Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Οι έφεδροι αξιωματικοί μπορούν να κληθούν για μετεκπαίδευση ή επιστράτευση έως την ηλικία των 52 (για Εφ. Ανθυπολοχαγούς) και των 54 (για Εφ. Λοχαγούς).
Θα συνεχίσουν να είναι σε εφεδρεία και θα ισχύει το πράσινο Ειδικό Φύλλο Πορείας που έχουν;
Θα συνεχίσουν να είναι σε εφεδρεία και θα ισχύει το πράσινο Ειδικό Φύλλο Πορείας που έχουν;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 21
Vicop έγραψε:Καλησπέρα! Εγώ πήγα απλα φωτοαντιγραφα (εκτος απο τη μεταφραση των αγγλικών που ήταν επικυρωμένη).Johny311 έγραψε:Παιδια εσεις τα χαρτια τα πηγατε επικυρωμενα; Η σας τα εκανε εκεινη τη στιγμη
Έγραφε καπου να ειναι επικυρωμένα; δεν νομίζω.
Εγώ πήγα φωτοτυπία των αγγλικων του επικυρομενου αντιγραφου του δικηγορου
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Το διπλωμα και το απολλυτηριο δεν χρειαζονται επικυρωση; Η με τα φωτοαντιγραφα εισαι καλυμενος?
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 35
Sailor123 έγραψε:Εγώ πήγα φωτοτυπία των αγγλικων του επικυρομενου αντιγραφου του δικηγορου
Αν ειναι εγχρωμη κατι γινεται, αυτο που ζητανε ειναι μπλε σφραγιδα!
Καλησπέρα εν δυνάμει συνάδελφοι. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία. Καταρχίν κάντε όλοι τα χαρτιά σας ακόμα και όσοι έχετε χαμηλά μόρια γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Υπηρετώ στην αστυνομία απο το 2011 με το σύστημα πανελληνίων, στην υατ στην ασφάλεια και πλέον στην όπκε. Μην σκέφτεστε σε ποια υπηρεσία θα πατε. Δυστυχώς για αρχη θα μπορείτε να πάτε σε ορισμέμες Υπηρεσίες οπως Δίας δέλτα μεταγωγών κανα αστυνομικό τμήμα και εκαμ οταν βγάλει σχολείο παίρνει εναν πολυ μικρό αριθμό εφ. Ουτε ασφάλεια ουτε τροχαία ουτε τπτ πιο εξειδικευμένο. Τουλάχιστον αυτά ίσχυαν μεχρι τωρα. Ματ δεν έπαιρνε ποτέ ειδικούς φρουρούς που ακούω απο διάφορους ουτε όπκε παρα μόνον οταν διαλύθηκε η δέλτα και δεν ήξεραν που να βάλουν τα άτομα. Επισης δεν παίζει κανεναν ρολο αν είστε πρωταθλητες ΜΜΑ η εχετε διάφορες εκπαιδευσεις απο τον στρατο στην επιλογη της υπηρεσιας που θα πατε. Οπότε μπείτε με το καλο και Ολα με τον καιρο τους. Σκεφτείτε πως αν μπείτε θα είστε εξασφαλισμένοι μια ζωή, αλλά μην νομίζετε οτι θα ειναι εύκολος ο ρόλος του αστυνομικού που πιστεύουν διάφοροι, και οτι θα παίρνουν το χιλιαρικακι και θα κανουν ζωάρα.
Sidir10 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά... Καλή επιτυχία σε όλους... Νομίζω πως έκανα λάθος τελικά που δήλωσε β κατηγορία, Στην Β έχω 2.650, και στην Α είχα 2.520... Δεν έχω πολλές ελπίδες με αυτό το λάθος αλλά η ελπίδα πεθαίνει σίγουρα τελευταία...
Μπορείς να ξανακάνεις τα χαρτιά σου και να δηλώσεις Α' κατηγορία, εγώ στην θέση σου θα το έκανα. Κρίμα είναι να μην μπεις για τέτοιο χαζό λόγο.
Πιο συγκεκριμένα, λεει η προκήρυξη:
"Σε περίπτωση υποβολής περισσοτέρων της μίας αιτήσεων για διαφορετικές κατηγορίες, η υποβολή της τελευταίας χρονικά υποβληθείσας αίτησης συνεπάγεται αυτοδίκαια την ακύρωση κάθε προηγούμενης αίτησης"
Φιλος μου που εδωσε πκε φετος, στο μηκος δεν ειχανε ουτε κονους ουτε τιποτα απλα κανανε ενα αλμα ο καθενας και τους περασανε ολους! Και μου ειπε και αλλα τραγικα που αν σας τα πω δεν θα με πιστευετε!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 21
Εμένα ο αξιωματικός δέχτηκε απλά τη φωτοτυπια με ασπρομαυρη τη σφραγιδα, την υπογραφή δικηγοτου και όλο το κείμενο ασπρομαυρο (φωτοτυπία δλδ). Είχα μαζί μου τα πρότυπα σε περίπτωση που μου τα ζητήσει αλλά δεν τα ζήτησε.Lion$ έγραψε:Αν ειναι εγχρωμη κατι γινεται, αυτο που ζητανε ειναι μπλε σφραγιδα!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Οπως τα ειπε ο Slade ειναι !! Και το 11' μπορουσες να πας τη φωτοτυπια διπλωματος ΑΛΛΑ μεσα σε 5 μερες να τους πας και το διπλωμα κανονικα !! Το λεει ξεκαθαρα η προκηρυξη , πρωτα φωτοτυπια και σε 5 μερες αργοτερα να εχεις προσκομισει το διπλωμα σου.
Και εμένα φωτοτυπία μου το ζήτησε!! Υπάρχει περιπτώσει να μη μας το μετρήσουν?
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Για πες τα ρε συ wolver να δουμε τι παιζει πανω κατω αν και πιστευω ειναι που θα πεσεις
Παίδες τελικά τι ισχύει με τα διπλώματα και τις βεβαιώσεις; Και επίσης στο δίπλωμα φορτηγού η λεωφορείου χρειάζομαι και το ΠΕΙ η απλά μόνο το δίπλωμα; Και εάν δν τ χρειάζομαι γιατί εμείς πρέπει να το βγάλουμε για ν αποκτήσουμε τ δίπλωμα;
Καλημέρα σε όλους, είχα δώσει το 2010 πανελλαδικές για αστυφυλάκων και με τις τότε βάσεις περνούσα από θέμα μορίων αλλά λόγω σοβαρού οικονομικού προβλήματος δεν κατάφερα να κατέβω Αθήνα για να δώσω αθλητικές δοκιμασίες με αποτέλεσμα να αποκλειστώ από την διαδικασία πράγμα για το οποίο μετάνιωνα καθημερινώς. τωρα έχω κάνει τα χαρτιά μου και είμαι στα 2760 χωρίς ΔΕΑ και ειδικές δυνάμεις. θα ήθελα κάποιος να με πληροφορήσει εάν δηλώνουμε εμεις τη σχολή που επιθυμούμε να φοιτήσουμε, εάν υπάρχουν φύλλα πορειας για δωρεάν μετακίνηση οπως στο στρατό, τι έξοδα έχει η σχολή τον καιρό της εκπαίδευσης και τι έξοδα θα κάνουμε υποχρεωτικά εμείς για θέμα ιματισμου Κτλπ. ειμαι από νησί και τα έξοδα ήδη είναι αρκετά από θέμα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων διαμονής στην Αθήνα κτλπ. οποιος μπορεί να με πληροφορήσει τον ευχαριστώ καλή επιτυχία σε όλους
Καλησπερα Όσο αφορά τα διπλώματα παιδιά ένα πάτε στο υπουργείο μεταφορών και σας βγάλουν υπηρεσιακό σημείωμα πιάνετε δεν κανονικό !!! Κάντε μια ερώτηση !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες