύσμα τι να πω ! Θα εχω το ανχος μ. θα εχω να κοιτάω και τους υπέρβαρους ! Τώρα οπιος είναι επιλαχών σου λει μακαρι να κοπούν πολλοί για να μπω όλοι έχουν δίκιο
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Δεν πάτε σε καμία παραλία λέω εγώ καλύτερα; Αμάν με τα βύσματα, ο καθένας λέει και την κοτσάνα του. Ο άλλος δίνει παράδειγμα για αθλήματα σε προκηρύξεις ΕΠΟΠ Εικόνα

Ο άλλος λέει τα βύσματα δεν θα παρουσιαστούν στα αθλήματα. Που σε φωνάζουν με το ονοματεπώνυμο σου...

Εντάξει συνεχίστε.

Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Διασωστης31 έγραψε: Παίρνεις τον αριθμό του αξιωματικου που θα είναι στα αθλήματα, καταγγελία στο εσωτερικών υποθέσεων και τον πας για παράβαση καθήκοντος και αλλοίωση αποτελέσματος από δόλο, με καμία 200αρια μάρτυρες που θα είναι στο στάδιο.
Ναι περιμενε ε ; παιδια θα εκπλαγιται και θα απογοητευτιτε!!!
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Storm αυτο που λες με το security δεν ισχυει πηγα στο τμημα με το βεκ χωρις την ποιστοποιηση και δεν το δεχτηκαν
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Player7 έγραψε:Kokas ποιος σου ειπε οτι θα είμαστε ψαρωμενος?; Εχω δωσει 3 φορες ΠΚΕ για πανελληνιες, ξερω τι παιζειθα! Επισης λες ειμαι μικρος, εσυ δλδ τι εισαι 35αρης;27 χρονωμ ειμαι και δε θα παιξει κανες με τη θεση μου. Ειδικα αν ειμαι επιλαχων και δω κατι περιεργο θα τους ξεβρακωσω, εγω προσωπικα θα παω μς δικηγορο στα αθληματα! Νομιζετε οτι ειμαστε απο κανα χωριο και δε ξερουμε τι παιζει;

φιλαράκι σου το εύχομαι αλλά επειδή δεν ξέρεις ποιος μπορεί να είμαι όπως δεν ξέρεις ποιος μπορεί να είναι ο απέναντι σου εγώ θα σου δώσω μια μικρή συμβουλή και αν θέλεις πέταξε την. κρατα μικρό καλάθι γιατί αν κρατάς μεγάλο θα βγεις χαμένος. Αυτό ισχύει σε όλη μας την ζωή. Την καλημέρα μου και δεν επανέρχομαι σε αυτό το θέμα.
Άβαταρ μέλους
Storm

Δημοσίευση από Storm »

Player7 έγραψε:Kokas ποιος σου ειπε οτι θα είμαστε ψαρωμενος?; Εχω δωσει 3 φορες ΠΚΕ για πανελληνιες, ξερω τι παιζειθα! Επισης λες ειμαι μικρος, εσυ δλδ τι εισαι 35αρης;27 χρονωμ ειμαι και δε θα παιξει κανες με τη θεση μου. Ειδικα αν ειμαι επιλαχων και δω κατι περιεργο θα τους ξεβρακωσω, εγω προσωπικα θα παω μς δικηγορο στα αθληματα! Νομιζετε οτι ειμαστε απο κανα χωριο και δε ξερουμε τι παιζει;

Θα πας με δικηγορο στα αθληματα, μαλιστα..

Και θα του επιτρεψουν να μπει στη διαδικασια μαλιστααα...

τα πκε δεν τα περνανε 1500 ατομα μαζι, αρα θα ναι σε γκρουπ των 100-200, οποτε οτι δεις θα ναι απο το γκρουπ σου, στα υπολοιπα ξερεις τι θα παιχτει?

Ειδικα αμα εισαι σε γκρουπ επιλαχοντων ξερεις τι θα παιζεται στα γκρουπ των επιτυχοντων?

Μη λετε οτι θελετε ρε σεις...

Άβαταρ μέλους
Storm

Δημοσίευση από Storm »

Νικ1992 έγραψε:Storm αυτο που λες με το security δεν ισχυει πηγα στο τμημα με το βεκ χωρις την ποιστοποιηση και δεν το δεχτηκαν

Δλδ για το πτυχιο του δημοσιου ιεκ σωματων ασφαλειας ζητανε και την κρστικη πιστοποιηση?

Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Ναι δεν ισχυει το βεκ θελουν και την ποιστοποιηση
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Storm έγραψε:Καμια προκηρυξη δεν ειναι. φωτογραφικη γτ πολυ απλα δεν σου εγγυάται κανεις οτι οι προκυρηξεις ειναι καρμπον των προηγουμενων... Φωτογραφικη θα μπορουσε να ειναι και για μενα που δεν εχει κατωτατο οριο απολυτηριου, που δεν ανεβασαν το οριο ηλικιας εστω και για 1 χρονο, που δεν πιανονται. τα πτυχια τριτοβαθμιαε και που το ιεκ πιανεται χωρις πιστοποιηση...

Οσες ενστασεις και να κανουν στε κτλ δεν προκειται να δικαιωθουν, γτ πολυ απλα τα κριτηρια τα βγαζουν αυτοι που βγαζουν τις προκυρηξεις και δεν οριζονται εξαρχεις με νομο ωστε να θελουν αλλους νομους για να αλλαξουν κτλ...

Και ακομα και για τα τστουαζ που ειχαν δικαιωθει καποιοι, δεν τα εβγαλαν τελειως αλλα εβαλαν προυποθεσεις... να μη φαινονται κτλ κτλ..

Και οτι βγηκε το 19 η προκυρηξη και. οχι το 22 φωτογραφικο μπορουν να το πουν αλλοι...

Η τριτεκνια ειναι κοινωνικο κριτηριο, οπως και η πολυτεκνια... κανεις δεν προκειται να τις ακουμπησει αυτες προς το χειροτερο και. εφοσον δεν υπαρχουν ηλικιακα ορια για τους πολυτεκνους ορθώς δεν υπαρχουν και για τους τριτεκνους τωρα..

Και κανονικα θα επρεπε να. υπαρχει και μοριοδοτηση οπως σε αλλες προκυρηξεις και για παιδια οικογενειων που εχουν καποιον γονεα με αναπηρια σοβαρη πανω απο ενα μεγαλο ποσοστο..

Οποτε ο καθενας ερμηνευει το φωτογραφικο κατα το συμφερον του!

Φίλε μου storm έχει διαφορά από τις άλλες προκηρύξεις προς την σαφήνεια κάποιον πραγμάτων δεν σου είπε κανείς ότι πρέπει να είναι ίδια με τις άλλες αλλά εφόσον μου γράφεις κάποια πράγματα όπως τριτεκνια διπλώματα τατουάζ κτλπ πρέπει στη προκήρυξη να αναγράφεται έστω στις γενικές παρατηρήσεις σαφή οδηγία για το κάθε τι αν δεν γράφεται τότε είναι άκυρο και με έναν δικηγόρο καλό καταφέρνεις να πάρεις αυτό που θέλεις.

Βλέπω να γίνονται τόσες πολλές ενστάσεις που να καθυστερεί το θέμα 10 15 μέρες απο ότι είχαν υπολογίσει! Θα δείξει

Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Ας κιταξουμε τη θα κανουμε εμεις και ας αφησουμε τα βυσματα να κανουν τη δουλεια τους και αυτοι αδικο κριμα για φυλακη αλλα ετσι ειναι η ελλαδα χρονια και δν θα το αλλαξει κανενας
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες