Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
giannisiker
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από giannisiker »

Kirios έγραψε:Τη να πω ρε παιδια θα δουμε οτι νανε ειναι πραγματικα

Kirios γιατί ότι ναναι; Δεν το λέει ξεκάθαρα η προκ;

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Slade7 έγραψε:
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Αρα οποιος δε παει το διπλωμα μεχρι 31/8 δε παιρνει τα μορια σωστα;

Βάση της προκήρυξης Ναι τα υπόλοιπα Δευτέρα από το υπουργείο

Λάθος διάβασε ρε την προκ ότι να ναι καταλάβατε ρε
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Εμενα προσωπικα δε με νοιαζει, για ενα φιλο μου ρωταω που περιμενει διπλωμα μηχανης!
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Slade7 έγραψε: Το ξαναλεω η προκήρυξη το λεει ξεκαθαρα Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση καθυστέρησης χορήγησης από τις αρμόδιες Αρχές εγγράφων, τα οποία πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση του/ης υποψηφίου/ας, υποβάλλεται εμπρόθεσμα η αίτηση από αυτόν/ην και χωρίς τα έγγραφα αυτά, πρέπει όμως, να αναφέρεται σε Υπεύθυνη Δήλωση, η αιτία της μη υποβολής τους, ο/η δε ενδιαφερόμενος/η οφείλει να τα προσκομίσει όταν εκλείψει η αιτία της καθυστέρησης, όχι όμως πέραν του πενθημέρου από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής.

Ωστόσο μέχρι την 31/8 Πρέπει να προσκομίσει ο οποιοδήποτε το πρωτότυπο

Δεν ξέρεις να διαβάζεις κ να κατανοείς ειδάλλως δεν εξηγητε !!! Διάβασε τ λέει ατα διπλώματα.. τ ξεκαθαρίζει.. απλά αν πας κ δεν δώσεις την βεβαίωση ότι πέρασες πρέπει μέσα σε πέντε μέρες να τ κανείς. Αν όμως έχεις δώσει βέβαιωση όταν έχεις το δίπλωμα στα χέρια σ θα τ πας.. βέβαιωση σημάινει εισια επιτυχον οδηγάς με τον ν νομο απλά περιμένεις το πρωτότυπο.. λογικά έγινε γιατί υπήρξε μήνες καθυστέρηση με τ διπλώματα όποτε η έκδοση πρωτότυπων αργεί πολύ
lena92

Δημοσίευση από lena92 »

Ι Μ. Α. Κ 1000 μέτρα 2:47 ρεκορ 2:57 χωρίς ζορισμα είμαι αθλήτρια εν ενεργεία όμως άσκοπη η ερώτηση σου γιατί το 4:20 δεν είναι επίπεδο πρωταθλητισμού Ούτε γ αστείο..wolver επειδή μάλλον δεν έχεις πάει σε αθλήματα Όταν πχ κάνεις μήκος σου φωνάζει πχ 3.70 πέρασες η 3.40 ξανά περιμένεις στη σειρά ( Γιατί έχεις 3 προσπάθειες ) ... Οπότε αν κάνει ο οποιοσδήποτε 3.50 πρόβλημα του 3.60 λέει η προκυρηξη... Και δεν είναι θέμα ρουφιανιάς όποιοι αξίζουν σε όλα πρέπει να μπουν μόνο έτσι θα πάμε μπροστά.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε: Εμενα προσωπικα δε με νοιαζει, για ενα φιλο μου ρωταω που περιμενει διπλωμα μηχανης!
θ τ πάρει τ μόρια αυτό εξηγώ διάβαστε την προκ κ θα καταλάβετε αφήστε μ Είπε εκείνος κ εκείνος.. τ λέει ξεκάθαρα.. μια τριτεκνια μια διπλώματα χωρίς λόγο προβλήματα ενώ όλα ξεκαθαρίζονται μέσα στο κείμενο την προκ
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

giannisiker έγραψε:

Γιαννη μ το οτι νανε δν το ειπα για σενα το ειπα οτι οι αξειωματικοιι δν ξερουν τη τους γινεται στην δηλωση που εκανα εγω δν μ ειπε να βαλω καμια ημερομηνια για το ποτε θα παρω το χαρτο αλλα οτι θα το φερω οποτε το παρω με δικη μ ευθινη αυτα ηταν τα λογια του αξειωματικου και τον ροτησα 3 φορες. Η προκ διευκρινιζει για τα διπλωματα οτι θα τα πας οποτε τα παρεις δν ειναι ολλα τα χαρτια ιδια το λεει καταγραμα
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Kirios έγραψε:
giannisiker έγραψε:

Γιαννη μ το οτι νανε δν το ειπα για σενα το ειπα οτι οι αξειωματικοιι δν ξερουν τη τους γινεται στην δηλωση που εκανα εγω δν μ ειπε να βαλω καμια ημερομηνια για το ποτε θα παρω το χαρτο αλλα οτι θα το φερω οποτε το παρω με δικη μ ευθινη αυτα ηταν τα λογια του αξειωματικου και τον ροτησα 3 φορες. Η προκ διευκρινιζει για τα διπλωματα οτι θα τα πας οποτε τα παρεις δν ειναι ολλα τα χαρτια ιδια το λεει καταγραμα
Τ παίρνεις τ μόρια μην ακούς κανέναν μόνο ουι λέει η προκ
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεα άκουσε να δεις.. Αυτοι π με πήραν γνώριζαν ότι εγώ έδωσα βεβαίωση από το μηχανολογικό κ πήραν νε με. ενημερωσουν ότι αν δεν θα πάω το πρωτότυπο εντός 5 ημερών που θα λήξη η προκήρυξη δηλαδή στο 31 του μήνα δε θα πάρω τ μόρια.. ενώ δεν γνώριζαν ότι εγώ πήγα κ τι πρωτότυπο χθες.. Ποιος ο λόγος να το κάνουν αυτό σοβαροί άνθρωποι; πλάκα μας κάνεις ρε αδερφέ; κ μιλάς για να έχουμε γνώση;
Ο. Π. Κ. Ε
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kirios »

Και μενα με πειραν και μ ειπαν αυτο που γραφει. Η προκ νομιζω XANTE για προτη φορα εισαι λαθως
Nickpap91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Nickpap91 »

Παιδιά καλησπέρα!! Έχει δίκιο ο Xanthos όπως τα λέει είναι. Και εγώ πήγα την βεβαίωση διπλωματος σήμερα και μου είπαν πως πρέπει να παρουσιάσω το δίπλωμα μέσα σε πέντε ημέρες μετά από την προθεσμία αιτήσεων αλλιώς δεν θα πάρω τα μορια
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kirios »

Τελος παντων θα δουμε τη δευτερα καλω σαββατοβραδω σε ολους
ΒΑΣΊΛΗΣ!

Δημοσίευση από ΒΑΣΊΛΗΣ! »

Ξέρουμε πόσες είναι οι αιτήσεις παιδια;

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Ειναι παραλογο παντως να χεις βεβαιωση κ να μν παιρνεις τα μόρια
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Παίδες εύχομαι ολόψυχα να. ειμαι λάθος πραγματικά.. τ μόνο που ήθελα ήταν ότι έμαθα να βοηθήσω το θεώρησα σοβαρό αυτό..
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες