Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

ΛΟΚΚ έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Τα ΤΑΤΟΥΑΖ με ποια κριτήρια δεν θα αποσκοπούν κάπου και δεν θα προκαλούν στα μη ΕΜΦΑΝΉ σημεία...

Σου φοράνε την Κοντομανικη στολή του Ε. Φ και βλέπουν αν φαίνονται τα τατουάζ στα χέρια

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Slade σε περίπτωση π κάποιος το έχει από μέσα κ δεν φαίνεται γενικότερα τι παίζει εκεί;
Ο. Π. Κ. Ε
Police

Δημοσίευση από Police »

Εγώ μόλις πήρα τηλέφωνο στον αριθμό της προκήρυξης το σήκωσε μια γυναικα, η βεβαίωση αρκεί μαζί. με. την υπεύθυνη δηλωση!!! μερικοί. ειστε εδώ για να αγχώνεται τον κόσμο!! οποίος. θελει ας πάρει και μόνος του τηλ να ακούσετε και. μονοι σας τι έχουν να σας πουν !!! Καταντησατε κουραστικοί !!!
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Και το άλμα εις ύψος τ πέρναγα σχετικά αλλα θελει κλωστή η κατι να δεις αν το ακουμπάς
ΛΟΚΚ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΛΟΚΚ »

Καλημέρα slade. το περιεχομενο των τατουάζ εννωω. Δλδ ένας που έχει ένα αρχαίο ελληνικό μπορούν τα του πουν κοβεσαι;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

GreCop έγραψε:Καλησπέρα εν δυνάμει συνάδελφοι. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία. Καταρχίν κάντε όλοι τα χαρτιά σας ακόμα και όσοι έχετε χαμηλά μόρια γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Υπηρετώ στην αστυνομία απο το 2011 με το σύστημα πανελληνίων, στην υατ στην ασφάλεια και πλέον στην όπκε. Μην σκέφτεστε σε ποια υπηρεσία θα πατε. Δυστυχώς για αρχη θα μπορείτε να πάτε σε ορισμέμες Υπηρεσίες οπως Δίας δέλτα μεταγωγών κανα αστυνομικό τμήμα και εκαμ οταν βγάλει σχολείο παίρνει εναν πολυ μικρό αριθμό εφ. Ουτε ασφάλεια ουτε τροχαία ουτε τπτ πιο εξειδικευμένο. Τουλάχιστον αυτά ίσχυαν μεχρι τωρα. Ματ δεν έπαιρνε ποτέ ειδικούς φρουρούς που ακούω απο διάφορους ουτε όπκε παρα μόνον οταν διαλύθηκε η δέλτα και δεν ήξεραν που να βάλουν τα άτομα. Επισης δεν παίζει κανεναν ρολο αν είστε πρωταθλητες ΜΜΑ η εχετε διάφορες εκπαιδευσεις απο τον στρατο στην επιλογη της υπηρεσιας που θα πατε. Οπότε μπείτε με το καλο και Ολα με τον καιρο τους. Σκεφτείτε πως αν μπείτε θα είστε εξασφαλισμένοι μια ζωή, αλλά μην νομίζετε οτι θα ειναι εύκολος ο ρόλος του αστυνομικού που πιστεύουν διάφοροι, και οτι θα παίρνουν το χιλιαρικακι και θα κανουν ζωάρα.

Συνάδελφε Καλημέρα οι Ε. Φ πάνε οπκε από 2012 και μετά ωστόσο δεν πήγαν μόνο μετά την δέλτα απλά οι πλειοψηφία των Ε. Φ από δέλτα πήγαν εκεί μετά την διάλυση και έγιναν πολλοί, ΜΑΤ ΥΜΕΤ ΥΑΤ δεν πήγαιναν ποτέ οι Ε. Φ μόνο όταν γινόντουσαν αστυφύλακες πριν λίγες μέρες όμως βγήκε διαταγή ότι οι Ε. Φ πάνε σε τμήματα αστυνομικών Επιχειρήσεων το οποίο σημαίνει ότι σίγουρα θα πάρει άτομα από τους 1500 νέους για ΜΑΤ ΥΑΤ κτλπ τροχαία από το 2016 Και μετά δεν πάνε πλέον καταργήθηκε πρέπει αν έχεις γερό βύσμα και όσο για την ασφάλεια πάνε σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, και αν έχεις βύσμα πας σε όποια ασφάλεια θέλεις,

Και τέλος εννοείται ότι τα 2 χρόνια μόνο ΔΙΑΣ, ΔΈΛΤΑ ΜΕΤΑΓΩΓΈΣ, τμήματα μετά τα 2 χρόνια με βυσματακι μικρό πας αλλού και με χοντρό όπου γουστάρεις

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Πιστευω οποιος εχει ταττουαζ πολιτικου ή οπαδικου περιεχομενου θα κοβονται σιγουραστα! Ας πουμε αν εχει ταττουαζ θυρα 7 κλπ, πιστευω θα σε κοβουν. Νεκροκεφαλες επισης πιστευω θα κοβονται!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

ΛΟΚΚ έγραψε:Καλημέρα slade. το περιεχομενο των τατουάζ εννωω. Δλδ ένας που έχει ένα αρχαίο ελληνικό μπορούν τα του πουν κοβεσαι;

Φιλαράκι μου αυτό δεν το γνωρίζω αλλά δεν το νομίζω να τους ενδιαφέρει το σχέδιο εκτός βέβαια αν έχεις κάνει κάνα ACAB Η κανένα σήμα της αναρχίας τώρα αν ξέρουν να διαβάζουν κάνα κινέζικο το να πω χαχα , λες να πέσεις σε κανέναν συριζαιο γιατρο και να σε περάσει για φασίστα με το αρχαίο ελληνικό; δεν νομίζω τραβάς και μια μήνυση μετά με έναν δικηγόρο και του παίρνεις και το πτυχίο.

kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Slade7 έγραψε:
wolver έγραψε:Φιλος μου που εδωσε πκε φετος, στο μηκος δεν ειχανε ουτε κονους ουτε τιποτα απλα κανανε ενα αλμα ο καθενας και τους περασανε ολους! Και μου ειπε και αλλα τραγικα που αν σας τα πω δεν θα με πιστευετε!

Άστο στα πκε Αστυφυλάκων δίνει και η κουτσή Μαρία και τους περνάνε όλους μην συγκρίνεις αυτά νε των Ε. Φ χαχα

επειδή ξέρω από τον αδερφό μου που είναι ΕΠΟΠ τα αθλήματα θα είναι όπως τα λέει ο wolver. Είχε άτομο στην τότε προκύρηξη που δεν πήγε καν στα αθλήματα και αυτήν την στιγμή είναι σε θέση μέσα στο ΓΕΣ
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Xanthos έγραψε:Slade σε περίπτωση π κάποιος το έχει από μέσα κ δεν φαίνεται γενικότερα τι παίζει εκεί;

Πλέον στην προκήρυξή την τωρινή το λέει ξεκάθαρα ότι κοβεσαι μόνο εάν φαίνεται ωστόσο αν το εχεις ψηλά στον ώμο π. χ δεν υπάρχει πρόβλημα (Βάση τα λεγόμενα της προκήρυξης παντα) είναι η πρώτη φορά που ισχύει αυτό γι'αυτό είναι λίγο περίεργα τα πράγματα έχει να πέσει πολύ ένσταση πάντως.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Στο μπράτσο από μέσα τι να παίζει; Ναι είναι περίεργα τα πράγματα... μπορείς να μ μετρήσεις μια μπλούζα ειδικων φρουρων από τον αγκώνα μέχρι την μπλούζα πόσους πόντους είναι;
Ο. Π. Κ. Ε
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kokas »

Όπως και εγώ άτομο από το χωριό μου με 100+ κιλά και όχι το 1000 δεν έβγαλε αλλά ούτε τα μισά αθλήματα δεν έβγαλε και αυτήν την στιγμή είναι μέσα από την προκήρυξη του 11. Όποιος περνάει από μόρια και έχει κάποιον να σπρώξει την όλη κατάσταση στο μετά θα μπει ακόμα και κουτσός να είναι. Αν δεν κάνω λάθος οι ενστάσεις ειναι μόνο για τα μόρια. Στα αθλήματα και στα ιατρικά δεν μπορείς να κανεις τίποτα όταν ο άλλος έχει κάποιον να τον σπρώχνει.
ellinas13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από ellinas13 »

Παιδιά τα αθλήματα δεν είναι δυσκολο να τα περασεις αρκεί να έχεις κάνει μια μικρη προετοιμασία. στο μήκος πατάς όπου θέλεις και σε μετράνε από εκει. στην σφαίρα είσαι πίσω από μια γραμμη και την πετάς και με τα δύο τα χέρια και εφοσον την περασεις εισαι επιτυχων (εκεί σίγουρα θα κοπούν αρκετές γυναίκες όπως και στο 1000).
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Λοιπόν θα σας πω μια άποψη που έχω σχηματίσει με όλα αυτά που βλέπω αυτές τις μέρες της προκήρυξης και ελπίζω να βγω ψεύτης όπως έχετε καταλάβει η προκήρυξη είναι αρκετά πρόχειρη δεν έχει σωστή διατύπωση σε πολλά όπως για τριτεκνιες όπως για διπλώματα έχουν αλλάξει αυτό με το τατουάζ είναι η πρώτη φορά που βάλανε μέτρηση μέσης με εκατοστά κτλπ η άποψη μου είναι η ότι επειδή έγινε γρήγορα δεν την γράψανε σωστά από ανθρώπινο λάθος ή το πιο επικίνδυνο και μακάρι να μην ισχύει το έχουν κάνει έτσι διότι θέλουν να βάλουν άτομα μέσα δικούς τους που πιθανόν θα έχουν λίγα μόρια ή είναι χοντρή η έχουν τατουάζ και δεν ξέρω και εγώ τι ωστόσο τα έχουν αφήσει αοριστα όλα για να βάλουν πχ σε μένα τα 200 της τριτεκνιας στον άλλον Όχι του ξανθου να του βάλουν το δίπλωμα στον Μπάμπη Όχι... Δεν ξέρω είναι λίγο τραβηγμένη η άποψη μου το ξέρω Απλά τα μάτια μου έχουν δει πάρα πολλά ! Η συμβουλή μου είναι όταν βγουν οι πίνακες ψαξτε καλά τα πάντα γιατί δεν πήρα μόρια γιατί πήρε ο άλλος κτλπ δεύτερον όταν πάτε επιτροπές τα μάτια σας 14 να αναφέρετε ότι βλέπετε να γίνεται εις βάρος σας ενώ σε άλλους δεν γίνεται τίποτα μην κωλοσετε να δώσετε κάποιον παίζετε το μέλλον σας εδώ και εννοείται ότι πάντα θα κοιτάτε τον εαυτό σας πρώτα να καταφέρετε τα ΠΚΕ και μετά τους άλλους
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kokas »

Xanthos έγραψε:Στο μπράτσο από μέσα τι να παίζει; Ναι είναι περίεργα τα πράγματα... μπορείς να μ μετρήσεις μια μπλούζα ειδικων φρουρων από τον αγκώνα μέχρι την μπλούζα πόσους πόντους είναι;
Ξανθε είσαι το άτομο που θα τραβήξει το μεγαλύτερο βάρος εδώ μέσα. Πιστεύω πως οι μισοί και παραπάνω περιμένουμε από εσένα να μας πεις όταν θα έχεις νέα, την βάση για α και για β. Κάνω λάθος;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες