Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Για πείτε.. τ μήκος από την βαλβίδα κανόνικα έτσι ;
Ρε παιδια τις ενστασεις θα τις κοιταξει ο Ασεπ; ή θα τις κοιταξει η επιτροπη του υπουργειου που εχει ορισει ο Χρυσοχοιδης?;
Dea pz.. οταν εδινα για αστυφυλακων ειχε βαλβιδα, και μεσα στο σκαμα ειχαν βαλει 2 κωνους στο 3.60. Αν πηδαγες μπροστα απο τους κωνους περναγες!
Dea pz έγραψε:Το είπα απλά γιατί είδα νέα μέλη προφανώς δεν έχουν διαβάσει τ παλαιά μηνύματα. Όποτε να γνωρίζουν. Καλή επιτυχία σ όλους.PAPAXITOS έγραψε: Το θεμα τριτεκνια εχει ξεκαθαρισει. Τα μρια τα παίρνουν ολοι χωρις οριο. Ας μην γεμίζουμε το νημα ξανα με χιλιουπομενες συζητήσεις. Μια ημερα έμεινε για να τελιωσουν οι αιτησεις. Ας κουβεντιαζουμε θεματα που θα αφορουν πλεον μετα τους πινακες αποτελεσματων ενέργειες. Καλο σ/κ και καλα αποτελεσματα να εχουμε απο βδομαδα.
ολα καλα αγορινα. Καλη συνεχεια και αναμονη και υπομονη γιατι την χριεαζομαστε ολι μας! Ειμαστε στην τσιτα και πρεπει να δινουμε κουραγιο ο ενας στον αλλον.cu letter
Καλημέρα παίδες, ερώτηση μιας και πιάσατε τα αθλήματα... έχει καμία σημασία ο χρόνος και τα μέτρα που θα κάνεις ή είναι απλά πέρασες δε πέρασες... να ξέρω να μη τρέχω σα το Βέγγο να κατεβάσω περισσότερο το χρόνο χαχα
Οκ.. ευχαριστώ .. κοιτά .. ο ΑΣΕΠ λειτουργεί εδώ συμπληρωματικά γ την διαφάνεια.. δλδ να μην γίνει νοθεία με τ μόρια κλυπ.. δεν ορίζει αυτός τους κανόνες της μοριοδότησης κτλπ.. τις ενστάσεις ναι ο ΑΣΕΠ θα τις δει.. μ βάση τ όσα ορίζει η προκ.. θα δει αν η ένσταση έχει βάση κ θα προβεί σε διόρθωσηPlayer7 έγραψε: Dea pz.. οταν εδινα για αστυφυλακων ειχε βαλβιδα, και μεσα στο σκαμα ειχαν βαλει 2 κωνους στο 3.60. Αν πηδαγες μπροστα απο τους κωνους περναγες!
Τι εννοεις; Θελει απλα να κανεις κατω απο 4:20 το 1000αρι
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Καλημερα μαγκες μ λιγο ξηδακι σε αυτου που λεγανε για 40000 αιτισης
Εννοώ εφόσον είναι κάτω απο 4,20 θα μετρήσουν για καλύτερο χρόνο κτλ όπως στο στρατό; ή δεν έχει καμία σημασία άπαξ και πιάσεις το όριο
Στέλιος44 έγραψε:Εννοώ εφόσον είναι κάτω απο 4,20 θα μετρήσουν για καλύτερο χρόνο κτλ όπως στο στρατό; Ή δεν έχει καμία σημασία άπαξ και πιάσεις το όριο
Δεν έχει σημασία, είτε 4:19 κάνεις είτε 3:19 το ίδιο είναι.
Οσοι δεν βγαλουν τα 1000 μετρα σε 4:20 κόβονται...
Ωραίος, κατάλαβα να σαι καλά!
Καλημέρα αδέρφια το δεύτερο στάδιο τελιωνει με το να λήξει η προκυρηξη το πρώτο ήταν να βγει... Όλοι ξέρουμε εδω μεσα όσοι περιμέναμε να βγει... παμε στο τρίτο στάδιο τωρα τα μορια αλλη αγωνία εκει καλη επιτυχία σε όλους μακαρι η βάση να πάει 2300 να μπούμε όλοι!!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Θάνο και στην υπόλοιπη παρέα καλημέρα από Θεσ/νίκη.
Από το στόμα σου να πάει στου Μεγάλου το αυτί .
Θα τα καταφέρουμε...
Από το στόμα σου να πάει στου Μεγάλου το αυτί .
Θα τα καταφέρουμε...
Συγνώμη παιδιά που καθυστέρησα αλλά έπρεπε να βρω τους προϊσταμένους για να καταλήξω στο συμπέρασμα που θα ακολουθήσει παρακάτω. ΑΣΕΠ: μίλησα με τον προϊστάμενο και μου είπε η μοριοδότηση και μόνο είναι δική μας ευθύνη όπως και οι ενστάσεις που θα ακολουθήσουν μετά την ανακοίνωση τον μορίων. για τους τρίτεκνους ισχύει ότι ισχύει και για όλες τις προκηρύξεις που λαμβάνει μέρος ο ΑΣΕΠ, μόρια παίρνουν όσοι είναι κατω των 25 το αναγράφει και η προκύρηξη σε μορφή άρθρου( μου είπε, δεν διάβασες την προκύρηξη σωστά μάλλον). Πανελλήνια ομοσπονδία πολυτέκνων-τριτέκνων: μίλησα με τον προϊστάμενο, άνω των 25 δεν παίρνουν τα μόρια γιατί η εισαγωγή είναι με μοριοδότηση ΑΣΕΠ, εάν δεν υπήρχε ο ΑΣΕΠ θα δεχόταν κανονικά τους τρίτεκνους ανεξαρτήτως ηλικία. Αρχηγείο: δεν μπόρεσα να μιλήσω με κάποιον προϊστάμενο, όμως μίλησα με άτομο που είναι στην γραμματεία και μου είπε η προκήρυξη το αναγράφει μέσα σε μορφή άρθρο κανονισμού οπότε πρέπει να ανατρέξεις σε αυτο το άρθρο να δεις τι λέει και θα καταλάβεις. Κανονικά δεν μοριοδοτούνται όσοι είναι πάνω των 25. Αλλά εσύ δήλωσε το και αν είναι να σου τα αφαίρεση ο ΑΣΕΠ θα σου τα αφαιρέσει, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Δυστυχώς παιδιά δεν μοριοδοτούμαστε και βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί και εμένα μου έπεσαν τα αυτιά τώρα που ξέρω ότι δεν παίρνω τα μόρια. Ωστόσο ο καθένας μπορεί να πιστέψει ότι θέλει. Οι ελπίδες και τα όνειρα είναι πάντα για τους ανθρώπους.Dea pz έγραψε:Έχω μιλ κ με ΑΣΕΠ κ με αρχηγείο.. δεν υπάρχει ηλικιακό όριο.. η προκ δεν είναι από τον ΑΣΕΠ αλλά από το υπουργείο.. επειδή εισια νέο μέλος λογικά δεν έχεις δει παλαιότερα μηνύματα π έχει γίνει λόγος κ έχει ξεκαθαριστείkokas έγραψε: Μέσα στην επόμενη μια ώρα θα ξεκαθαρίσω αυτό το θέμα με τους τριτεκνους. Θα το διασταυρώσω από τρείς φορείς και όχι μου είπε ο αστυνόμος μου είπε ο τάδε μου είπε ο φίλος μου κτλπ. απευθείας με διευθυντές οργανισμών θα ζητήσω να μιλήσω και θα επανέλθω με νέο μήνυμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες