Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Σωστός Γιάννης.. Εκτός αυτού κ το αρχηγείο ο λες τις μέρες κ τα ατ έλεγαν ότι μπορείς οπότε το πάρεις.. λάθος δικό τους.. Κ τώρα ξαφνικά θα βλέπετε τηλ οσοι δεν τα έχετε..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Xanthos έγραψε:Μην λέω πάλι τα ίδια ήμαρτον θα με κάνετε να Μετάνιωσω που μίλησα.. Μια φορά έγραψα κάτι από αυτά που μ είπαν κ άλλος μ ανεβάζει το φεκ.. λοιπών Τετάρτη 14 Αυγούστου κατέθεσα με. βεβαιωση κ εγώ.. χθες ήρθε το δίπλωμα κ το πήγα... Σήμερα μου είπε λοιπών κ εμένα 1 γνωστός κ όχι γνωστός κουμπαροκουνιαδος απλά ένας αξιόλογος άνθρωπος κ ακόμη ένας απ το αρχηγείο που έχουν και τις εντολές.. πάρτε να επιβαβεωσετε απλά!!

Ρε ξανθό σου ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ Όχι το φεκ πρώτον και δεύτερον δεν πα να σου είπε και ο πρωθυπουργός οτιδήποτε; δεν ισχύει τίποτα από τι σου είπαν ότι λέει η προκήρυξη ισχύει πάει και τελείωσε αν δεν το δείχνουν τραβάς μια ένσταση και τελείωσε το πράγμα η προκήρυξη είναι πάνω από όλα μόνο αν βγει κάτι ΔΗΜΟΣΙΑ στην εφημερίδα της κυβερνήσεις και το αναίρεση τότε μόνο μην ακούω χαζομάρες εδώ μέσα έλεος δηλαδή με το κάθε γνωστό σας κάντε ότι λέει η προκήρυξη και δεν θα χάσετε

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν μ το είπε. ο πρωθυπουργός δεν ισχύει; τόσο σίγουρος είσαι; τι να πω παω πάσο φίλε μου.. Εγώ αυτή τη πληροφορία τη θεώρησα σοβαρή κ την έδωσα κ ισχύει είτε το θέλετε είτε όχι.. εσύ που είσαι αστυνομικός πάρε ένα τηλ στο αρχηγείο κ μιλά τώρα με κάποιον... Κ μην μ. πεις δεν θα βρεις γιατί εμένα με με. πηραν προσωπικά από μέσα... Κ ένας ακόμη ο οποίος πολύ απλά ότι λέει ισχύει..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Xanthos έγραψε: Αν μ το είπε. ο πρωθυπουργός δεν ισχύει; τόσο σίγουρος είσαι; τι να πω παω πάσο φίλε μου.. Εγώ αυτή τη πληροφορία τη θεώρησα σοβαρή κ την έδωσα κ ισχύει είτε το θέλετε είτε όχι.. εσύ που είσαι αστυνομικός πάρε ένα τηλ στο αρχηγείο κ μιλά τώρα με κάποιον... Κ μην μ. πεις δεν θα βρεις γιατί εμένα με με. πηραν προσωπικά από μέσα... Κ ένας ακόμη ο οποίος πολύ απλά ότι λέει ισχύει..
Ρωτά κ πόσες αιτήσεις έγιναν Εικόνα Εικόνα
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Xanthos έγραψε: Αν μ το είπε. ο πρωθυπουργός δεν ισχύει; τόσο σίγουρος είσαι; τι να πω παω πάσο φίλε μου.. Εγώ αυτή τη πληροφορία τη θεώρησα σοβαρή κ την έδωσα κ ισχύει είτε το θέλετε είτε όχι.. εσύ που είσαι αστυνομικός πάρε ένα τηλ στο αρχηγείο κ μιλά τώρα με κάποιον... Κ μην μ. πεις δεν θα βρεις γιατί εμένα με με. πηραν προσωπικά από μέσα... Κ ένας ακόμη ο οποίος πολύ απλά ότι λέει ισχύει..
καο εμενα με πηραν πρωσοπικα και δν μ ειπαν τπτ τετειο γινεται δλδ να αλλαξει κατι στην προκ τελευτεα στιγμη μπακαλιστικο μ φενεται
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Kirios εσενα γτ σε πηρανε απο το υπουργειο; Τι σου ειπαν?;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Σε πήραν κ σου είπαν τι;
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Xanthos έγραψε:Αν μ το είπε. ο πρωθυπουργός δεν ισχύει; τόσο σίγουρος είσαι; τι να πω παω πάσο φίλε μου.. Εγώ αυτή τη πληροφορία τη θεώρησα σοβαρή κ την έδωσα κ ισχύει είτε το θέλετε είτε όχι.. εσύ που είσαι αστυνομικός πάρε ένα τηλ στο αρχηγείο κ μιλά τώρα με κάποιον... Κ μην μ. πεις δεν θα βρεις γιατί εμένα με με. πηραν προσωπικά από μέσα... Κ ένας ακόμη ο οποίος πολύ απλά ότι λέει ισχύει..

Από την στιγμή που υπάρχει δημοσιευμένη προκήρυξη με σφραγίδες κτλπ ότι και να σου πει ο καθένας δεν ισχύει αν δεν το δεχτούν κάνεις μια ένσταση και τους δείχνεις το λέει η προκήρυξη ρώτα ένα δικηγόρο να δεις τι θα σου πει κανείς δεν μπορεί να κάνει αντίθετα από αυτό που λέει στην προκήρυξη θα πάρω την Δευτέρα να σας πω διότι αύριο και σήμερα μην περιμένετε κανένα που να ασχολείται με αυτά τα θέματα επίσης όποιος θέλει να πάρει μόνος του ας καλέσει πρωί πρωί την Δευτέρα εδώ

213- 1520169

Αν ήταν ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει πέρα από αυτά που λέει η προκήρυξη θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Γιατί πολύ απλά εμένα. με πήραν δικά μου άτομα για πληροφορία ενώ εγώ έχω πάει είδη το πρωτότυπο κ θεώρησα σωστό να το μεταφέρω...1η κ τελευταία βέβαια... έβλεπα τα λάθη κ από τους άλλους με. πληροφοριες κ το κράξιμο σε μερικούς δεν θα πάρω ευχαριστώ!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Επειδι δν ειχα κανει την δηλωση οτι θα το προσκομισω οποτε το παρω πηγα και την εκανα σμρ και λεω ειπαρχει καποιο θεμα με την βεβαιωση να μην μ τα μετριση και μ λεει κανενα προβλημα οποτε το παρεις φερτω στο ατ δλδ οτι λεει η προκ
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ρε παιδια ο Xanthos γενικα δε λεει λαλακιες, για να το λεει οντως ετσι θα του ειπαν. Σημασια εχει οτι υπαρχει μεγαλη προχειροτητα!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Και αν έβγαζαν ειδική εγκύκλιο που θα άλλαζε κάποια ράγματα η διορθωτική προκήρυξη κτλπ θα την είχαν βγάλει πρώτον στη Β εφημερίδα της Κυβερνήσεως και δεύτερον στο astinomia.gr καλά έκανες και έθεσες το θέμα φίλε ξανθό απλά μην αγχώνεστε κάντε ότι λέει η προκήρυξη Δυστυχώς και στο υπουργείο και ειδικά στα τμήματα υπάρχουν πολλοί άσχετοι αξιωματικοί που λέμε του κεφάλιο τους
Μax

Δημοσίευση από Μax »

Xanthos κι εγώ στην ίδια φάση ακριβώς είμαι..2260 και περιμένω να δω το όνομα μου στους επιλαχόντες. Κι εγώ ήθελα να δώσω για ταχύρυθμα proficiency αλλά δεν μας έφτασε ο χρόνος. Δεν πειράζει, πολεμάμε με ότι εφόδια έχουμε! Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά! Προσωπικά έχω γράψει 2-3 φορές στο φόρουμ, αλλά το παρακολουθώ από το 2011 της τότε προκήρυξης. Καλή συνέχεια μάγκες, κι εύχομαι τα καλύτερα σε όλους!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Να έχετε το νουσας αν όντος τα ανεβάζουν αυτά να δείτε μήπως κ τυχών.. εμένα μ είπαν αυτό ακριβός.. έχει γίνει προχειρότητα κ λάθος διατύπωση πάνω σε αυτό κ τρέχουμε κ δεν φτάνουμε τώρα!! ισχύει για όλα τα χαρτιά κ για τα διπλώματα μ λέει άσχετος με τη βεβαίωση.. Η βεβαιωση είναι όπως περιμένεις την μετάφραση από τα αγγλικά μου είπε ακριβός.. αν δεν την. πας δεν θα στα. πιασει έτσι κ με το δίπλωμα..
Ο. Π. Κ. Ε
giannisiker
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από giannisiker »

Παιδιά ας σκεφτούμε και λίγο λογικά.

Το χαρτί πτυχίο, δήπλωμα κτλπ το θέλουν 5 μέρες μετά την λήξη της προθεσμίας διότι πρεπει να το έχουν πριν βγουν τα αποτελέσματα.

Δέν γινεται να βγουν τα αποτελέσματα, να παρεις τα μορια και να μην έχεις δωσει το χαρτί. Αν ήταν ετσι θα δήλωναν ολοι οτι εχουν και απο κάτι (και χωρίς να έχουν πχ επαγγελματικο,proficiency κλτπ), θα έπαιρναν τα μορια, θα περνουσαν τις εξετάσεις, θα εμπαιναν στην σχολή και τζίφος το χαρτί.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες