Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

2200 ξέρω εγώ!!! Τώρα αν έφτασε παρακάτω δεν ξέρω.. εδώ μέσα έχω δει να λένε κ για 2160 αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Τι να πω λιγο εμεινε να δουμε που θα φτασουν οι βασεις!!
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Αχαχαχαχα μ'αρέσει να τσακωνεστε για θέμα το οποίο έχω απογειώσει... Λοιπόν παιδιά ότι υπάρχει νόμος υπάρχει και όπως λέει επί λέξη τίθεται ΣΕ ΙΣΧΥ ο νόμος με ότι αυτό συνεπάγεται... Τώρα αν τα παίρνουν οι άνω των 25 ή όχι αποτελεί γρίφο προσωπικά να μην τα υπολογίζετε μέχρι να τα δείτε στα ΑΤ δεν έχουν την καλύτερη πληροφόρηση... Εδώ του αλλουνού δεν του βάζανε τα 1000 του ΔΕΑ Ειδικων Δυνάμεων ρε , τι ψάχνετε να βρείτε... ΟΜΩΣ μετά τα τελευταία γεγονότα οι αιτήσεις που θα είναι 9.000+ Αντε με τα χίλια ζόρια 10.000 δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και με την δική μου πληροφόρηση που λέει ότι οι βάσεις θα παιχτούν από 2.300 ως 2.500 εάν ισχύει θα πέσει κι αλλο λίγο αν όχι πάλι στα ίδια... Εγώ προσωπικά είμαι 24 και δεν Θέλω οι άνω των 25 να πάρουν 200 μόρια... Πρέπει να υπάρχουν και όρια σε αυτή την ζωή... Τώρα Αφού ξέρουμε πραγματάκια χαλαρά... ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΙΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ !!! 🤣🤣🤣🤣
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Δλδ ένας π σπαουδαζει άρα βάση ΑΣΕΠ πέρνει μέχρι 30 πως θα κατέθετε βεβαίωση σπουδών ; Θα το μοίραζε ; Παίδες να μην λέμεΤ ίδια κ τ ίδια σίγουρα κάποιους τους ενοχλεί κ λογικό αλλά θέμα ηλικίας δεν έχει σ αυτήν ΥΗΝ προκ γ τους τρίτεκνους.. πάρτε. Όπου θέλετε τηλ να σας το πούνε... στις προκ αναγράφονται τ πάντα ξεκάθαρα.. δεν κάθεσαι να αποκρυπτογραφεί σ νόμους..

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Dea pz με 2620 εισαι μεσα οποτε τι αγχωνεσαι για την τριτεκνια... χαλαρουιτα εισαι τι να πουμε εμεις με 2500 μας τρωει το αγχος!
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Mathiou1995 έγραψε: Αχαχαχαχα μ'αρέσει να τσακωνεστε για θέμα το οποίο έχω απογειώσει... Λοιπόν παιδιά ότι υπάρχει νόμος υπάρχει και όπως λέει επί λέξη τίθεται ΣΕ ΙΣΧΥ ο νόμος με ότι αυτό συνεπάγεται... Τώρα αν τα παίρνουν οι άνω των 25 ή όχι αποτελεί γρίφο προσωπικά να μην τα υπολογίζετε μέχρι να τα δείτε στα ΑΤ δεν έχουν την καλύτερη πληροφόρηση... Εδώ του αλλουνού δεν του βάζανε τα 1000 του ΔΕΑ Ειδικων Δυνάμεων ρε , τι ψάχνετε να βρείτε... ΟΜΩΣ μετά τα τελευταία γεγονότα οι αιτήσεις που θα είναι 9.000+ Αντε με τα χίλια ζόρια 10.000 δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και με την δική μου πληροφόρηση που λέει ότι οι βάσεις θα παιχτούν από 2.300 ως 2.500 εάν ισχύει θα πέσει κι αλλο λίγο αν όχι πάλι στα ίδια... Εγώ προσωπικά είμαι 24 και δεν Θέλω οι άνω των 25 να πάρουν 200 μόρια... Πρέπει να υπάρχουν και όρια σε αυτή την ζωή... Τώρα Αφού ξέρουμε πραγματάκια χαλαρά... ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΙΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ !!! 🤣🤣🤣🤣
Εσυ εισια αυτούς π μας ζαλίζεις γιατί σπαζεσαι απλά .. αλλά εισια λάθος κ θα το δεις σύντομα... άμα τηλ στο ΑΣΕΠ κ στο αρχηγείο θα καταλάβεις.. άσε τ τμήματα
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από nick521 »

Εγω με 2240 τι να πω...
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ρε αδερφέ μου έχεις ιδέα εσύ πόσες φάπες θα φας εσύ από τους παλιούς συναδέλφους σου όταν πρώτα ο Θεός μπεις ; Εγώ με την δική μου σοβαρή πληροφόρηση που έχω είμαι ήσυχος και ότι μόρια έχω είναι γερά δεν αλλάζουν διότι είναι μετρημένα κουκιά το θέμα είναι ότι εσύ αδερφέ μου θες να μπεις στην Αστυνομία αλλά απαξιεις την δύναμη των νόμων που υπάρχουν εντός της προκυρηξης και τίθενται σε ισχύ...
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Αυτά δεν τ γράφω γαιτι πχ τ έχω ανάγκη τ μόρια αλλά γ να λέμε αλήθειες γ άτομα π σίγουρα θ τ χρειάζονται
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Mathiou1995 έγραψε: Ρε αδερφέ μου έχεις ιδέα εσύ πόσες φάπες θα φας εσύ από τους παλιούς συναδέλφους σου όταν πρώτα ο Θεός μπεις ; Εγώ με την δική μου σοβαρή πληροφόρηση που έχω είμαι ήσυχος και ότι μόρια έχω είναι γερά δεν αλλάζουν διότι είναι μετρημένα κουκιά το θέμα είναι ότι εσύ αδερφέ μου θες να μπεις στην Αστυνομία αλλά απαξιεις την δύναμη των νόμων που υπάρχουν εντός της προκυρηξης και τίθενται σε ισχύ...
Έμενε γ φάπες μην μ λες μικρέ .. πίστεψε με έχω 2620 κ δεν ανησυχώ. Κ μιλάω χωρίς τριτεκνια. απο εκεί κ πέρα ποτέ. Δεν αψηφώ νόμους αντιθέτως.. απλά να ξέρουμε να κατανοούμε κ να ενημερωνόμαστε δεν είναι κακό ! Παρ όλα αυτά καλή σ επιτυχία !
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Dea pz έγραψε:
kokas έγραψε:
Dea pz έγραψε:Κάποιοι η είστε στενόμυαλοι η τ κάνετε. Επίτηδες.. γίνετε μέλη πριν 1-2 βδομάδας δεν έχετε διαβάσει καν προηγούμενες σελίδες κ λέτε ότι πίστευετε.. ο νόμος τ ΑΣΕΠ π λέτε είναι γ διαγωνισμούς π βγάζει ο ΑΣΕΠ.. νοητέ στον ΑΣΕΠ κ δείτε αν έχει την προκ.. φυσικά κ όχι.. επίσης κ σ επικοινωνία με το αρχηγείο κ μ Διεύθυνση κ μ ΑΣΕΠ δεν ισχύει όριο ηλικίας τριτεκνιας... ο ΑΣΕΠ δεν βγάζει ΥΗΝ. Μοριοδότηση ρε αλλά το υπουργείο απλ ο ΑΣΕΠ επιβλέπει γ ΥΗΝ διαφανεία.. επίσης ο νόμος π λέτε μέσα είναι για να ορίσει υ είναι ο ΑΣΕΠ κ τ ισχύει στον ΑΣΕΠ στην σύσταση υ γενικότερα... δείτε την προκ τ 11 στο αντίστοιχο σημείο κ θα καταλάβετε υ πάντα.. η προκ τ αναγράφουν όλα αναλυτικά δεν είναι συμβόλαια τηλεφώνου για να σ παγιδέψουν.. συνέλθετε επιτέλους
άρα ο νόμος που προσαρμόστηκε η προκύρηξη είναι για τα μάτια του κόσμου; Μακάρι
Τον νομο τον διάβασες ; Αναγράφει κ γενικά την σύσταση τ ΑΣΕΠ κ τι ισχύει στον ΑΣΕΠ.. επίσης γνωρίζεις πως τ σώματα ασφαλείας δεν εντάσσονται στον ΑΣΕΠ παρά μόνο τ πολιτικό προσωπικό αυτόν ; Οι προκ πάντα μα πάντα αναγράφουν ξεκάθαρα τ πάντα κ αν ίσχυε ότι λέει ο ΑΣΕΠ πχ στο σήμειο τις τριτεκνιας θα είχε δίπλα τον σχετικό νομο.. χωρίς τριτεκνια έχω 2620 στην Α δλδ είμαι σχετικά κλ.. απλά να μην λέμε ανακριβείες γ κάποια άτομα π υ περνούν κ σίγουρα θα τ χρειαστούν..
Αρα για ποίο λόγο ενσωμάτωσαν αυτές τις 2 γραμμές μέσα στην προκήρυξη;
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Λοιπόν επειδή θέλω να είμαι δίκαιος και σοβαρός θα σου ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ δημόσια !!! Όμως από την στιγμή κατά την οποία υπάρχει νόμος, ξανά λέω υπάρχει ΝΟΜΟΣ που θέτει ηλικιακά όρια πρέπει όλοι άνω των 25 να κρατάτε μικρό καλάθι...
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Δεν καταλαβαίνω τ εννοείς ; Τον νομο τ ΑΣΕΠ στο νομοθετικό πλαίσιο ; Παίδες δεν έχω ανάγκη να καθομια να τσακώνομαι γ την τριτεκνια σας είπα πως είναι τ πράγματα κ εγβ κ αλλά άτομα από εκεί κ πέρα καλή επιτυχία
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Mathiou1995 έγραψε: Λοιπόν επειδή θέλω να είμαι δίκαιος και σοβαρός θα σου ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ δημόσια !!! Όμως από την στιγμή κατά την οποία υπάρχει νόμος, ξανά λέω υπάρχει ΝΟΜΟΣ που θέτει ηλικιακά όρια πρέπει όλοι άνω των 25 να κρατάτε μικρό καλάθι...
Ωριαα αν ισχύει αυτό κ εγβ στις ενστάσεις θα καταθέσω την βεβαίωση σπουδών αφού δεν μ ΥΗΝ ζήτησε κανείς !
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Mathiou1995 έγραψε:Ρε αδερφέ μου έχεις ιδέα εσύ πόσες φάπες θα φας εσύ από τους παλιούς συναδέλφους σου όταν πρώτα ο Θεός μπεις ; Εγώ με την δική μου σοβαρή πληροφόρηση που έχω είμαι ήσυχος και ότι μόρια έχω είναι γερά δεν αλλάζουν διότι είναι μετρημένα κουκιά το θέμα είναι ότι εσύ αδερφέ μου θες να μπεις στην Αστυνομία αλλά απαξιεις την δύναμη των νόμων που υπάρχουν εντός της προκυρηξης και τίθενται σε ισχύ...

Εσύ χαλάρωσε λίγο δεν παίρνω το μέρος κανενός για το θέμα που τσακώνεστε αλλά δεν είναι συμπεριφορά αυτή είσαι πολύ μικρός για να μιλάς έτσι 23 χρόνων... Δεν βλέπω να περνάς καλά στη σχολή και το σώμα αν δεν αλλάξεις γρήγορα μυαλά...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης