Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Sidir10 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά... Καλή επιτυχία σε όλους... Νομίζω πως έκανα λάθος τελικά που δήλωσε β κατηγορία, Στην Β έχω 2.650, και στην Α είχα 2.520... Δεν έχω πολλές ελπίδες με αυτό το λάθος αλλά η ελπίδα πεθαίνει σίγουρα τελευταία...

ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ. ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΆΞΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΑΥΡΙΟ.

giannisiker
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από giannisiker »

Παιδιά καλημέρα. Και εγω όλα τα έγγραφα που έδωσα ήταν αντίγραφα. Απολυτήριο, διπλώματα, ξένη γλώσσα μεταφρασμένο. Μόνο το χαρτί από την στρατολογία έδωσα πρωτότυπο.

Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Παιδιά όσον αφορά τα αγγλικά πήγα Τετάρτη να δώσω τα χαρτιά και με καθυστέρησαν μου το ότι δεν ήταν μεταφρασμένα από υπουργείο η δικηγόρο. Τα μετέφρασα και Παρασκευή πήγα το φωτοαντίγραφο όπως είναι στα αγγλικά και επίσης έδωσα και το μεταφρασμένο πρωτότυπο. Ειχα βγάλει δύο αντίγραφα για τον λόγο αυτό. Μην τα αφήνετε στη τύχη μάγκες.. δώστε το οτιδήποτε ζητάει. Αρκετοι στα τμήματα δεν ξέρουν και δεν θέλουν να ασχοληθούν μαζί μας παρτε το χαμπάρι.ΕικόναΕικόνα
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Sidir10 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά... Καλή επιτυχία σε όλους... νομίζω πως έκανα λάθος τελικά που δήλωσε β κατηγορία, Στην Β έχω 2.650, και στην Α είχα 2.520... δεν έχω πολλές ελπίδες με αυτό το λάθος αλλά η ελπίδα πεθαίνει σίγουρα τελευταία...
γιατί έκανες λαθος; Αφού έχεις περισσότερα μόρια στην β. Γνώμη μου καλά έκανες. Καλή επιτυχία
Commando Squadron B
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Commando Squadron B »

Ρε παιδιά τι μπλε σφραγίδες και επικυρώσεις λέτε για τα αγγλικά; εγώ πήρα το πτυχίο των αγγλικών που μου έστειλαν από την ελληνοαμερικανικη και το έδωσα σε δικηγόρο. Έπιασε με συραπτικο άλλη μια σελίδα επάνω το μετέφρασε και υπέγραψε μαζί με μια σφραγίδα ότι είναι ικανός για μεταφράσεις κλπ. Αυτό το έβγαλα φωτοτυπία και το κατέθεσα. Ούτε μπλε σφραγίδες φαίνονται πάνω ούτε στην ελληνοαμερικανικη το έστειλα για πιστοποίηση.

Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Καλημερα μαγκες μ ας λαροσουμε λιγο με τα διπλωματα και θα το ξεκαθαρισουμε αυριο
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Παιδια καμια σχεση οι ΠΚΕ που δινουν αυτοι απο πανελληνιες με αυτες που δινουμε εμεις για προκηρυξη! Για την αστυφυλακων δινουν ΠΚΕ ολοι, ακομα και αυτοι που με τα μορια τους δεν εχουν καθολου ελπιδες, γι αυτο μπορει να ειναι λιγο χυμα!

Στην προκηρυξη δινουν ΠΚΕ συγκεκριμενα ατομα οποτε θα ειναι αυστηρα οπως παντα!

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Λίγες ώρες ακόμη.

καλημέρα.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Καλημέρα παιδιά κ καλή Κυριακή!! Θα μιλήσω τελευταία φορά επί του διπλώματος κατά. λεξη κ όποιος κατάλαβε κατάλαβε.. δεν θέλω να τρελενεστε είπα κάτι που έμαθα κ θα προσπαθήσω να ξανά επιβεβαιώσω κ σήμερα κ αύριο!! για τι μερικοί λέτε ότι κάνατε τα χαρτιά σας με. βεβαιωση κ δεν σας είπαν τίποτα.. Γιατί κ εγώ όταν τα κατέθεσα με βεβαίωση τίποτα δεν μ είπαν.. μ λένε φέρε όταν σου έρθει το κανονικό.. λοιπών.. Τετάρτη 14 Αυγούστου κατέθεσα όλα μου τα χαρτιά κ το δίπλωμα φορτηγού με βεβαίωση από το μηχανολογικό όπως έλεγε κ με μια δήλωση ότι θα το προσκομίσεις όταν το παραλάβω.. Παρασκευή μ ήρθε το δίπλωμα κ πήγα κανονικά με το πρωτότυπο κ την φωτοτυπία που χρειάζεται του διπλώματος.. χθες είχα ένα τηλεφώνημα στις 8 περίπου αν θυμάμαι καλά κ μου είπε κατά λέξη ότι τελικά έχει γίνει λάθος κ έδωσε εντολές το αρχηγείο να προσκομίσουν όλοι τα διπλώματα τα κανονικά μέχρι κ τις 31 του μήνα!! Μετά από 30 λεπτά είχα ακόμη ένα τηλεφώνημα από έναν από το αρχηγείο κ μου είπε τα ίδια κ επειδή δεν είχα σήμα κάτι σαν να έλεγε για εγκύκλιο κ κάτι τέτοια. αν ισχύει λογικά θα βγάλει κάτι για το λάθος που έγινε.. λάθος εντολές στο αρχηγείο κ λάθος εντολές από εκεί προς τα ατ.. Αυτά από εμένα. δε θέλω να φοβησω κανέναν προς θεού.. Ότι μου είπαν είπα μήπως κ ισχύει κ γίνει καμια βλακεία με όλα τα παιδιά... είναι δικό τους το λάθος αν ισχύει.. είναι άδικο έτσι να χάσετε τα λεφτά σας..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Τωρα οσο εχει να κανει σχέση από που ξέρω από άτομα από το αρχηγείο έχω εξηγήσει πως η προηγούμενη μου δουλειά μου άνοιξε την πόρτα να κάνω κάποιες γνωριμίες στο αρχηγείο από τον ποιο μικρό μέχρι κ ποιο μεγάλο λόγο το ότι το αντικείμενο που δούλευα ήταν οι εξουδετερώσεις από βόμβες, νάρκες κτλπ.. συστήματα ρομποτικά πατεντας στην ουσία.. οπλικά συστήματα πατέντες επισεις.. κύριος συνεργασία με αστυνομία κ στρατό κ κύριος με τεεμ... όποιος θα είναι μέσα θα έχει ακούσει την Soukos Robots
Ο. Π. Κ. Ε
Pavlaras
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Pavlaras »

Καλημέρα και Καλή επιτυχία σε όλους μας Πάντα θετικές σκέψεις!!

Delta

Δημοσίευση από Delta »

Xanthos.. με 2250 μόρια δώσε καμία πληροφορία. παίζουμε η μπα..
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Xanthos έγραψε:Τωρα οσο εχει να κανει σχέση από που ξέρω από άτομα από το αρχηγείο έχω εξηγήσει πως η προηγούμενη μου δουλειά μου άνοιξε την πόρτα να κάνω κάποιες γνωριμίες στο αρχηγείο από τον ποιο μικρό μέχρι κ ποιο μεγάλο λόγο το ότι το αντικείμενο που δούλευα ήταν οι εξουδετερώσεις από βόμβες, νάρκες κτλπ. Συστήματα ρομποτικά πατεντας στην ουσία. Οπλικά συστήματα πατέντες επισεις. Κύριος συνεργασία με αστυνομία κ στρατό κ κύριος με τεεμ... Όποιος θα είναι μέσα θα έχει ακούσει την Soukos Robots

Και πολλές πληροφορίες έδωσες...

Μαυροσκούφης
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Μαυροσκούφης »

Μαυροσκούφης έγραψε:Άλλη μια ερώτηση μου γεννήθηκε.. Όσοι ήταν ΔΕΑ, από την στιγμή που θα μπούνε στην αστυνομία τι κινήσεις πρέπει να κάνουν (αν πρέπει) όσον αφορά τον στρατό.. και ποια η σχέση τους μετά με αυτόν;

Θα συνεχίσουν να είναι σε εφεδρεία και θα ισχύει το πράσινο Ειδικό Φύλλο Πορείας που έχουν;

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Sailor123 έγραψε:
Anastasios123 έγραψε:
Sailor123 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά κάποιος που γνωρίζει αν μπορεί να μου απαντήσει, γίνεται να προσληφθείς σαν ειδικός φρουρός και ταυτόχρονα να είσαι φοιτητής σε αει;
Ενοειται...

Ρωτάω γιατί αν πας να γραφτείς σε ένα πανειστημιο η ΤΕΙ θα σου ζητηθει να υπογράψεις χαρτί ότι δεν είσαι εγγεγραμμένος σε άλλο ΑΕΙ ΤΕΙ της χωρας. Συνεπώς η ερώτηση μου είναι αν θα σου ζητηθεί να υπογράψεις τέτοιο χαρτί όταν θα πας να γραφτείς στην κομοτητη Ξάνθη (δε ξέρω που θα πάνε οι επιτυχόντες) όταν θα πάνε οι δοκιμοι ΕΦ να γραφτούν στη σχολή αστυφυλάκων για την εκπαίδευση.

Η σχολή των Ε. Φ δεν είναι ούτε Τεχνολογικής ούτε Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Δεν εγγράφεσαι σε κάποια σχολή, αλλά παρουσιάζεσαι. Δλδ μόλις περάσεις με το καλό, ίσως ορκιστείς όπως εμείς το 11 και μετά Φ. Π για να παρουσιαστείς στην σχολή (στην μονάδα που λέγαμε στο στρατό για να καταλάβεις).
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες