Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Συμφωνα με τη προκηρυξη του 2011 δε θα τα επαιρνεΜατ! Με 38 και 40 χρονων αδερφια μαντραχακους γιατι να παρει μορια?; Αδιαφωρω για το κομμενος και τονα κομπλεξικος που λες.
Εγω θα ειμαι μεσα και σε εχω γραμμενο, αλλα οι αληθειες και οι αδικιες θα λεγονται, γατακι!
Εγω θα ειμαι μεσα και σε εχω γραμμενο, αλλα οι αληθειες και οι αδικιες θα λεγονται, γατακι!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
ποσα εχεις και εισαι μεσα; τοση σιγουρια αυτο μου αρεσει που μετα θα κλαιγιεστε στο forumΙ' Μ. Α. Κ έγραψε:Συμφωνα με τη προκηρυξη του 2011 δε θα τα επαιρνεΜατ! Με 38 και 40 χρονων αδερφια μαντραχακους γιατι να παρει μορια?; Αδιαφωρω για το κομμενος και τονα κομπλεξικος που λες.
Ξανθε εδώ μέσα έχει όχι απλά παραπληροφόρηση αλλά κάτι χειρότερο και το κακο είναι ότι κάποιες από αυτές τις πιστεύουμε πόλοι και αυτοί επειδή μας συμφέρει. Εγώ πίστευα τόσο καιρό ότι τα παίρνω τα μόρια και τώρα μου έπεσαν τα αυτιά. Δηλαδή χωρίς την τριτεκνια έχω 2380. Καλημέρα φίλε μου.Xanthos έγραψε:Παντός η παραπληροφόρηση η ίδια γενικά.. Ο κοκας το παιδι λέει ότι μίλησε με την Ομοσπονδία κ του είπαν ότι δεν τα περνούν. αλλος ποιο παλιά λέει ότι είχε πάρει κ είπαν ότι τα περνούν.. τι να πεις κ ποιο να πιστέψεις.. Ότι είναι να γίνει θα γίνει μην τρελενεστε απλά.. Θα τα δούμε στους πίνακες κ πουθενά αλλού
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
kokas γιατι δεν την παιρνεις ποσο ετων εισαι?kokas έγραψε:Ξανθε εδώ μέσα έχει όχι απλά παραπληροφόρηση αλλά κάτι χειρότερο και το κακο είναι ότι κάποιες από αυτές τις πιστεύουμε πόλοι και αυτοί επειδή μας συμφέρει. Εγώ πίστευα τόσο καιρό ότι τα παίρνω τα μόρια και τώρα μου έπεσαν τα αυτιά. Δηλαδή χωρίς την τριτεκνια έχω 2380. Καλημέρα φίλε μου.Xanthos έγραψε:Παντός η παραπληροφόρηση η ίδια γενικά.. Ο κοκας το παιδι λέει ότι μίλησε με την Ομοσπονδία κ του είπαν ότι δεν τα περνούν. αλλος ποιο παλιά λέει ότι είχε πάρει κ είπαν ότι τα περνούν.. τι να πεις κ ποιο να πιστέψεις.. Ότι είναι να γίνει θα γίνει μην τρελενεστε απλά.. Θα τα δούμε στους πίνακες κ πουθενά αλλού
Όμως spartakos το επίδομα των 42ευρω δεν το παίρνει κάποιος τριτεκνος που έχει αδέρφια 35 και 40 αλλά έχει δικαίωμα να μοριοδοτηθει σαν τριτεκνος. Κάτι δεν κολλάει
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Δε σε αφορα ποσα μορια εχω!! Ακου εκει με 38 και 40 χρονων αδερφια να παιρνεις μορια 3τεκνιας, Ελλαδα αθανατη!
26 ΣπάρτακεSpartakos14 έγραψε:kokas γιατι δεν την παιρνεις ποσο ετων εισαι?kokas έγραψε:Ξανθε εδώ μέσα έχει όχι απλά παραπληροφόρηση αλλά κάτι χειρότερο και το κακο είναι ότι κάποιες από αυτές τις πιστεύουμε πόλοι και αυτοί επειδή μας συμφέρει. Εγώ πίστευα τόσο καιρό ότι τα παίρνω τα μόρια και τώρα μου έπεσαν τα αυτιά. Δηλαδή χωρίς την τριτεκνια έχω 2380. Καλημέρα φίλε μου.Xanthos έγραψε:Παντός η παραπληροφόρηση η ίδια γενικά.. Ο κοκας το παιδι λέει ότι μίλησε με την Ομοσπονδία κ του είπαν ότι δεν τα περνούν. αλλος ποιο παλιά λέει ότι είχε πάρει κ είπαν ότι τα περνούν.. τι να πεις κ ποιο να πιστέψεις.. Ότι είναι να γίνει θα γίνει μην τρελενεστε απλά.. Θα τα δούμε στους πίνακες κ πουθενά αλλού
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
γιατι να μην παιρνεις αυτα τα παιδια δεν ξοδευτηκαν οι γονεις τους να μεγαλωσουν καπως πρεπει να ανταμειφθουνΙ' Μ. Α. Κ έγραψε:Δε σε αφορα ποσα μορια εχω!! Ακου εκει με 38 και 40 χρονων αδερφια να παιρνεις μορια 3τεκνιας, Ελλαδα αθανατη!
Κ πάλι αν δεν τα πάρεις κ ισχύει αυτό. π λες μέσα θα είστε αλλα κ καθαρά θα πέσει η βάση!!! εμένα προσωπικά με συμφέρει να μην τα πάρετε για να έχω ελπίδες περισσότερες.. Αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας δεν θα κοιτάξω τον δικό μου κόλο μόνο μπροστά σε 300 άτομα! Αυτός είμαι.. αδιαφορώ για το θέμα τις τριτεκνιας είτε με συμφέρει είτε όχι!! Ότι είναι να γίνει θα γίνει!! όλα θα τα δούμε στους πίνακες.. Καλημέρα κ σε εσένα φίλε μου.
Ο. Π. Κ. Ε
Παιδιά μην τσακονεστε όσοι είμαστε τριτεκνοι το θέλουμε όσοι δεν είναι Δεν θέλουν να τα πάρουμε για να μην. ανεβουμε καταλαβαίνω και τις 2 μεριές ! Τώρα ομος εφόσον στν προκυρηξη δεν. αναγραφει κατι για οριο ηλικίας και μέχρι και τ αρχηγείο μ είπε ότι απλα πρέπει να είναι ζώντα! Τ ίδιο και ο αξιωματικός στο ατ το ίδιο μ είπε να δούμε ότι θέλει ας γίνει
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
ω ρρ φιλε πακετο εισαι 26 και μερες γιατι εγω ειμαι 25 και ενα μηνα και το δικαιουμαι εσυ εχεις παεις 26 και;kokas έγραψε:26 Σπάρτακε
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι ρε μεγαλε να ανταμειφθουν αλλα με ορια ηλικιας οπως ηταν το 2011... αυτος που σου λεω τα αδερφια του 38 και 40 ετων και ειναι και δημοσιοι υπαλληλοι! Επρεπε να υπαρχουν ορια δε νομιζω οτι λεω κατι παραλογο!
Είτε μας αρέσει είτε όχι με ότι έχει να κάνει με μόρια είτε τα διπλώματα που τα έχει όλα μαζί είτε η τριτεκνια αυτή είναι η προκήρυξη με αυτή τα κάναμε με αυτή θα πορευτούμε!!! ας λήξη το θέμα κ θα τα δούμε όλα στην συνέχεια..
Ο. Π. Κ. Ε
Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσο θέμα σε κάτι τόσο απλό.
Στην προκήρυξη του '11, ξεκάθαρα ορίζονταν όριο ηλικίας, σε αυτή δεν ορίζεται. Δεν είναι δυνατόν να βγει παρά μόνο ένα συμπέρασμα από αυτό. (Κοινώς, πως δεν υπάρχει όριο ηλικίας αυτή τη φορά) Η προκήρυξη είναι το ευαγγέλιο.
Τώρα για το αν είναι αδικία ή όχι, είναι υποκειμενικό το θέμα(Οκ, και πως οι ορφανοί, ειδικά και απ'τους 2 γονείς, δεν παίρνουν μόρια αδικία είναι για αρκετούς) Αλλά στην ουσία, κάτι δεν αλλάζει τώρα.
Στην προκήρυξη του '11, ξεκάθαρα ορίζονταν όριο ηλικίας, σε αυτή δεν ορίζεται. Δεν είναι δυνατόν να βγει παρά μόνο ένα συμπέρασμα από αυτό. (Κοινώς, πως δεν υπάρχει όριο ηλικίας αυτή τη φορά) Η προκήρυξη είναι το ευαγγέλιο.
Τώρα για το αν είναι αδικία ή όχι, είναι υποκειμενικό το θέμα(Οκ, και πως οι ορφανοί, ειδικά και απ'τους 2 γονείς, δεν παίρνουν μόρια αδικία είναι για αρκετούς) Αλλά στην ουσία, κάτι δεν αλλάζει τώρα.
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Το αναγράφει μέσα στην προκήρυξη δυστυχώς σε μορφή κανονισμού ΑΣΕΠ. Ο ΑΣΕΠ βγάζει την μοριοδότηση.Θανος2468 έγραψε:Παιδιά μην τσακονεστε όσοι είμαστε τριτεκνοι το θέλουμε όσοι δεν είναι Δεν θέλουν να τα πάρουμε για να μην. ανεβουμε καταλαβαίνω και τις 2 μεριές ! Τώρα ομος εφόσον στν προκυρηξη δεν. αναγραφει κατι για οριο ηλικίας και μέχρι και τ αρχηγείο μ είπε ότι απλα πρέπει να είναι ζώντα! Τ ίδιο και ο αξιωματικός στο ατ το ίδιο μ είπε να δούμε ότι θέλει ας γίνει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες